Selamat Hari Raya Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri – kepada semua kawanยฒ dan pengunjung blog ini – www.kujie2.com .

Saya akan sambut Aidilfitri di rumah mertua kemudian malamnya bergerak ratusยฒ kilometer ke utara

Insya Allah kita jumpa lagi – berhatiยฒ di jalanraya. Anda mampu mengubahnya!

Andai jari tak dapat bersentuh,
tangan tak dapat bersalam,
hendaknya batin kita tetap bertaut,
Minal aidin wal faizin,
Mohon maaf lahir dan batin

74 Replies to “Selamat Hari Raya Aidilfitri”

  1. pergh best gak baca post dalam blog nih ๐Ÿ˜‰

    cyberflys last blog post..JomPHP kini JomPHP.com!

  2. MELAWAK x selalu tapi MESRA..
    KASIH x dalam tapi KEKAL…
    senyuman x MANIS tapi IKHLAS
    hati x CINTA tapi RINDU..
    Private Msg tak selalu tapi INGAT!!!!!! ๐Ÿ™‚

    salam aidilfitri…n maaf zahir batin!!

    idas last blog post..fasting month

    1. Sungai di susur sehari – hari
      Dalam gelap menangkap ikan
      Saya menyusun sepuluh jari
      Salah dan silap harap dimaafkan ๐Ÿ˜ฎ

  3. Merdeka…!!! Merdeka…!!! Merdeka…!!! Selamat Hariraya Aidilfitri…. Maaf zahir dan bathin… Semoga raya tahun ini lebih meriah dari tahun depan….!!!

    divas last blog post..FAZIDAH JONED- SHR

  4. Nyimpen jenang nang jero tin, arek digowo mareng suro, keluputan kulo lahir batin,
    salah silap njalok ngapuro.

    Bocah cilik mangan sego,
    sego dipangan karo gulo,
    wes suwi orak ngomong jowo,
    dino royo njalok ngapuro.

    Buko poso lawuh’e gereh,
    njegor sunge dicaplok boyo,
    keluputanku sing akeh-akeh,
    kito 0-0 eh!

    1. erkkk….. bagi ic dulu nk check
      bawah umur lagi ke?
      Selamat hari raya … mohon ampun salah dan silap
      terkasar bahasa tersalah bicara

    1. Di antara bait dan kata, tesilap khilap dalam bercanda, terguris luka dalam tawa, tersinggung rasa dalam bicara…mohon maaf zahir & batin

  5. Salam Aidil-Fitri buat kuJie sekeluarga, semoga dipelihara olehNya sepanjang perjalanan… dipanjangkan usia bertemu kembali untuk bawak belacan yang besar lagi… hehehe…

    mad redo1s last blog post..Greetings…

  6. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Kak Jie sekeluarga
    Ampun dan maaf andai ada salah dan silap
    Semoga bergembira di hari yang mulia ini
    Dan selamat balik kampung !!
    ๐Ÿ™‚

    Lilys last blog post..Quick update on last day of Ramadhan โ€ฆ

  7. selamat hari raya buat kak jie sekeluarga! moga selamat pergi dan balik ke/dr kg.

    yg kat sabak derman tu mcm takleh pk kat mane kg kak jie tu.. huhuhu…:p

    saya kat parit 3 sg burung (sah2 kak jie pun blur… ekekeke)

    Zanas last blog post..Salam Syawal!!

    1. Selamat hari raya Zana & family
      Kak Jie tau la Sg Burung tu…tapi itukan masih dalam area Tanjung Karang.
      Kampung Sungai Tengar tu dekatยฒ Sg.Lang… area POli

  8. selamat hari raya mama. moga mama dan family selamat sampai ke kg. ๐Ÿ˜€

    diyas last blog post..D135 : Menjelang Hari Raya Yang Sunyi โ€ฆ

  9. slamat ari raya eidul fitri. moga slamat sejahtera dan berbahagia. ampun maaf juga di pinta atas segala silap dan khilaf.

    1. Salam..selamat hari raya adifilfitri.
      huhu….umo dah meningkat ni..skil tulis blog pun dah kuranglah..
      mood lum ade ๐Ÿ˜†

  10. Selamat raya kak jie……….seronoknya bersama yang tersayang kan kak jie………..

    Umimias last blog post..Mia menakal kat sogo….

Comments are closed.