Khatimah Cinta 6ixth Sense – Ost Akasia Chinta

Lirik Khatimah Cinta – 6ixth Sense

Oh kidung malam nyanyikan lagu
Rindu hatiku yang terpendam
Oh bintang malam lukis wajahku
Katakan aku pergi

Genggamlah cinta yang ku berikan
Simpanlah selalu dalam hati
Ku akan selalu dalam mimpimu
Menemani tidurmu

Sudahlah sudah
Ku harus pergi
Jangan kau tangisi aku lagi
Biarku bawa seluruh cintamu
Ku dakap dalam tidur panjangku

Woooo… ooooo… ooooo…

Peluk tubuhku
Kucup bibirku
Relakan saja aku pergi

Dah habis dah – episod akhir Chinta,  Chinta meninggal dunia sebagai isteri Iman Rasul .  Best lakonan  Faradiya ( Saadatul ) jadi baik,  lain dari drama yang pernah dia lakunkan.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. ending yg sgt berkesan.. cerita ni best..
    menampilkan unsur islam.. terbaik..
    Jom terjah post menarik dari RedBoys ..Hanya Kerana Sebiji EpalMy Profile

  2. cari duit says:

    lagu nila yang menjadi kesukaanku..hehe 😆
    Jom terjah post menarik dari cari duit ..Pelancaran Hebat Manuskrip Rahsia Pakej Digital Kit!My Profile

  3. Betul-betul boleh layan ni =)
    Jom terjah post menarik dari Blinkky ..Make Fun With Wanted Poster GeneratorMy Profile

  4. tak menengok citer tu kujie… lama gak tak menengok drama2 ni, tapi tau jugakla sebab banyak blog yang berciter
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Jaga emakMy Profile

  5. lagu ni memang best..Chinta tak nengok sangat sbb tak bape suka fahsa:(

  6. tak penah tgk drama ni..sbb ada fasha sanda kot..hehe 😆
    Jom terjah post menarik dari x-po ..MAKIN DEWASA- MAKIN SIMPLEMy Profile

  7. Dah habis ke. Masa episod awal2 dulu pernah juga layan, selepas itu tak terkejar hehe. Kalau dah habis tu, maknanya mesti tv3 dah bagi hint next drama pula apa kan.

    Sapa plak ek berlakon nnt.
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Bandaraya Tlemcen- Lala City Cabel Car gambarMy Profile

  8. Saya adalah penonton setia Drama Chinta! Memang mengalir airmata saya, Geram rasa dan sebagainya.. Betul-betul menghayati
    Jom terjah post menarik dari ProfHariz ..Seksi Lelaki Berbulu DadaMy Profile

  9. layan jgk lagu ni.. tp skali je tgk cerita tu.. 😆
    Jom terjah post menarik dari laily ..sabtuMy Profile

  10. slimdiet2 says:

    layan gak tgk citer ni.kejap je dah abis

  11. cuma dapat tgk chinta ni awal2 haritu… lepas tu tak sempat dah sebab sampai umah dah malam
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..bila lorong smartTAG kongMy Profile

  12. minggu depan drama baru bertajuk seribu kali cinta .. masih lagi bertemakan cinta tapi ada juga diselitkan unsur komedi ..
    Jom terjah post menarik dari Zqah ..Cardingan Murah Dan LabuhMy Profile