Jom tadarus

tadarus

Jom tadarus, originally uploaded by Kujie.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. cepatnya dh nak abis ek kak?
    sejak sy dh keje ni selalunya tak smpt nak khatam dlm bln ramadhan. rindu zaman blaja dulu lg2 kat u…

  2. seronoknyer..
    .-= fiezabaiduri´s last blog ..Selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak =-.

  3. tak boleh view la kak ji gambar tuttt

  4. 😉
    .-= Zana´s last blog ..Cornflakes Madu =-.

  5. jom. insya-Allah mudah-mudahan dimakbulkan impian.
    .-= titan´s last blog ..1 Tahun Titan bersama TNX: Komisen ke 33 dari TNX =-.

  6. huhuhu iza dah tertinggal berkilo kilo kilo kilo meter ke belakang dalam semua aktiviti special bulan ramadhan 😥
    .-= iza´s last blog ..H.K…Catatan 1… Mei sii aaa…??? =-.

  7. Insyaallah,sama-sama kita membuat EXTRA amal
    .-= samdaddycool´s last blog ..Senarai Iklan Hari Raya Petronas Sepanjang Zaman =-.

  8. jom jom!! tingkatkan amal ibadah di bln puasa.. hehe
    .-= Adry´s last blog ..Penting sangat ka menantu kerja kerajaan? =-.

  9. jom..jom..
    buat sehabis baik!
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Dah lama tak cuti sakit =-.

  10. kujie.. cam ner leh dpt adventorial ek???
    .-= Jard´s last blog ..Best Moments of Ramadhan CONTEST by JARDNESS.com =-.

  11. Ayat al Quran yang mengajak manusia agar taubat nasuhah! huhuhu
    .-= maza´s last blog ..Aku dan Ramadhan #2 =-.

  12. Tadarus tu apa kak? Membaca kitab?
    .-= tekkaus´s last blog ..My 1st Top Droppers of The Month Post! =-.

    • @tekkaus, Tadarus atau biasanya sebuah majlis dimana para pesertanya membaca Al-Quran bergantian. Satu orang membaca dan yang lain menyemak sambil kita mempelajari, meneliti, menelaah, mengkaji dan mengambil pelajaran dari apa yang kita baca.

  13. Tahun ni saya teruk sikit. Lembab betul membaca… banyak sangat aktiviti lain 🙁
    .-= kruel74´s last blog ..These guys are serious : Negarakudotnet gathering =-.

  14. Jom tadarus….saya ketinggalan satu juzuk daripada rancangan sepatutnya…insyallah 2-3 hari ni nak kena baca lebih sikit…
    .-= denaihati´s last blog ..Contest Weblog Popular 1Malaysia =-.