#nag-less monday

Cikgu – Secerah Cahaya Memberi Terang, Seperti Garam Memberi Rasa

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. kalau camni boleh jadi anak murid kesayangan cikgu :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Alpha Lipid Sleep Time telah dilancarkan di Konvensyen Royalti NZ New Image ke 57My Profile

  2. kreatif nyer kak jie….
    Jom terjah post menarik dari ishak ..ost-sinopsis dan lirik sinetron amanah dalam cinta di tv3My Profile

  3. kerana jasa cikgulah kita mampu baca,kira semua kan ma? :’) *lap ayaq mata*
    Jom terjah post menarik dari yonna ..KesanMy Profile

  4. Assalamualaikum,
    Dulupun cikgu tak suka saya sebab saya comot, saya malas, saya tak menonjol dalam pelajaran, saya tak pandai ambik hati cikgupun…masa itupun bukan budaya bagi2 hadiah kat cikgu

    Tapi, kalau cikgu ketuk kepala sayapun, saya tetap kenang cikgu tu. Tanpa cikgu saya yang macam2 perangai itu, manalah letaknya saya kan… —-> pengakuan syahdu ni
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Selamat Hari GuruMy Profile

  5. muhammad fakhruddin says:

    No problem kak Jie πŸ˜€

  6. amboi banyaknya kak jie..hehhe
    Jom terjah post menarik dari yusri ..Kaedah Kenaikan Pangkat Guru- Hadiah Hari Guru 2011My Profile

  7. erk… boleh ke kita ambil dua2…dunia dan akhirat?

  8. sampul kuning tu , guna je kertas A4 folio Angah…
    yg bunga2 tu Along yg balut…

    seronok lah , dpt share

  9. muhammad fakhruddin says:

    Lebih syok berhibur dengan pahala-pahala yang dikumpul untuk ditunaikan di syurga kelak πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..Tanpa Guru- Apalah Ertinya Menjadi BeliaMy Profile

  10. pernah ke? πŸ˜†

  11. dlm plastik tu jajan je utk party kt sekolah..hadiah tu..kata intan , tahun ni last kt sekolah rendah

  12. sebagai ibubapa sy suka…setahun sekali je pun..gembirakan org yg memberi ilmu kpd anak2 kita

  13. zaman kak jie tak de sambut2 hari guru dgn hadiah…biasanya ada persembahan setiap kelas, itu je

    tak mcm skrg

  14. Intan buat kad sendiri juga…gunting, gam, pensil warna… last2….bila dah siap, tinggal…kita pula nak kena clearkan…

  15. yg lewat tu mesti lebih special :mrgreen:

  16. pengalaman tu…tak semua org dpt merasa

  17. bab bagi hadiah, bukan cikgu yg terima je seronok…murid yg nak bagi hadiah pun teruja…tidur tak lena, tak sabar nak pergi sekolah…

  18. bukan sampul tu..DIY balut dgn kertas folio πŸ˜†

  19. perlu ke sy berleter….. πŸ˜†

  20. hehe.. hadiah ape nie?? hehe
    Jom terjah post menarik dari laici ..Making Money Is a MindsetMy Profile

  21. lawa sampul

  22. dulu2 jadi cikgu sementara jap. dapat le merasa anak murid bagi hadiah. sukaaaa………….
    Jom terjah post menarik dari jemarioren ..Oh cikgu Wan cikgukuMy Profile

  23. bertuahnya cikgu yang dapat hadiah tu. Anak saya kecik lagi, lom masanya nak dapat tolong balut hadiah Hari Guru.

    Selamat HariGuru kepada pembaga blog kak jie ni.
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..10 Pengomen paling tegar April 2011My Profile

  24. syamila says:

    sya lupa nk beli hadiah utk cikgu kelas ahmad semalam… he3..

    tak pe la bg lewat sket…hik3…

    sowi yea cikgu…
    Jom terjah post menarik dari syamila ..Percutian yg tak dirancangMy Profile

  25. anak Maria sibuk nak beli kad… sudah nya abah dia layan buat kad sendiri… gunting huruf dari suratkhabar… tampal-tampal atas kertas warna… letak riben… siap… buat sekeping je utk cikgu kelas… dah… πŸ™‚

  26. saya tak pernah kasik hadiah kat cekgu saya sebab dulu cekgu saya tak suke saya…
    Jom terjah post menarik dari pereman ..Timeline Penyimbah Asid di MalaysiaMy Profile

  27. Sabahan Bloggers Club says:

    Waaaaaah…. Sioknya jadi cikgu hari ni kan? Dapat banyak hadiah dari murid-murid. Rasa macam celebriti plak.
    Jom terjah post menarik dari Sabahan Bloggers Club ..Blogspot unavailable updateMy Profile

  28. maza & family kirimkan poskad aje.. hehehehe

    tapi yg menulisnya tetap anak2.. ahaks.
    Jom terjah post menarik dari maza ..Ummu Fatt- Hari IbuMy Profile

  29. Semangat anak murid untuk menghargai guru itu indah. Pasti ramai guru menguntum senyum mengira cenderahati. Siapa yang dapat banyak tandanya disukai dan popular. Jika sebaliknya, tak salah, bawa-bawalah muhasabah. Itu boleh jadi ‘barometer’ kecil menilai diri untuk guru-guru. Itu pandangan saya, mak budak…

  30. yg kuning kak jie balut
    yang bunga2 along balut…kertas pembalut pun along yg tolong beli,kan

    belakang tu dlm plastik ada 30 bungkus jajan utk kawan2…let’s party

  31. Sape yang membalut tu?
    Kak jie atau intan yang balut sendiri? :mrgreen:

    Saya suka hari guru sebab nanti mak bawak balik banyak hadiah πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Review Filem – KongsiMy Profile

  32. syafiq says:

    agak2 ada tak yang bagi cikgu rotan? πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari syafiq ..Melabur Di Saham LomotechMy Profile

  33. banyaknya hadiah…
    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..ustazah yang cantikMy Profile

  34. ni mesti si Intan suruh kak jie buat hadiah untuk cikgu dia ni.. haha…
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Giler… bapak rindu dengan Uchuu Keiji – GABANN…My Profile