Poll : Lilin Kek Harijadi

Dulu saya tanya Dear Reader, Who are you ? Hari ni saya nak tanya – Dear Reader , How old are you? Boleh share? Undi anda adalah rahsia.:lol:

Saya pindahkan peti undi ke sidebar.

Birthdays are nature’s way of telling us to eat more cake… :mrgreen: Yang sudi ambil bahagian dalam undian ni, terimakasih ye… nanti saya belanja kek

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Saya 21 tahun! (dah boleh mengundi~)
    .-= beliamuda´s last blog ..Keputusan Pilihan Raya Kecil Parlimen Sibu (P212) =-.

  2. tanpa segan saya bagitau, 27 tahun dan masih teruna!
    .-= akuvision´s last blog ..Gangguan Hyperhidrosis =-.

  3. ada gak eh warga emas..panjang toi umur.. :mrgreen:
    .-= Azizuan´s last blog ..Saya Seorang Pemalas =-.

  4. oh , saya pun dah undi juga 🙂

  5. kak kujie nak kekkkkk hehhehe
    .-= farenova´s last blog ..Billboard yang kreatif dan ‘cool’ =-.

  6. kak jie..besday saya 22 Sept..jgn lupa kek nanti tau..hehe
    .-= wanmus´s last blog ..Mini Seminar Niagakit- Team Flarebiz Turun JB =-.

  7. dah vote dah..& termasuk dlm kategori yg mendapat undian plg banyak ketika ini..

    p/s: skrg tgh demam undi di Hulu Selangor :mrgreen:
    .-= Nadri´s last blog ..Anai-Anai & Al-Quran =-.

  8. nak kek!! hehe :mrgreen:
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Bukan Geek …Gewdikkss jek hohoh :: =-.

  9. kak jie pjan dah vote ada hadiah x
    hehehe
    nak kek sebijik
    .-= Pjan´s last blog ..Tips Eratkan Hubungan Suami kepada Isteri =-.

  10. one vote done 🙂
    .-= hydir´s last blog ..Mari belajar kitaran hidup blogger =-.

  11. kak jie sayang .. dah vote dah … dah terbayang wajah kek ..!!! 😆
    .-= L@n@´s last blog ..Oh LHDN!!!, kasihanilah aku .. =-.

  12. dah undi dah, range umur menjadi kedua paling ramai…

    nanti hantar kek ye kak jie

  13. War…lingkungan umur saya palong banyak vote. 😀
    .-= tekkaus´s last blog ..4 Stuffs That I Bought From PC Fair =-.

  14. dah undi!!!
    xsabo nunggu kek ni..
    hehee
    .-= mie´s last blog ..:: bila si teruna berjiwang :: =-.

  15. dah undi gak..nak kek yer kak jie..hehhe 😉
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Spaghetti Bolognese & Sambal Gulai Tempoyak =-.

  16. da undi..nak cenderamata..:)
    .-= yoy´s last blog ..Bila Mira Abu Bakar (Redmummy) Masuk Paper, Semua Nak Jadi Blogger. =-.

  17. dah vote.. tapi umo saya takde dalam list tu.. heheh
    .-= eiman´s last blog ..Blog Berwajah Baru dengan DISQUS Comment, Selamat Tinggal Intensedebate =-.

  18. telah mengundi.. hoho.. golongan umur saya paling ramai upanya 😛
    .-= syahirul´s last blog ..Ahmad Memalukan orang Islam? =-.

  19. cmne nk vote ni..umo 12..hehehe forever a kid

  20. dah undi dah.. 😛
    .-= Anarm´s last blog ..Jom menang Laptop Acer Aspire One Percuma =-.

  21. dah vote dah.nampaknya muda remaja gak yg ramai muahha :mrgreen:
    .-= yonna´s last blog ..Tadaaaaaaaa! =-.

  22. dah ambil bahagian..hehehe..undi adalah rahsia..
    .-= atokk´s last blog ..Tugasan Minggu Ke-5 Akademi Fantasia 8 =-.

  23. hehehe… ku da undi gak
    .-= jard´s last blog ..Tentang Perempuan : Kenapa tak kahwin-kahwin lagi? =-.