Kita Minum Dulu!

kredit

Jom sarapan di Hulu Selangor…meriah tau! Ada yang turun dari Harrier ada yang datang dengan Alphard.

©Kujie – semalam ada majlis kat sekolah Intan, dia pergi dapat goodies bag ada buku panduan mengundi – budak sekolah rendah pun dah diajar cara mengundi , yang dewasa tak daftar pengundi ni apa cer…. :lol:

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

65 thoughts on “Kita Minum Dulu!”

  1. student IPT je yg dilarang berkempen
    budak sekolah rendah…………tak de larangan..hehe 😆

  2. mintak tolong dia ajar saya boleh? sy noob bab2 ngundi ni
    .-= mokteh´s last blog ..PRK-P94: Hulu Selangor Milik Siapa? =-.

  3. afundi kakji la camni..hehe 😯
    .-= aizuddin´s last blog ..Contest : Hidup Untuk Memberi – Menangi Dua Acer Aspire One Secara Percuma =-.

  4. cutenyer kak jie..pic cawan tu..siap der pocket..hehe..
    opsst..saya lom daftar mengundi lg..hekhekhek :mrgreen: 😳
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Mengidam dengan aksi TERlampau:: =-.

  5. kak jie turun undi tak nant.. 😆
    .-= fahmi´s last blog ..Perempuan dulu perempuan sekarang =-.

  6. kak jie, hadiah birthday yati nak cawan mcm tu. Dua ehh hehe
    .-= Yati´s last blog ..twitter or notes =-.

  7. Huhu rasa nak g bfast jap la bila tengok cawan tu
    .-= wazy´s last blog ..Driver Checker 2.7.4 =-.

  8. rasa dahaga pulak tengok cawan ni.. ngetehlaa kejap..
    .-= nuaeman´s last blog ..Negara Kita Negara Orang =-.

    1. persediaan awal untuk peperiksaan hujung sem

      berkias – bagi kat mak bapa sebenarnya
      guna murid sekolah, dah buat dlm kawasan sekolah

    1. teh tarik gelas besar la baru best
      .-= Azizuan´s last blog ..Jimatkan Masa Meninggalkan Comment Dengan easyComment =-.

  9. yang dewasa bg yg remaja dulu kak jie..huhu..selamat pg..
    .-= azizan4444´s last blog ..Ada Apa Dengan Username? =-.

Comments are closed.