Kisah Seram Malam Jumaat

Ada berani?

Who are you?

I’m Gary

Dah dapat agak dah bila Alyssa boleh senyum²

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. hehe. seram ada. kelakar pun ada. 😆
    Jom terjah post menarik dari titan ..Kenangan Berpuasa Titan 1990-2010 Part 4My Profile

  2. Tgk tajuk kt youtube “prank” tu yg berani play.. kalau tak tunggu siang la jawabnya 😀
    Jom terjah post menarik dari fahmi ibrahim ..Keputusan Undian UEFA Champions LeagueMy Profile

  3. nasib baik tak terkencing mamat tu.. memang cuak gila muka dia.. 😆
    Jom terjah post menarik dari samdaddycool ..Oh tidak!My Profile

  4. citer apa ni…seram sangat ke..nak play pun pikir 2-3 kali jugak
    Jom terjah post menarik dari afiqaiman ..Nilai Blog SemasaMy Profile

  5. nmpk ganas kak jie..
    rupenye lembut gak..
    masa dia lompat2 tuh dah tau dh~ehehe :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari nabiel ..TAIWAN – Al – kisahnye di Tainan part 1My Profile

  6. hahahaha~
    adehhh..muke jek brutal siap tindik2..tpi cuak gak bila kena gitu~
    ishh..bile pikir2 seram gak la kak!hahaha
    Jom terjah post menarik dari nabiel ..TAIWAN – Al – kisahnye di Tainan part 1My Profile

  7. Hidup Seorang Blogger says:

    Hehe.. blh caya ke ni?
    Jom terjah post menarik dari Hidup Seorang Blogger ..Download MP3 Lagu Hari Raya AidilfitriMy Profile

  8. hahaha..kelakar la pulok. tapi kalau la saya sendiri cuak gak kot..hehehe..
    Jom terjah post menarik dari Lee ..Bunga Api dan Mercun Itu Best Sebenarnya- Tapi…My Profile

  9. sebab dah baca komen taula benda tu tak seram :mrgreen:
    cube klu tengah malam sunyi sunyi tgk sorang2 mau terkejut juga 😆 😆
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..baby tak berdosa ditinggalkan di signboard gambar live di tempat kejadianMy Profile

  10. hahahahahha
    Jom terjah post menarik dari paksikejahatan ..Indonesia Maling Segala Maling!!! – Bukan Entry Benci!!!My Profile

  11. bukan bab takut, seram yang nak tengok

    kelakar tengok lelaki tu mengigil…. 😆

  12. haha… lawak je laki tu… dak tu pulak comel jer.. =P
    Jom terjah post menarik dari menteil ..Ape Ke JadahMy Profile

  13. video tipu.. tanak caye.. haha…. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari menteil ..Ape Ke JadahMy Profile

  14. huh kakjie malam jumaat bagi video macam ni, tak nak tgk terasa nak tengok, nasib baik la hanya wakanabeb je
    Jom terjah post menarik dari mijie ..SEO Contest HIDUP SEORANG BLOGGER meletihkanMy Profile

  15. haha.. da tengok video ni kak jie.. lawak bila tengok lelaki tu ketakutan.. hehe
    Jom terjah post menarik dari mrnamie ..Bermain MercunMy Profile

  16. Kalau terkena kat diri sendiri memang sakan gak ni… huhuhu
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..WordPress – Papar thumbnail bersama YARP PluginMy Profile

  17. fuh..haha..kesian brader tu..memang wa kena beb la..

    dasyat diorang buat ‘prank’ ni
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Cicak dimasak bersama nasiUwekk!My Profile

  18. thanks for bringing a big smile on my face though I’m still in bedridden…. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  19. haha…kak jie kena tgk video penanggal dlm FB saya…baru tahu cuak tak cuak…
    Jom terjah post menarik dari life4hire ..Malam minggu di Jalan DamaiMy Profile