Pernah Tak Artis Hantar Email Bila Dia Baca Blog Korang?

Kerana entri ini > Tulips – Cloudburst, saya dapat 2 email ini:

Akhir tahun lepas pemain gitar  dia yang email.

Minggu ni, pemain bass group Cloudburst pula yang email.   Group ni ada 4 orang, kena tunggu lagi 2 orang email …hehehe

Korang yang selalu tulis pasal artis, puji sana sini tu ada tak dia orang contact ucap terimakasih ke….  atau tinggalkan sepatah kata di ruangan komen?  Lisa Surihani  ? Tiz Zaqyah ? Farid Kamil ke… ?  Tak mungkin dia orang tak pernah google ‘diri sendiri’ kan?

Slurpee hijau dah kembali @ 7e !

dengan promotion Sour Plum Topping…jom slurp!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. xdpt lg setakat ni..hehehe
    Jom terjah post menarik dari Sara ..Tips Hubungan Cinta Suami Isteri Kekal LamaMy Profile

  2. Belum pernah dapat email macam ni..siap tag artis tu lagi kat twitter..tapi no response..haha
    Jom terjah post menarik dari hafizrahim ..Aku Bukan ArtisMy Profile

  3. ahhaaaaa… tahniah laaaa dapat emel retis.. hehehee
    Jom terjah post menarik dari KiD ..ILHAM StyloMy Profile

  4. Sedap2 lagu Cloudburst tu.. Baru dengar tadi..
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..1 Tahun Anarm.Net Bersama Serverfreak dan NamecheapMy Profile

  5. kalau artis emel blogger tu, pastu promo blog tu lagi, lagi la best. 😛
    .-= beliamuda´s last blog ..Lagu Hari Guru dan Tema Hari Guru 2010 =-.

  6. Err.. artis sekarang kurang menggemari internet kut. Kang cari kat google, yang ada kontroversi dengan gossip sahaja.
    .-= akuvision´s last blog ..Gangguan Hyperhidrosis =-.

  7. wah.. hebat lah kak jie, kalah artis nih,.. hahaa.. bagusnye artis tu kan, hargai kak jie sbb de nama kat blog.. tahniah la utk artis tu.. dan tahniah juge utk kak jie..
    .-= fiezaradzi´s last blog ..Pusat Jagaan Atau Pengasuh, Mana Satu Pilihan Anda =-.

  8. niceeeee~ bgus la artis tuh.. bgus2
    .-= Hafizd´s last blog ..Thank you very much. =-.

  9. PnConfused says:

    slalu sebut psl brad pitt, tadek plak dia nak emel2.. haihhhhhhhhhhhh…. kne tukar strategilaaaaa….. :mrgreen:

  10. wow.. ku sendiri tak kenal kumpulan ini.. ehehe..
    .-= Jard´s last blog ..Tentang Perempuan : Kenapa tak kahwin-kahwin lagi? =-.

  11. Tak pernah pulak! 😀
    .-= tekkaus´s last blog ..4 Stuffs That I Bought From PC Fair =-.

  12. errr… selalu sebut pasal kekanda brunei, tapi

    .
    .
    .

    .
    .

    takpe… kekanda tu sibuk… esok lusa mungkin kekanda brunei akan emel…

    hihihi
    .-= kutaksempurna´s last blog ..Kamu kecewa??? MAAF. =-.

  13. banyak kali mention name Pamela Anderson, tapi xpnah dapat emel pun..sob3 🙁
    .-= yoy´s last blog ..Lambakan Gambar Bogel Artis Melayu. =-.

  14. saya pernah tulis tentang Rajnikanth, sampai la ni…. saya masih ternanti-nanti….huhuhu. ku kuchiwa

  15. lom pernah dapat huhu..bile tgk pic Slurpee hijau tu,,,rase haus sesangt..nak2 musim panas ni..huhu..bedesuupppp pegi beli..heheh :mrgreen:
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Tips elakan diri dari TErbuncit :: =-.

  16. tak penah la kene comment dgn artis
    citer pasal dieorg pon tak penah
    .-= isha´s last blog ..first time naik bas sorang-sorang =-.

  17. Ada. Marsha.. Hehe.. Tapi kat FB..
    .-= hanis´s last blog ..Tekan Laju-laju! =-.

  18. ada.. ada artis email kat maza.. hehehe

    kujie pun jgn jeles ya.
    erk! artis yg buat pelan dongakan utk Ranhill Corp punya ler..
    kira artis gak kanzz. .hehehhee

    (maza pun tak nak mengalah. huh!) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    .-= maza´s last blog ..Di bawah pokok ada lori… =-.

  19. wah… best gak bila buat cite psl artis… pas tu diorg reply balik… blog Maria tak cite psl artis la kak, ramai sgt dah yg tulis2 psl artis ni…

  20. best gak ek artis hantor email.. pasni nk mention byk2 nama fasha sandha kt blog.. harap2 die hantor email.. 😆
    .-= Anarm´s last blog ..Jom menang Laptop Acer Aspire One Percuma =-.

  21. Admin che det pernah komen kat entri saya dulu
    .-= ariff´s last blog ..Poligami Dalam Rumah Tangga =-.

  22. Saya klw blog pasal artis mengutuk je. Memuji tak pernah skali. Gila kau diorg nak email kat saya. mesti kena sumpah seranah balik. hahahaha.

  23. tak pernah la pulak. hohoho. jarang kot mention pasal artis local kat blog. selalu mention artis korea jek. mana nak dapat email. agaga
    .-= nursarah´s last blog ..lelaki-lelaki Hot di alam Blog. part I =-.

  24. tak pernah pun..hehhe
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Spaghetti Bolognese & Sambal Gulai Tempoyak =-.

  25. hantar emel tak pernah.. tapi komen kat entri pernah la..
    afdlin shauki yang komen.. ni linknya http://azlanbingka.blogspot.com/search?q=los
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Rewang kenduri kahwin =-.

  26. Hehe..;ps fikir2 balik ada la kak..
    DJ Fly fm..
    2 pon sbb sy minta permission nak crop gmbr twitter dia hehehehe
    .-= fana164´s last blog ..~Esok Adalah Harinya~ =-.

  27. Wah wah.. best juga.. sekarang berbalas email.. dulu2 berbalas kad raya jer.. itu pun kira seronok giler dah…
    .-= aarin´s last blog ..Nuraarin: Contest Perkahwinan abadi @ Pertunangan terindah =-.

  28. Pernah kak. Selalu sesangat.. Tapi bukan ucap terima kasih atau apa, tapi merayu artikel mereka dikeluarkan dari OH! Artis.. Hehehe..

    Contohnya, Aril AF, Anak fadzilah kamsah, Intan Sarafina, Melissa Mauren dan Malique Too Phat.

    • hebatlah penangan blog Oh Artis!
      .-= Amir´s last blog ..Tarik Trafik Blog Melalui Google =-.

      • hahaha..kalau aku jadi artis pown aku mintak kuarkan..naked truth kowt..kalau paper tapis2 lagi..
        .-= Azizuan´s last blog ..Saya Seorang Pemalas =-.

  29. Scromix says:

    blog kurang popular..kalo berbalas twitter salu la…hehe
    .-= Scromix´s last blog ..3 Permainan Kanak-Kanak Yang Semakin Dilupai =-.