I You I You!

Amani Adamaya : ” mama, mama cakap dengan Uncle Dani ke?”

Maya : ” Macam mana Amani boleh tahu mama cakap dengan Uncle Dani?”

Amani Adamaya : ” Sebab mama cakap i you i you”

Cute sangat Mia Sara Nasuha.

p/s- gambar crop dari tv3.com.my
p/s – tiap petang Along tercungap2 balik dari futsal nak tengok Adamaya.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

28 thoughts on “I You I You!”

  1. halamakk..tak layan la adamaya..keke
    .-= Azizuan´s last blog ..Ukur Populariti Blog Dengan Popuri =-.

  2. mmg kkiut sangat2.. bila die cakap trus nampak kekiutan tu.. tapi tula, tinadak tanduk mak ayah depan anak, semua die serap.. sbb tu die tau mak die cakap dgn saper, sbb gaya percakapan tu.. jadi, hati2 bercakap depan anak…
    .-= fiezaradzi´s last blog ..Creative Youth Blog Program =-.

  3. Pingback: Malulah nak tunjuk STAT blog ni. Tapi ini lah hasilnya. | AzmanIshak.Com
  4. majoriti kaum isteri kat opis sy suka tgk citer nih, tp asyik la nyampah n geram kat maya sbb curang.. pastu nk emo2 kat FB.. tapi tgk gak… iskkk… sib baik sy tak follow citer nih.. hehe..
    .-= cikcloudy´s last blog ..Nuffnang ku… =-.

  5. yap. sangat kiut budak tu..
    .-= titan´s last blog ..Titan, Futsal dan Bapak budak =-.

  6. Hahahar.. i you i you… sweeetttt giler…
    aku slalu miss cite ni, nampaknye kena catchup kat tv3 online nih.. huhu.. :p

  7. memang cute, suka sgt…part dia kotorkan baju si Dani sgt2 la best…benci dani…
    .-= norsaritanaini´s last blog ..Hari Hol Pahangโ€ฆ =-.

  8. uhuk! maza tak ikut cerita itu,..

    lagipun takut mcm angah juga.. tercungap2 motor maza berlari pantas di highway utk segera samapai..demi bersila di hadapan adamaya.. hehehhehe

    kira mcm.. yg sudah tu sudah lahh…tak mau ketagih lagi lorr.. bikin hati hari2 rawan lorr..huhhuhu

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    .-= maza´s last blog ..Adakah munasabah pergi Langkawi naik Basikal? =-.

  9. sape yg terlepas nak tengok..boleh donlod kat ohcerita.com..hehe..cite ni slow je..kena tgk byk episod baru bes..tu yg rmi tgk 1 episod pastu dah malas nak tgk dah.. :mrgreen:
    .-= aizuddin´s last blog ..10 Sebab Kenapa Aizuddin Menggunakan Internet =-.

  10. nak sepak Amani je rasa sebab comel sgt sgt sgt sgttttttttttttttttt :mrgreen:
    .-= yonna´s last blog ..Kenapa Tajuk Entry Mesti Satu Patah? =-.

  11. dah lama tak tengok. hari tu je la tengok sekali, pastu sudah.
    .-= ariff´s last blog ..Buat Blog Dengan Blogspot =-.

Comments are closed.