Never Argue With A Woman Who Reads

read-boatOne morning the husband returns after several hours of fishing and decides to take a nap. Although not familiar with the lake, the wife decides to take the boat out. She motors out a short distance, anchors, and reads her book.

Along comes a Game Warden in his boat. He pulls up alongside the woman and says, “Good morning, Ma’am. What are you doing?”

“Reading a book,” she replies, (thinking, “Isn’t that obvious?”)

“You’re in a Restricted Fishing Area,” he informs her

“I’m sorry, officer, but I’m not fishing. I’m reading”

“Yes, but you have all the equipment. For all I know you could start at any moment. I’ll have to take you in and write you up.”

“For reading a book,” she replies,

“You’re in a Restricted Fishing Area,” he informs her again,

“I’m sorry, officer, but I’m not fishing. I’m reading”

“Yes, but you have all the equipment. For all I know you could start at any moment. I’ll have to take you in and write you up.”

“If you do that, I’ll have to charge you with Sexual assault,” says the woman.

“But I haven’t even touched you,” says the game warden.

“That’s true, but you have all the equipment. For all I know you could start at any moment.” :lol:

“Have a nice day ma’am,” and he left.

©Kujie …………..> Not quiet, just busy!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. 😆 ekeke… 😈 boleh twist ayat ni bila nak cuti masak..hehehe

    juns last blog post..Baguette perancis

  2. Ha ha ha ha… sabar sabar…

    ODs last blog post..Peningku Sudah Hilang… He he he…

  3. akak laju sangat la… macam mana nak buat biar dia slow sikit….

    shays last blog post..TukaR laYouT LaGi….

  4. first time baca lawak ni.

    hehe… hehe…

  5. lagi satu argue lah sekalu ngan pompuan who blogs. hehe 🙂

    KNizams last blog post..Budi Setahun Sugunung Intan – OST Man Laksa

  6. aiseh…taktik ni pompuan jer leh guna…kalau lelaki camna?

    |1f34|-|1r3s last blog post..What is computer drivers ?

  7. he, he, ambik sebijik. 😛

    zanys last blog post..Di Mana Kita……..

  8. Kalau kail panjang sejengkal… baik baca buku jer daripada pi mengail :mrgreen:

    • orang yang pintar boleh memancing tanpa umpan
      orang yang bijaksana boleh memancing tanpa joran
      tapi kedua-duanya boleh dipancing dengan wang. :mrgreen:

  9. haha…
    pandai pompuan tu putaq alam kan??
    pandai pakai words…

    padan muke si officer suke carik pasal tu…

    chekguBHs last blog post..Puisi Halus Buat Isteri…

  10. sengal!
    hahahha
    naseb dia left :p
    kalau dia start at the moment :p
    hahaha

    yonnas last blog post..Live From Putrajaya :p

  11. alangkah bestnya kalau semua country practise macam ni.. salah sikit sexual harassment.. tapi bahaya lah untuk kaum lelaki hehehh…

    Neezas last blog post..I hope He reads my letter today

  12. hahaha padan muke! 😆
    tula len kali tgk2la dulu klu nak kenekan org..
    mentang2 pompuan sesuka hati jek nak buli 😆

    mrs azmis last blog post..interview~

  13. Good idea..boleh bg alasan cam tu jugak nnti. manalah tahu klw kena tahan polis ke apa kan.

    fazemys last blog post..Hikmah Sakti

  14. kih kih kih, abislah officer, wakakakaka

    Mak Sus last blog post..ZAHIR nan tegak TAPI B.A.T.I.N layu (apakah??)

  15. kikikikiki…. 😆

    Umimias last blog post..Sumberku, puncaku

  16. dah penah baca..pompuan memang akal panjang!
    hehehehe 😀

    sallys last blog post..what a wonderful story.

  17. panjang akal nyer itu

  18. You can only argue if you are well read… 😆 nak gelak tapi bisa tuh… ❗

    kruel74s last blog post..Panties in a bunch…

  19. hehe..pulang paku buah keras eh.

    fiezabaiduris last blog post..Lady driver

  20. mudin001 says:

    Dah baca. Hehe!

  21. Kih kih kih……….. 😆

    Hmm…….idea yang bijak !

    Ties last blog post..Pencuri! Pencuri !