Miss Innity yang rela bermadu

Yes… i’m moving now.    Saya manusia biasa yang sentiasa alami perubahan pemikiran, citarasa dan keinginan.

Hidup Berani Untuk Gagal!

Ramai yang bertanya, kenapa saya menggunakan Innity sekarang, kenapa saya meninggalkan status  Glitterati Nuffnang?

Kenapa saya sanggup lepaskan status tersebut dan bermula dari ZERO semula?

Saya tiada masalah dengan Nuffnang dan mereka juga tidak pernah memberi masalah kepada saya. Mungkin ini adalah masa yang tepat untuk saya membuat pilihan mencuba sesuatu yang baru dan terhangat di pasaran?   Saya ada banyak kenangan manis dengan Nuffnang sejak tahun 2007 – antara kumpulan blogger yang terawal bersama Nuffnang.

innity

Saya sukakan cabaran – saya menyabut cabaran yang mempunyai kepentingan kepada diri sendiri kerana cabaran dapat memberi satu kepuasan dan juga pencapaian.

Hidup Berani Untuk Gagal! Saya adalah wanita yang fleksibel dan gemar mencuba perkara baru dalam hidup. Seorang yang sangat komited dan akan melakukan yang terbaik dalam apa saja pilihan yang telah saya buat.

Kenapa saya suka Innity?

Kerana Innity tidak  cemburu dan rela bermadu!

Bolehkah saya menyertai Innity Performance Network jika saya sudah menjadi sebahagian daripada rangkaian iklan lain?

Yes. We do welcome ! Kami membenarkan anda untuk memaparkan iklan daripada rangkaian iklan lain bersama dengan Innity Performance Network . Namun, anda bertanggungjawab atas masalah-masalah kontrak yang mungkin timbul dengan rangkaian iklan lain. – cool kan syarat ni?

Untuk menjadi sebagai publisher dengan Innity, anda perlu memohon dan memenuhi beberapa syarat seperti  :

  1. Website harus memiliki purata minima 15.000 Pageviews sebulan.
  2. Website harus memiliki purata minima Unique Visitors 3.000 sebulan.
  3. Website harus memiliki Quality Content dan dikemaskini selalu.

Lihat syarat-syarat lain di sini >  [link] , isikan permohonan  di [sini] jika anda berminat.

©Kujie – saya masih mempunyai 6 kempen ( 2-LR, 2-SS & 2-LB) dengan Nuffnang dan mungkin inilah kempen yang terakhir.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

63 thoughts on “Miss Innity yang rela bermadu”

  1. tahniah la kak.
    semoga berjaya ngan innity.

    tapi mesti berjaya punya kan?? nnti kongsi pengalaman tau
    n kalau ade lebih2 tu buat la contest untuk kami blogger2 lain ni. hehe..
    .-= ariff´s last blog ..Obama & Facebook =-.

  2. Mungkin belum layak lagi nak menyertai innity…
    .-= nuaeman´s last blog ..Hadiah dari contest di Bluedianthus.com =-.

  3. wah2,salute la akak kerana berani mencuba sesuatu yg baru dan tidak takutkan kegagalan…For me,syarat Innity pun mungkin blom layak dan I masih baru dengan blogging n I trust Nuffnang…Hehehe…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Curious Kids Need to be Tough Inside =-.

    1. @eyriqazz, bersama nuffnang sejak awal penubuhan nuffnang
      bukan sebab kepercayaan – semua cek nuffnang selamat diterima – tiasa satu pun yg memberi masalah.

      masih lagi bersama nuffnang – itu kena faham
      cuma bukan Glitterati saja!

    1. @Aykay, 3 iklan nuffnang tu mgkn akan hilang seminggu lagi, sbb ada 6 buffered yang masih berjalan.. kena habiskan kempen dulu.,

      seminggu lagi – tak de lagi.

  4. baru sembang dengan bat semalam pasal ni.. huhu..
    akak kan blogger yg berkualiti
    .-= luth textile´s last blog ..5 Kesalahan yang kerap dilakukan di Jalan Raya =-.

  5. Dua2 pun ok.. tp secara peribada, prefer Innity… 😀
    .-= Khai´s last blog ..Memilih Blogging sebagai Kerjaya – Part 1 =-.

    1. @Khai, betul… selama ini pun tiada masalah dgn nuffnang

      secara jujur, ada lah juga — hehehehe..tapi bukan major problem pun

      bila ada pilihan – kak jie cuba membuat pilihan yang dirasakan lebih baik

      itu saja

      1. @Kujie, ya kak… dah sampai masanya Nuffnang menerima kedatangnan Rival dia yang benar-benar rival.. Hehehe. Salute dengan keberanian akak! Org kata belum cuba belum tahu.. tak gitu? hehehe

  6. hahaha..
    semua dah ramai masuk innity..
    tp aku nak setia ng nuffnang..
    biarlah ape org nak kata..
    stay jer dulu..
    hehe..
    resist to change..

    1. @jaws, jgn salah faham

      kak jie masih gunakan nuffnang kerana innity tidak ada masalah dgn syarikat lain
      cuma nuffnang je ada masalah, dia tak suka bermadu

      jadi – kak jie cuma bukan Glitterati je
      itu je bezanya

      dah bukan Glitterati tu, faham2 sajalah – earning/ kempen tak mungkin dapat mcm Glitterati lagi
      :mrgreen:

  7. wahhh.. menarik ni…
    tapi pengunjung di gubuk maza itu rasanya masih jauhhhh dari mencapai syarat2 tersebut.. huhuhu

    kena kerja keras ni….. heheheh

    1. @kenari, he he he… innity mcm nuffnang juga sebenarnya
      cuma yg ni kena mohon dan ada beberapa syarat perlu dipenuhi sebelum di luluskan

      ada tapisanlah… bukan semua blog diterima – kena berani utk direjet 😆

    1. @beliamuda, betul tu, sebab innity belum ada rekod yang boleh dirujuk
      carian di internet pun belum ada orang yang membincangkan secara meluas

    1. @Anarm, sedih gila ko. xpe2. nnt cuba lagi… huhu
      .-= paeh´s last blog ..angguk-angguk geleng-geleng =-.

Comments are closed.