Selamat Hari Raya Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri – kepada semua kawanยฒ dan pengunjung blog ini – www.kujie2.com .

Saya akan sambut Aidilfitri di rumah mertua kemudian malamnya bergerak ratusยฒ kilometer ke utara

Insya Allah kita jumpa lagi – berhatiยฒ di jalanraya. Anda mampu mengubahnya!

Andai jari tak dapat bersentuh,
tangan tak dapat bersalam,
hendaknya batin kita tetap bertaut,
Minal aidin wal faizin,
Mohon maaf lahir dan batin

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. cyberfly says:

    pergh best gak baca post dalam blog nih ๐Ÿ˜‰

    cyberflys last blog post..JomPHP kini JomPHP.com!

  2. perghhhh siap ada paste googlemaps tuh. cool ! hehe ๐Ÿ™‚

    KNizams last blog post..Jom Lunch kat Mandi Mandi

  3. MELAWAK x selalu tapi MESRA..
    KASIH x dalam tapi KEKAL…
    senyuman x MANIS tapi IKHLAS
    hati x CINTA tapi RINDU..
    Private Msg tak selalu tapi INGAT!!!!!! ๐Ÿ™‚

    salam aidilfitri…n maaf zahir batin!!

    idas last blog post..fasting month

    • Sungai di susur sehari – hari
      Dalam gelap menangkap ikan
      Saya menyusun sepuluh jari
      Salah dan silap harap dimaafkan ๐Ÿ˜ฎ

  4. selamat hari raya maaf zahir batin.. berhati2 di jalan raya anda mampu mengubah nya.. ๐Ÿ™‚

    zinos last blog post..cerita bergambar….

  5. Merdeka…!!! Merdeka…!!! Merdeka…!!! Selamat Hariraya Aidilfitri…. Maaf zahir dan bathin… Semoga raya tahun ini lebih meriah dari tahun depan….!!!

    divas last blog post..FAZIDAH JONED- SHR

  6. selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin

    ezads last blog post..Tag – Edisi Aidilfitri

  7. Nyimpen jenang nang jero tin, arek digowo mareng suro, keluputan kulo lahir batin,
    salah silap njalok ngapuro.

    Bocah cilik mangan sego,
    sego dipangan karo gulo,
    wes suwi orak ngomong jowo,
    dino royo njalok ngapuro.

    Buko poso lawuh’e gereh,
    njegor sunge dicaplok boyo,
    keluputanku sing akeh-akeh,
    kito 0-0 eh!

  8. Salam Idilfitri penganti diri……
    duit raya bila nak bagi???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    papa mafias last blog post..Hakikatnya diri

    • erkkk….. bagi ic dulu nk check
      bawah umur lagi ke?
      Selamat hari raya … mohon ampun salah dan silap
      terkasar bahasa tersalah bicara

  9. selamat hari raya utk jie n famili

    dbis last blog post..syawal 2008

    • Di antara bait dan kata, tesilap khilap dalam bercanda, terguris luka dalam tawa, tersinggung rasa dalam bicara…mohon maaf zahir & batin

  10. mad redo1 says:

    Salam Aidil-Fitri buat kuJie sekeluarga, semoga dipelihara olehNya sepanjang perjalanan… dipanjangkan usia bertemu kembali untuk bawak belacan yang besar lagi… hehehe…

    mad redo1s last blog post..Greetings…

    • Kemaafan andainya ada terkasar tika bicara…moga murah rezeki dan dpt turun Kl lagi bawa belacan ituuuu ๐Ÿ˜†

  11. salam lebarannnnn….

    miss cloudys last blog post..Siakap Stim Limau

  12. ุดู„ุขู…ุช ู‡ุงุฑูŠ ุฑุงูŠ
    ุนูŠุฏุงู„ูุทุฑูŠ.ู…ุนุงูุธุงู‡ูŠุฑ ุฏุงู† ุจุงุทูŠู†..

    TokNabes last blog post..Selamat Hari Raya Aidilftri

  13. Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk Kak Jie sekeluarga
    Berhati-hati di jalan raya dan lebuh raya

  14. Salam Aidilfitri

    Selamat hari raya maaf zahir batin ๐Ÿ™‚

  15. Selamat Hari Raya Aidilfitri..
    Maaf Zahir&Batin..

    dari org ganu kite..he..he..he..
    ๐Ÿ˜Ž

  16. Slamat Hari Raya kak… dah terima kad raya akak.. thanks…
    Have a safe journey k…

    Adry @ http://www.adrysabry.com

    Adrys last blog post..โ€œSatanismโ€ a new religion?!

