Ujian Bergambar

image
Ini adalah ujian mengupload gambar. Entah kenapa blog saya ada macam-macam error yang muncul. Boleh upload tetapi gambar tak muncul di post entri. Sebab itulah entri dibawah ini tanpa gambar.

Ada beberapa plugin yang telah dideactivatedkan buat sementara waktu. Bila nak aktifkan semula, tak boleh. Ada error.

Saya pun nak bercuti seminggu, KIV dulu masalah ini…. cuti tetap cuti.

Kalau gambar berjaya muncul dari entri ujian ni, itu pun dah cukup melegakan kerana seminggu bercuti saya akan live blogging dari beberapa destinasi percutian melalui telefon sahaja.

sent from my GT-i9300

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

26 thoughts on “Ujian Bergambar”

  1. Elok ja ni. Haritu takleh masuk blog. Rasanya nak 24jam gak takleh masuk blog ni, down agaknya. Tapi saja takmau mention kat Twitter, taknak kacau mood bercuti kononnya. Hahah 😆

  2. Memudahkan ada handphone canggihnya. Bukan nak tunjuk mampu ke apa, tapi kerana kemudahan handphone tersebut. Mudah nak update blog guna handphone di mana-mana je

  3. Rasanya saya tak pernah lagi kot update blog guna phone.. Tapi dah banyak kali taip entry, upload gambar guna phone.. Cuma saya save draft je. Bila nak publish saya memang akan bukak laptop dulu untuk tengok hasil dan edit mana2 yg perlu edit.. Rasa macam tak berapa yakin update blog guna phone.. Mungkin next time boleh cuba.. Tapi nak taip entri yg panjang2 lenguh jari jugak la dibuatnya..

    1. kalau ikut jalan tun razak, nak parking masuk terowong, berharap sangat lampu trafik light tu merah…seronok berhenti depan ni
      nampak ramai pelancong….. dan sempatlah kita keluarkan telefon nak snap sama

    1. nasib baik update melalui telefon , gambar muncul
      masalah update melalui dashboard wp kat komputer yang gambar tak muncul

Comments are closed.