Hari Nan Fitri 1430H…

raya01

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri

Maaf zahir dan batin

Selamat bergembira

Selamat makan kuih raya

Selamat makan ketupat dan lemang

Jangan lupa solat Raya Aidilfitri

Bersalam-salaman membersih hati

Bertakbir bertahmid memuji Ilahi

Semoga hari-hari kita terus diberkati

p/s : Untuk Kak Kujie yang sedang menemankan Abang-Tak-Ingat menjalani rawatan berurut di kampung tu, semoga cepat sembuh sepenuhnya, hilang sengal-sengal tu. Semoga lepas ni beliau akan kembali ingat dan bolehlah Kak Jie sambungkan cerita MISTERI tu :mrgreen:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. selamat hari raya kak.
    raya pertama kat sabak bernam eh. ingat nak serang umah akak, tapi tau lak umah kat mana. so tak jadi la

  2. selamat hari raya…
    aidilfitri mulia…

    ampun maaf dipinta
    mencuci air mata…
    haha
    .-= ChekguBH´s last blog ..Salam Aidilfitri =-.

  3. akum…sorry kalo saya tanya lagi pasal colon cancer…
    tadi google pasal colon cancer..and terjumpa web nie…nak tanya…macamne u skarang?tolong reply kat katak_78@yahoo.com…saya amat2 perlukan pertolongan u…tq
    .-= katak_78´s last blog ..Berbuka di Istana Abdul Aziz…. =-.

  4. pssstttttt iza…cmner iza leh masuk umah kak jie ni…. :roll:

    salam aidilfitri utk semua πŸ˜€
    .-= kenari´s last blog ..Kosong… =-.

  5. Selamat Hari RAya untuk Kak Jie.. Maaf Zahir batin ya..
    .-= Neeza´s last blog ..2 Syawal 1430 =-.

  6. Selamat Hari Raya AidilFitri Kujie dan juga tak lupa pada Iza.
    Semoga semuanya berjalan lancar dan Kujie sekeluarga dirahmatiNya.
    .-= Kak Long´s last blog ..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI =-.

    • @Kak Long, selamat hari raya Kak Long :smile:.. tuan rumah masih beraya ni, tak nampak bayang lagi ni hihi
      .-= iza~de~bintang´s last blog ..Kasih Nan Fitri- Part 2 =-.

      • @iza~de~bintang, hahahaha………….. :mrgreen:
        dah balik dah semlm lagi…tapi on the way pun dah ada tetamu yg call nak singgah bermalam…

        mlm tadi tetamu singgah kul 11 mlm, sempatlah masak nasi, time raya2 ni nk cari kedai makan punyalah susah…

        hari ni tetamu on the way dari ipoh dah balik kuantan…kak jie bz lah…

        ( dkt nak raya sibuk, dah raya lagilah sibuk…kehkeh)

  7. Selamat hari raya .. maaf zahir batin kalau ada tersilap komen, terkasar bahasa.
    .-= samdaddycool´s last blog ..Ops Sikap 20 : 2009 =-.

  8. Berita Semasa says:

    neway, Selamat hari raya Aidilfitri
    ketika makan rendang n ketupat di sana
    ingat2lah orang di sini
    .-= Berita Semasa´s last blog ..Pemecatan Chua Soi Lek Diubah Kepada Hukuman…… =-.

  9. samanosuke_04 says:

    hoho, kuih raya xde, ketupat takde, nasib baik internet ader.. haha.. braya secara online laaa kte ngan keluarga.. hoho

    selamat hari raya kak jie :mrgreen:
    .-= samanosuke_04´s last blog ..Aidilfitri 09 di Moscow~~ =-.

  10. salam raya ketiga buat kujie and famili…

  11. salam aidilfitri juga dari JHafiz. Maaf zahir batin ye kak jie..
    .-= JHafiz´s last blog ..Kini Dibuka!!! =-.

  12. Biar hati sejernih air,jangan pula dipenuhi lumpur
    Kalau salah belum berakhir,harap diampun dengan rasa syukur
    Jika budi dipenuhi ikhlas, jangan ia disulam tuba
    Jika ada salah dan silap, harap diampun di hari raya…
    Biar amarah disunting sunyum,ibarat pekerti disulam kasih
    Harap dihalal makan dan minum, ibarat rezeki yang tidak disisih
    .-= imanshah´s last blog ..SELAMAT TINGGAL RAMADHAN =-.

  13. Ya! Selamat Hari raya Aidilfitri kepada semua rakan-rakan yang menyambut! πŸ˜€
    .-= tekkaus´s last blog ..My Olympus Camedia C-310 Zoom! =-.

  14. salam lebaran sekali lagi untuk kak jie..

    semoga abang-tak-ingat kembali pulih dan sihat~

  15. Selamat hari raya Kak Jie..
    maaf zahir & batin πŸ˜€