  17. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Kak Jie sekeluarga
    Ampun dan maaf andai ada salah dan silap
    Semoga bergembira di hari yang mulia ini
    Dan selamat balik kampung !!
    ๐Ÿ™‚

    Lilys last blog post..Quick update on last day of Ramadhan โ€ฆ

  18. selamat hari raya buat kak jie sekeluarga! moga selamat pergi dan balik ke/dr kg.

    yg kat sabak derman tu mcm takleh pk kat mane kg kak jie tu.. huhuhu…:p

    saya kat parit 3 sg burung (sah2 kak jie pun blur… ekekeke)

    Zanas last blog post..Salam Syawal!!

    • Selamat hari raya Zana & family
      Kak Jie tau la Sg Burung tu…tapi itukan masih dalam area Tanjung Karang.
      Kampung Sungai Tengar tu dekatยฒ Sg.Lang… area POli

  19. selamat hari raya kak jie…mtk suami pandu kereta elok2 ek? ๐Ÿ˜›

    |1f34|-|1r3s last blog post..Freegan = Dumpster Diving

  20. selamat hari raya mama. moga mama dan family selamat sampai ke kg. ๐Ÿ˜€

    diyas last blog post..D135 : Menjelang Hari Raya Yang Sunyi โ€ฆ

  21. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Kak Jie dan keluarga…

    Maaf Zahir & Batin.

    Berhati-hati di jalanraya yer kak jie. Semoga selamat tiba di destinasi…

    ๐Ÿ™‚

    eedanys last blog post..Selamat Hari Raya Aidilfitri

  22. Selamat Hari Raya AidilFitri daripada Azlanlin dan sekeluarga di Kluang, Johor

  23. selamat hari raya aidil fitri , maaf zahir dan batin buat kak jie & keluarga.berhati2 dijalan raya dan jangan tidur ditengah jalan macam tahun lepas. ๐Ÿ˜›

    cakapkosongs last blog post..Malam-malam terakhir Puasa

  24. Jie, selamat memeriahkan suasana di hari raya, selamat hari raya dan maaf zahir batin, semoga bergembira selalu.

    Mak Sus last blog post..Nak balik raya

  25. slamat ari raya eidul fitri. moga slamat sejahtera dan berbahagia. ampun maaf juga di pinta atas segala silap dan khilaf.

  26. salam
    buat kakjie sekeluarga Azis ucapkan selamat hari raya…
    nanti pas raya bz lg ke…rindu dengan entry kakjie yang berdesup2 tiap2 hari ๐Ÿ˜›

    iss last blog post..Salam Aidilfitri

    • Salam..selamat hari raya adifilfitri.
      huhu….umo dah meningkat ni..skil tulis blog pun dah kuranglah..
      mood lum ade ๐Ÿ˜†

  27. selamat hari raya aidilfitri

    pyanhabibs last blog post..ini gua ini blog gua

  28. Selamat raya kak jie……….seronoknya bersama yang tersayang kan kak jie………..

    Umimias last blog post..Mia menakal kat sogo….

  29. berhati-hati la kak, semoga selamat sampai

    smaelz83s last blog post..Google is Ten Already?

  30. selamat berjumpa dengan orang tersayang.. ๐Ÿ˜›

    afhams last blog post..Mohon maaf pada 1 Syawal

  31. Salam Aidilfitri Kak Jie..
    Maaf zahir batin ^_^

    MKs last blog post..Salam Aidilfitri

  32. selamat memandu !
    selamat hari raya aidilfitri buat kak jie sekeluarga!

  33. Salam Aidil Fitri dan maaf zahir batin kak jie and drive safely!

    shaxxs last blog post..PageRank Updated

  34. Selamat Hari Raya Kak Jie… Maaf Zahir Batin ya…

    cam tu lah kan bila dah bersuami… kena lah bergilir2… takleh la conquer sengsorang.. kawan tu pun ada kampung gak kan ๐Ÿ˜‰

    Neezas last blog post..Persediaan nak balik kampung ๐Ÿ™‚

  35. Semoga selamat tiba Kak Jie…

    azlan shahs last blog post..Aishah berhari raya

  36. Slmt Hari Raya buat K.Jie sekeluarga dgn ucapan berhati2 di jln raya dan jgn ada yg tertido di tgh jln raya.

    Julietchuns last blog post..Jgn eksen-eksen

  37. Kak Jie, hati-hati di jalanraya.Jgn sampai tertidur lagi. Salamat Berhariraya.

    cikgu panjis last blog post..Nota Kasih