Kita Minum Dulu!

kredit

Jom sarapan di Hulu Selangor…meriah tau! Ada yang turun dari Harrier ada yang datang dengan Alphard.

©Kujie – semalam ada majlis kat sekolah Intan, dia pergi dapat goodies bag ada buku panduan mengundi – budak sekolah rendah pun dah diajar cara mengundi , yang dewasa tak daftar pengundi ni apa cer…. :lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. siapa la yang naik kereta2 mewah tu kan? ❓
    .-= beliamuda´s last blog ..Ada Can Bakal Jadi Tauke Restoran Simpang Tiga =-.

  2. Gulp, saya yang dah tua ni pun blom mendaftar lagi. :mrgreen:
    .-= akuvision´s last blog ..Gangguan Hyperhidrosis =-.

  3. student IPT je yg dilarang berkempen
    budak sekolah rendah…………tak de larangan..hehe 😆

  4. peh saye pun belum daftar undi lagi..camne ek..huhu teruk tol..

  5. ok la tu..melentur buluh biar dari rebung nye// 🙂

  6. Keluar parti kemudian terus masuk parti lain. 😀

  7. mintak tolong dia ajar saya boleh? sy noob bab2 ngundi ni
    .-= mokteh´s last blog ..PRK-P94: Hulu Selangor Milik Siapa? =-.

  8. CikLilyPutih says:

    la bebudak diorg bagi gak ke? biar betul!

    • betul.. anak kak jie Along dgn Intan tu dapat beg ade mcm2 risalah dalam tu

      kak jie tak pergi..anak2 je pergi

  9. best laa jadi org pkr yg kuar party time2 ni. leh masuk tv.

    slmt mengundi to you
    .-= matjoe´s last blog ..Kisah perkara awal perkahwinan ku =-.

  10. salam..
    mendalam maksud ni :roll:
    .-= zulkbo´s last blog ..Bersyukur Apa Yang Ada.. =-.

  11. afundi kakji la camni..hehe 😯
    .-= aizuddin´s last blog ..Contest : Hidup Untuk Memberi – Menangi Dua Acer Aspire One Secara Percuma =-.

  12. selamat mengundi la kak..
    pilih dengan cermat bukan dengan perasaan

  13. kak jie watpe kt hulu selangor? jadi sukarelawan ke?
    .-= Amir´s last blog ..Anne Ngasri Bercerai? =-.

  14. kak jie, sy ni lom mendaftar walaupun dah setahun layak.. bila ni nak daftar. sungguh terasa dengan entry ini. wakaka!
    .-= nursarah´s last blog ..yang annoying tentang FB dan pengkomen tegar shoutbox. =-.

  15. Sampai ke budak sekolah rendah pun dia kempen!

    wah, kempen kuat nampak? hehehhehe

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    pst: budak2 IPT aje kot yg tak dibenarkan berkempen atau kena kempen.. hehehhehe
    .-= maza´s last blog ..Rini, aku juga punya dunia tersendiri. =-.

  16. cutenyer kak jie..pic cawan tu..siap der pocket..hehe..
    opsst..saya lom daftar mengundi lg..hekhekhek :mrgreen: 😳
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Mengidam dengan aksi TERlampau:: =-.

  17. kak jie turun undi tak nant.. 😆
    .-= fahmi´s last blog ..Perempuan dulu perempuan sekarang =-.

  18. kat HS orang minum teh susu je sekarang ni….. teh o tak mian ler.
    .-= TokNabe´s last blog ..Lawak Pagi Rabu =-.

  19. mesti meriah time-time dekat mengundi ni..hehehe
    macham-macham adaa! dah macam pesta fun-fair pulak..
    .-= Faizal @ FTN´s last blog ..Nihongo 101 : Kirai adalah Benci =-.

  20. kak jie, hadiah birthday yati nak cawan mcm tu. Dua ehh hehe
    .-= Yati´s last blog ..twitter or notes =-.

  21. opssss…..terasa di situ..
    xdaftar mengundi lagi =P
    .-= fana164´s last blog ..~Why Ladies Today Are Still Single~ =-.

    • tak suka politik dan tak daftar sebagai pengundi dua perkara berbeza
      senang je nk daftar pun… pejabat pos pun boleh

  22. mempolitikkan budak skolah…bangang

  23. ayat last 2 wt org terase ni.. 😛
    .-= rye´s last blog ..LCCT site di pagi yang indah =-.

  24. Huhu rasa nak g bfast jap la bila tengok cawan tu
    .-= wazy´s last blog ..Driver Checker 2.7.4 =-.

  25. comeynyer…tp de ke biskut yang kekecik camtuh…
    .-= death_luver´s last blog ..Bagi Sesiapa Yang Selalu M.C Tak Tentu Pasal…Baca Ini.. =-.

  26. rasa dahaga pulak tengok cawan ni.. ngetehlaa kejap..
    .-= nuaeman´s last blog ..Negara Kita Negara Orang =-.

  27. cntik la cawan tu..:)

  28. kelakar la derang ni..ada ke bagi panduan mengundi kat pelajar sekolah rendah..ish ish ish.. btw pic tu mmg menarik perhatian ni..kita pun suka..kena cari ni..
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Spaghetti Bolognese & Sambal Gulai Tempoyak =-.

    • persediaan awal untuk peperiksaan hujung sem

      berkias – bagi kat mak bapa sebenarnya
      guna murid sekolah, dah buat dlm kawasan sekolah

  29. mama. comel cawan tu. katne nak beli ek. nak jugak satu.

  30. ke panduan pengundi hantu tue.. dorg xcukup umur lagi tue
    .-= Bro Framestone´s last blog ..Kami Berhimpun Bukan Nak Gulingkan Kerajaan Thailand =-.

  31. comelnyerr cawan tu kak jie, serius cute! 🙂
    .-= ieda´s last blog ..102 POSISI SEKS =-.

  32. Syafrizal says:

    Kopi Radix ada tak? 🙂
    .-= Syafrizal´s last blog ..RSS dan Feedburner =-.

  33. bestnye cawan tu, leh simpan biskut huhuhu senang nak cicah2.

  34. azizan4444 says:

    yang dewasa bg yg remaja dulu kak jie..huhu..selamat pg..
    .-= azizan4444´s last blog ..Ada Apa Dengan Username? =-.