Miss Innity yang rela bermadu

Yes… i’m moving now.    Saya manusia biasa yang sentiasa alami perubahan pemikiran, citarasa dan keinginan.

Hidup Berani Untuk Gagal!

Ramai yang bertanya, kenapa saya menggunakan Innity sekarang, kenapa saya meninggalkan status  Glitterati Nuffnang?

Kenapa saya sanggup lepaskan status tersebut dan bermula dari ZERO semula?

Saya tiada masalah dengan Nuffnang dan mereka juga tidak pernah memberi masalah kepada saya. Mungkin ini adalah masa yang tepat untuk saya membuat pilihan mencuba sesuatu yang baru dan terhangat di pasaran?   Saya ada banyak kenangan manis dengan Nuffnang sejak tahun 2007 – antara kumpulan blogger yang terawal bersama Nuffnang.

innity

Saya sukakan cabaran – saya menyabut cabaran yang mempunyai kepentingan kepada diri sendiri kerana cabaran dapat memberi satu kepuasan dan juga pencapaian.

Hidup Berani Untuk Gagal! Saya adalah wanita yang fleksibel dan gemar mencuba perkara baru dalam hidup. Seorang yang sangat komited dan akan melakukan yang terbaik dalam apa saja pilihan yang telah saya buat.

Kenapa saya suka Innity?

Kerana Innity tidak  cemburu dan rela bermadu!

Bolehkah saya menyertai Innity Performance Network jika saya sudah menjadi sebahagian daripada rangkaian iklan lain?

Yes. We do welcome ! Kami membenarkan anda untuk memaparkan iklan daripada rangkaian iklan lain bersama dengan Innity Performance Network . Namun, anda bertanggungjawab atas masalah-masalah kontrak yang mungkin timbul dengan rangkaian iklan lain. – cool kan syarat ni?

Untuk menjadi sebagai publisher dengan Innity, anda perlu memohon dan memenuhi beberapa syarat seperti  :

  1. Website harus memiliki purata minima 15.000 Pageviews sebulan.
  2. Website harus memiliki purata minima Unique Visitors 3.000 sebulan.
  3. Website harus memiliki Quality Content dan dikemaskini selalu.

Lihat syarat-syarat lain di sini >  [link] , isikan permohonan  di [sini] jika anda berminat.

©Kujie – saya masih mempunyai 6 kempen ( 2-LR, 2-SS & 2-LB) dengan Nuffnang dan mungkin inilah kempen yang terakhir.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. herabn gak saya dapat lebih 6 ribu unique sebulan tapi kena reject gak..owh baru ingat innity ada syarat baru
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Jom download lagu rayaMy Profile

  2. jie..dah beralih angin ye? baguslah…angin tuk tahun baru…mcm tips saham tu ler…melabur masa semua tgh down tu elok…start from beginning….ekekeke
    .-= jun´s last blog ..Moist banana bread =-.

  3. Seronoknya kak kujie dapat Innity. moga lebih sukses berblog. rezeki anak-anak tu. 🙂
    .-= blogresipi´s last blog ..Ayam Masak Kicap =-.

  4. panjang juagk ads kat sidebar ni ek??
    akak suke jadi pioneer ek??
    nnti adela yg ngikut tuuu…
    .-= ChekguBH´s last blog ..Kemaruk FB tak pudar lagi… =-.

  5. hehe..innity diterima. Baru try dan memang, aku terpaksa letak bini aku yg nama nuffnang tu kat tempat lain. Tak leh serumah. Nanti nuffnang tak nak layan aku plak. hehe..
    .-= abrablog´s last blog ..Make Money Online with Clickbank =-.

  6. masih tak puas hati lagi pinanganku ditolak innity.. hohoho
    saya sedang usahakan sesuatu untuk balas dendam pada innity.. 😀
    .-= topo´s last blog ..Jusco baru meletup.. =-.

  7. tahniah la kak.
    semoga berjaya ngan innity.

    tapi mesti berjaya punya kan?? nnti kongsi pengalaman tau
    n kalau ade lebih2 tu buat la contest untuk kami blogger2 lain ni. hehe..
    .-= ariff´s last blog ..Obama & Facebook =-.

  8. Hm… tunggulah kalau blog ohpemandu blh meletup baru apply…
    .-= zool´s last blog ..Dividen ASB 2009 =-.

  9. Innity is good as you can control the type of ads you want to display on your website. Welcome to the Innity club. 😛
    .-= Lee | Money4Invest´s last blog ..Watch Star Wars Movie Using Command Prompt =-.

  10. Mungkin belum layak lagi nak menyertai innity…
    .-= nuaeman´s last blog ..Hadiah dari contest di Bluedianthus.com =-.

  11. camne ek iklan dia kak? xpenah nmpk lg kat mana2 blog

  12. Wah… ada benda baru yang nampak menarik! Saya baru je mengagih-agihkan nuffnang dengan advertlets supaya satu ads satu blog.. ni ada benda baru plak.. Kena riki dulu neh.. 😯
    .-= samdaddycool´s last blog ..Christmas Gift Idea? =-.

  13. Fuyyooo syarat…sah sah tak layak…
    Seronok dengan semangat Kak Jie yg komited dengan benda2 macam ni 😎
    selamat berjaya
    .-= iza~de~bintang´s last blog ..Pertama Kasih, Kedua Budi… =-.

  14. wuhuu.. ni salah satu kelebihan innity.. dia tak pernah kisah bab madu2 ni dan earning memang masyuk sprt yg depa nyatakan.. thats mean, tak perlu nk fikir pasal status bagai. huhu..

    cuma aku je tak layak nk pasang innity ni kat blog sbb apa sangat la blog aku tu ~sigh
    .-= azizwan(dot)com´s last blog ..Terima kasih Nuffnang.. Sayang korang =-.

