Selamat Pagi Cinta! Carilah ….

Mari kita test mata – lama sangat mengadap komputer.  Cari dalam setiap gambar ada makhluk Tuhan yang bernyawa. Sambil² tu klik audio player di atas untuk menikmati pagi sabtu yang indah!

p/s – semua gambar ini dalam folder ‘cuti-cuti cameron highland’. Saya pun dah tak ingat tahun bila – rasanya 2003 kot.  Lokasinya Taman Rama-Rama Cameron Highlands.

Yang ni tak payah nak cari², kalau tak nampak saja je lah , kan…. Intan dan abah Intan pun kecik lagi. Motif – rindu – dah 5 hari internet problem di sana!

p/s – sebenarnya baru pandai gunakan plugin Audio Player WordPress untuk upload audio player.:lol:

©kujie – Little difference makes a big difference. The little difference is attitude. The big difference is whether it’s positive or negative.

29 Replies to “Selamat Pagi Cinta! Carilah ….”

  1. Terimakasih….. salam kenal.

    gambar no 3 tu binatang dia macam pokok ubi kayu…badannya warna cokelat seperti batang ubi…cari…

  2. Saya dapat teka 4/5 je kak jie..gambar ketiga tu tak dapat nak cari..Maybe jauh sangat (alasan) 😆

    Btw,ini first time saya tinggal komen di sini..Salam kenal ye..Sebelum ni malu² kucing..Jadi pembaca senyap je.. 🙂

  3. Betul… dah pernah sampai Kundasang – hampir seperti CH
    sekali kabus bergerak……..baru terpampang depan mata kemuncak Kinabalu :p

  4. yup…permainan kat atas tue suma mahal2…ada kawan2 cakap pi sana juz nak lepak2 jer…tapi saya rasa lepak kat cameron or kundasang lg best..sebab ada panorama~
    Jom terjah post menarik dari Sir Marcello ..Gadis Dan LeggingMy Profile

  5. rumah Kak Jie dekat je dgn Genting, 20 minit dah sampai cable car tapi kuranglah..situ tempat habiskan duit
    serba serbi mahal..kalau pergi 4 org nak main outdoor indoor game dah beratus ringgit.

    pergi CH – memandu 3 jam dapat view luas mata memandang 😆

  6. kemroooonn best wooo tapi nak naik tu tak tahan. last naik dah sampai kat tanah rata out. puke terus. pehal tah. haha
    Jom terjah post menarik dari syafiq.net ..StuxnetMy Profile

  7. bandwidth kak jie tak de la besar mana pun

    package server – 50gb
    dapat free – 30gb ( terimakasih serverfreak )

    guna cdn – sebulan kak jie guna bandwidth paling banyak 15gb
    kalau tak guna cdn – 50gb tu memang tak cukup

  8. Cameron Highlands? remaja skang nie lebih cenderung pi melepak kat Genting…

    wah nak pi cameron lah macam nie…lama lak tak pi~
    Jom terjah post menarik dari Sir Marcello ..Gadis Dan LeggingMy Profile

  9. Tempat paling kerap pergi – last bulan Jun 2010.
    Malam sejuklah, kalau siang biasa² pun
    dan yang masih tak berubah ( mungkin makin teruk ) bau baja 😆

Comments are closed.