Pernah Tak Artis Hantar Email Bila Dia Baca Blog Korang?

Kerana entri ini > Tulips – Cloudburst, saya dapat 2 email ini:

Akhir tahun lepas pemain gitar  dia yang email.

Minggu ni, pemain bass group Cloudburst pula yang email.   Group ni ada 4 orang, kena tunggu lagi 2 orang email …hehehe

Korang yang selalu tulis pasal artis, puji sana sini tu ada tak dia orang contact ucap terimakasih ke….  atau tinggalkan sepatah kata di ruangan komen?  Lisa Surihani  ? Tiz Zaqyah ? Farid Kamil ke… ?  Tak mungkin dia orang tak pernah google ‘diri sendiri’ kan?

Slurpee hijau dah kembali @ 7e !

dengan promotion Sour Plum Topping…jom slurp!

  1. slalu sebut psl brad pitt, tadek plak dia nak emel2.. haihhhhhhhhhhhh…. kne tukar strategilaaaaa….. :mrgreen:

  2. banyak kali mention name Pamela Anderson, tapi xpnah dapat emel pun..sob3 🙁
    .-= yoy´s last blog ..Lambakan Gambar Bogel Artis Melayu. =-.

  3. lom pernah dapat huhu..bile tgk pic Slurpee hijau tu,,,rase haus sesangt..nak2 musim panas ni..huhu..bedesuupppp pegi beli..heheh :mrgreen:
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Tips elakan diri dari TErbuncit :: =-.

  4. ada.. ada artis email kat maza.. hehehe

    kujie pun jgn jeles ya.
    erk! artis yg buat pelan dongakan utk Ranhill Corp punya ler..
    kira artis gak kanzz. .hehehhee

    (maza pun tak nak mengalah. huh!) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    .-= maza´s last blog ..Di bawah pokok ada lori… =-.

  5. wah… best gak bila buat cite psl artis… pas tu diorg reply balik… blog Maria tak cite psl artis la kak, ramai sgt dah yg tulis2 psl artis ni…

  6. Saya klw blog pasal artis mengutuk je. Memuji tak pernah skali. Gila kau diorg nak email kat saya. mesti kena sumpah seranah balik. hahahaha.

  7. Pernah kak. Selalu sesangat.. Tapi bukan ucap terima kasih atau apa, tapi merayu artikel mereka dikeluarkan dari OH! Artis.. Hehehe..

    Contohnya, Aril AF, Anak fadzilah kamsah, Intan Sarafina, Melissa Mauren dan Malique Too Phat.

    • hebatlah penangan blog Oh Artis!
      .-= Amir´s last blog ..Tarik Trafik Blog Melalui Google =-.

      • hahaha..kalau aku jadi artis pown aku mintak kuarkan..naked truth kowt..kalau paper tapis2 lagi..
        .-= Azizuan´s last blog ..Saya Seorang Pemalas =-.

  8. blog kurang popular..kalo berbalas twitter salu la…hehe
    .-= Scromix´s last blog ..3 Permainan Kanak-Kanak Yang Semakin Dilupai =-.