I’m sorry goodbye

Sebelum bertemu denganmu hidupku bahagia
Semenjak bertemu denganmu ku makin bahagia
Semakin lama aku semakin tahu tentang engkau
Sedikit kecewa ternyata engkau tak baik

Pertama-tama semua manis yang engkau berikan
Membuat aku merasakan cinta sebenarnya
Semakin hari semakin terungkap yang sesungguhnya
Ku makin kecewa ternyata kau penuh dusta
i'm sorry goodbye
Maafkan ku harus pergi
Ku tak suka dengan ini
Aku tak bodoh
Seperti kekasihmu yang lain

Terima kasih oh Tuhan
Kau tunjukkan siapa dia
Maaf kita putus
So thank you so much
I’m sorry, goodbye

Seribu cara kau membuaiku dengan puitis
Maybe kau lupa bahwa aku pun juga manusia
Yang punya mata, punya hati, dan perasaan
Maaf aku pergi dan takkan untukmu lagi

I’m sorry goodbye – Kris Dayanti

Dengan perkembangan terbaru Β hubungan Kris Dayanti dengan suaminya, lagu ini Β mungkin Β sesuai dinyanyikan oleh suaminya, Anang Hermansyah kot….

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. hosting bukan mempengaruhi cik alexa, tapi hosting mempengaruhi traffic dan traffic mempengaruhi bandwidth… πŸ˜‰

    kalau hosting kecil mesti takleh nak support bandwidth besar. berapa average visitor ke blog kakjie tiap2 hari ni? nak korek rahsia cket je.. hee..

    bukan nak geget sekarng, malam nanti lepas bukak puasa.. 😈
    .-= baloot´s last blog ..Quote Of The Month – September 2009 =-.

  2. nak tanya pasal hosting sebab alexa ranking kakjie dah 200k, mana la tahu kot2 pakai yang dedicated server ke.. hee..

    malam lebih syahdu la kakjie. lebih2 lagi time nak tido.. fuhh.. buat2 tak paham lak kakjie ni.. gigit kang.. πŸ˜†

    • @baloot, owh..kak jie tak tahu pula, hosting boleh mempengaruhi cik alexa tu πŸ˜† kak jie share je lah..

      uik..bulan posa ni tak leh geget orang! πŸ˜†

  3. mengusik cket2 je sbb tengah hari ni.. kalau malam2.. fuhh.. memang mengancam dah.. bukan mengusik lagi.. hee..

    p/s: kak jie pakai hosting mana ni? shared/dedi?
    .-= baloot´s last blog ..Quote Of The Month – September 2009 =-.

  4. aiseh lagu ni macam kena je cket2 dgn idup ku.. 😈

  5. 3 sekali talak yang dilafazkan, tu kalau tetiba teringat nak berbaikkan dah jadi masalah… πŸ™
    .-= shay´s last blog ..Terima Kasih… =-.

  6. Herm!
    Bepisah jua akhirnya. πŸ™„
    .-= Eriyza´s last blog ..Hadiah Merdeka Untuk Satu Malaysia =-.

  7. Putus sudah, kasih sayang..

    good bye kris.. sungguh matamu ada dua. bisa menghiris kiri dan kanan muka…huhuhu

  8. dengar cerita dari seberang beberapa tahun yang lalu Anang pernah terkantoi dengan Kris ni kat surabaya dengan awek lain TETAPI itu bukan lah lsesn kepada kris untuk bertindak curang…itulah manusia kadang kita berjaya dalam kerjaya tetapi gagal dalam kehidupan…..BIAR gagal di dunia tapi jangan di akhirat no U turn….
    .-= denaihati´s last blog ..Contest Weblog Popular 1Malaysia =-.

    • @denaihati, saya juga baca berbagai kisah, berbagai gossip..tapi sekadar membaca..tapis sendiri2 πŸ˜† sebab itulah tak menulis dengan mendalam…hanya mencuit sambil dengar lagu menyelami lirik yang kena mengena dengan kisah mereka πŸ˜‰

  9. eh..yer ker dorg dah berpisah…tak tau la pulak..sah lah saya dok dalam gua batu..hahahaha..
    itulah namanya suratan…
    .-= izzah´s last blog .."Cik Ijah hari nie Iqa puasa…" =-.

    • @izzah, baca kat akhbar sehari dua ni, inilah topik dunia artis yang top, tak nak tulislah kisah mereka…cuma cuit sikit2 je…

  10. sampai situ je jodoh diorang..
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Dah lama tak cuti sakit =-.

  11. 😯 teringat lagu2 lomantik depa berdua yg mmg sedap didengar, akhirnya berpisah jua πŸ™
    .-= iza´s last blog ..H.K…Catatan Akhir (^_^) =-.

    • @iza, Qada dan Qadar…. pandai2lah menyusun hidup. Semua org akan tempuh cabaran dan dugaan bergantung kepada kekuatan individu itu sendiri untuk menghadapinya

  12. waaah. 3 skali baginya ek…kalau dah x suka tu, x d nampak yg baik dah kan jie?
    .-= jun´s last blog ..Vege soup with white egg drops =-.

    • @jun, dah edit tu Jun, rasa tak best pula nak tulis talak 3 tu….
      selalu mcm tu lah Jun…. kalau tak suka, segala tak elok nampak

  13. Kita hanya dapat lebih memahami seseorang, terutamanya pasangan hidup kita apabila kita telah bersama untuk satu tempoh yang lama. Selepas itu baru kita dapat melihat “muka sebenar” seseorang itu! πŸ™‚

    Jadi…pilih betul-betul tau! Sesal dahulu sesal pendapatan, kesal kemudian….haih…. πŸ˜₯
    .-= tekkaus´s last blog ..I Miss You Like Crazy =-.

    • @tekkaus, sebab itulah kita kena bersederhana dalam segala hal…mencintai pun sekadarnya, membenci pun sekadarnya ( kalau boleh tak perlulah benci membenci ni, tak elok )

  14. Salam hormat wahai kujie.

    Sesekali layan

  15. kakjie layan perasaan dipagi hari :mrgreen:

  16. Setiap manusia ada cerita suka dukanya. Semoga hari ini lebih baik daripada hari ini..
    .-= samdaddycool´s last blog ..Jubah Labuh moden sulam Sifon dwi ton warna =-.

  17. πŸ˜• πŸ˜₯
    .-= kruel74´s last blog ..These guys are serious : Negarakudotnet gathering =-.