I You I You!

Amani Adamaya : ” mama, mama cakap dengan Uncle Dani ke?”

Maya : ” Macam mana Amani boleh tahu mama cakap dengan Uncle Dani?”

Amani Adamaya : ” Sebab mama cakap i you i you”

Cute sangat Mia Sara Nasuha.

p/s- gambar crop dari tv3.com.my
p/s – tiap petang Along tercungap2 balik dari futsal nak tengok Adamaya.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. ada sesiapa tahu mana perginya blog a1zudd1n.blogspot.com & ohcerita.com.. sifu download aku tu..
    Jom terjah post menarik dari ahm ..Gambar Ngeri Kemalangan Tanpa Bantuan SesiapaMy Profile

  2. cutelah mia sara nasuha tu.. ^_^
    .-= Post terbaru beliamuda ..Bacaan Doa Qunut Nazilah =-.

  3. Azizuan says:

    halamakk..tak layan la adamaya..keke
    .-= Azizuan´s last blog ..Ukur Populariti Blog Dengan Popuri =-.

  4. mmg kkiut sangat2.. bila die cakap trus nampak kekiutan tu.. tapi tula, tinadak tanduk mak ayah depan anak, semua die serap.. sbb tu die tau mak die cakap dgn saper, sbb gaya percakapan tu.. jadi, hati2 bercakap depan anak…
    .-= fiezaradzi´s last blog ..Creative Youth Blog Program =-.

  5. memang cerdik budak tuh..
    .-= Piston Pecah´s last blog ..Kewujudan fan page Kami Benci Dani Adamaya??? Marah betul ye.. =-.

  6. majoriti kaum isteri kat opis sy suka tgk citer nih, tp asyik la nyampah n geram kat maya sbb curang.. pastu nk emo2 kat FB.. tapi tgk gak… iskkk… sib baik sy tak follow citer nih.. hehe..
    .-= cikcloudy´s last blog ..Nuffnang ku… =-.

  7. titan says:

    yap. sangat kiut budak tu..
    .-= titan´s last blog ..Titan, Futsal dan Bapak budak =-.

  8. ha ah.. kiut sgt si kecil tuh. ๐Ÿ˜€
    .-= Zana´s last blog ..Bila Sibuk =-.

  9. En. aMin @ Lompat TiKam says:

    Hahahar.. i you i you… sweeetttt giler…
    aku slalu miss cite ni, nampaknye kena catchup kat tv3 online nih.. huhu.. :p

  10. norsaritanaini says:

    memang cute, suka sgt…part dia kotorkan baju si Dani sgt2 la best…benci dani…
    .-= norsaritanaini´s last blog ..Hari Hol Pahangโ€ฆ =-.

  11. cute nye……suri.. (lisa surihani)
    .-= Hidier´s last blog ..IKLAN : Peluang Pekerjaan โ€“ GRAND Business Opportunity Presentation di JB =-.

  12. Saye layan juga bile berkesempatan..si amani tu mmg cute.. :mrgreen:
    .-= hafizmd´s last blog ..5 tips di bilik tidur.. =-.

  13. uhuk! maza tak ikut cerita itu,..

    lagipun takut mcm angah juga.. tercungap2 motor maza berlari pantas di highway utk segera samapai..demi bersila di hadapan adamaya.. hehehhehe

    kira mcm.. yg sudah tu sudah lahh…tak mau ketagih lagi lorr.. bikin hati hari2 rawan lorr..huhhuhu

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    .-= maza´s last blog ..Adakah munasabah pergi Langkawi naik Basikal? =-.

  14. Salam..

    Aha.. Rizal dah lama tak tengok TV. Kalau tengok pun Sabtu Ahad. Wah dengar juga burung berkicau-kicau Adamaya di twitter ๐Ÿ˜‰
    .-= Incik RestNrilekS´s last blog ..Freshout is all i Need on May =-.

  15. kak jie n family pun suka tengok adamaya ek..ramai yang memperkatakannya ni..sure best ek..saya mmg tak berkesempatan la..
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Maher Zain – Insha Allah | ู…ุงู‡ุฑ ุฒูŠู† – ุงู† ุดุงุก ุงู„ู„ู‡ =-.

  16. papa rindu amani…?huhuhu…episod smlm lagi best… ๐Ÿ˜‰
    .-= izzah´s last blog ..Sticky Entry : Support Group Meeting : Northen Region =-.

  17. sape yg terlepas nak tengok..boleh donlod kat ohcerita.com..hehe..cite ni slow je..kena tgk byk episod baru bes..tu yg rmi tgk 1 episod pastu dah malas nak tgk dah.. :mrgreen:
    .-= aizuddin´s last blog ..10 Sebab Kenapa Aizuddin Menggunakan Internet =-.

  18. “Mama nak cakap I <3 You, tapi takut papa dengar". Ops! hehe

  19. yonna says:

    nak sepak Amani je rasa sebab comel sgt sgt sgt sgttttttttttttttttt :mrgreen:
    .-= yonna´s last blog ..Kenapa Tajuk Entry Mesti Satu Patah? =-.

  20. I pun rasa Mia Sara tu comel. Pandai dia berlakon. I tersengih-sengih tengok dia jawab telefon Adam. Pastu pandai juga buat bloopers..

    eh..boleh ter”I” “You” pulak masa komen..hikhikhik
    .-= Faizal @ FTN´s last blog ..Japan 101 : Takoyaki, Okonomiyaki dan Banyak Lagi =-.

  21. you….
    i kalo rajin i tengok la…
    boleh ke guna i dan you dgn kak kujie ni..
    bahaya oh bahaya!!!
    heheheee
    .-= mie´s last blog ..:: bila panda mula berbicara :: =-.

  22. denaihati says:

    You minat ke cite Adamaya? I tengok episod pertama lepas tu lansung tak ada peluang nak tengok sebab masa cite tu I biasanya sibuk. Ok lah You, I nak tido ni.
    .-= denaihati´s last blog ..Virus Influenza A (H1N1) bukan bayangan ngeri =-.

  23. children just blurted the cutest thing kan:D

    kalau dia tambah sikit
    ‘abah marah tau!’
    gitu gitu lagi la heheh:D
    .-= Pocket´s last blog ..288. Kasut Pompuan =-.

  24. tak pernah tgk.. hahaha
    .-= syahirul´s last blog ..Senarai lagu patriotik di Malaysia =-.

  25. dah lama tak tengok. hari tu je la tengok sekali, pastu sudah.
    .-= ariff´s last blog ..Buat Blog Dengan Blogspot =-.

  26. salam ziarah kak jie, Adamaya?, ramai suka drama ni tapi saya tak pernah tengok. Macam nak tengok je nanti.
    .-= akuvision´s last blog ..Gangguan Hyperhidrosis =-.

Trackbacks

  1. Malulah nak tunjuk STAT blog ni. Tapi ini lah hasilnya. | AzmanIshak.Com says:

    […] disebarkan oleh Menteil dan Just Khai Nota3: Tengah buat persedian untuk jadi penulis jemputan kat blog akak kita. Tengah praktis ayat supaya tak berterabur. Katanya nak bercuti panjang. Maklumla orang tersayang […]