  15. huhu..page view sebulan tak sampai seriban pon.sedih2
    .-= aidi-safuan´s last blog ..Finally, I’d won RM 2 billion through 3D jackpot! =-.

  16. Errrr, tak layak nk memohon kot.
    Huhuhu!!! :((

  17. wah2,salute la akak kerana berani mencuba sesuatu yg baru dan tidak takutkan kegagalan…For me,syarat Innity pun mungkin blom layak dan I masih baru dengan blogging n I trust Nuffnang…Hehehe…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Curious Kids Need to be Tough Inside =-.

    • @eyriqazz, bersama nuffnang sejak awal penubuhan nuffnang
      bukan sebab kepercayaan – semua cek nuffnang selamat diterima – tiasa satu pun yg memberi masalah.

      masih lagi bersama nuffnang – itu kena faham
      cuma bukan Glitterati saja!

  18. kak,

    jangan blog ni jadi macam billboard iklan udah la… nanti ada ramai pengadu
    .-= Aykay´s last blog ..Pukau tepuk bahu =-.

    • @Aykay, 3 iklan nuffnang tu mgkn akan hilang seminggu lagi, sbb ada 6 buffered yang masih berjalan.. kena habiskan kempen dulu.,

      seminggu lagi – tak de lagi.

  19. cubalah ape saje… pasti menambahkan pengalaman hidup kanns 😉
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ..Selamat Pengantin Baru~ =-.

  20. luth textile says:

    baru sembang dengan bat semalam pasal ni.. huhu..
    akak kan blogger yg berkualiti
    .-= luth textile´s last blog ..5 Kesalahan yang kerap dilakukan di Jalan Raya =-.

  21. tahniah kak jie.. saya apply ari tu, tak sampai sejam dah kena reject.. tak cukup layak lagi :p
    .-= mrkay´s last blog ..Musuh atau kawan baik? =-.

  22. 3000??gulp..x layak la sy..

  23. Dua2 pun ok.. tp secara peribada, prefer Innity… 😀
    .-= Khai´s last blog ..Memilih Blogging sebagai Kerjaya – Part 1 =-.

    • @Khai, betul… selama ini pun tiada masalah dgn nuffnang

      secara jujur, ada lah juga — hehehehe..tapi bukan major problem pun

      bila ada pilihan – kak jie cuba membuat pilihan yang dirasakan lebih baik

      itu saja

      • @Kujie, ya kak… dah sampai masanya Nuffnang menerima kedatangnan Rival dia yang benar-benar rival.. Hehehe. Salute dengan keberanian akak! Org kata belum cuba belum tahu.. tak gitu? hehehe

  24. hahaha..
    semua dah ramai masuk innity..
    tp aku nak setia ng nuffnang..
    biarlah ape org nak kata..
    stay jer dulu..
    hehe..
    resist to change..

    • @jaws, jgn salah faham

      kak jie masih gunakan nuffnang kerana innity tidak ada masalah dgn syarikat lain
      cuma nuffnang je ada masalah, dia tak suka bermadu

      jadi – kak jie cuma bukan Glitterati je
      itu je bezanya

      dah bukan Glitterati tu, faham2 sajalah – earning/ kempen tak mungkin dapat mcm Glitterati lagi
      :mrgreen:

  25. wahhh.. menarik ni…
    tapi pengunjung di gubuk maza itu rasanya masih jauhhhh dari mencapai syarat2 tersebut.. huhuhu

    kena kerja keras ni….. heheheh

  26. kujie, sy bleh baca aje lah entry ni tapi tahap kefahaman adalah zero :roll:
    .-= kenari´s last blog ..Jejak Kasih 12.12.2009 10.00pm =-.

    • @kenari, he he he… innity mcm nuffnang juga sebenarnya
      cuma yg ni kena mohon dan ada beberapa syarat perlu dipenuhi sebelum di luluskan

      ada tapisanlah… bukan semua blog diterima – kena berani utk direjet 😆

  27. nnt boleh la berkongsi macam mana innity ni perform..
    .-= beliamuda´s last blog ..MicroSD write-protected: Big Problem, Simple Solution =-.

    • @beliamuda, betul tu, sebab innity belum ada rekod yang boleh dirujuk
      carian di internet pun belum ada orang yang membincangkan secara meluas

  28. Tak pe sesekali nak cuba angin baru =)
    .-= blinkky´s last blog ..How To Enable Gravatar On Your WordPress Blog ? =-.

  29. sukalah ada keywords HIDUP BERANI UNTUK GAGAL ,,,,
    .-= denaihati´s last blog ..Hidup Untuk Memberi =-.

  30. dah penah kene reject.. huhuu

  31. fuh upgrade dah kak jie. canggih² ☺
    .-= nesca´s last blog ..I hate partial feeds! =-.

  32. Saya rasa Innity lebih baik daripada Nuffnang. Setidak-tidaknya mereka tidak menghadkan ruang kami kan?
    .-= tekkaus´s last blog ..I Am Studying Again! =-.

    • @tekkaus, bagi ruang dan tempat kak jie untuk newbie nuffnang… 😆

      mencabar diri sendiri pada satu tahap yang lebih 😆

  33. Saya telah apply kak! Tapi mereka belum reply. Entah mereka akan luluskan atau tidak kan? :p
    .-= tekkaus´s last blog ..I Am Studying Again! =-.

Trackbacks

  1. […] beberapa puluh RM,  saya rasa satu kerugian bila melepaskan status Glitterati .  Zizie Ezette Innity rela bermadu dengan Nuffnang , tetapi Nuffnang tak rela berkongsi […]