Ujian Bergambar

image
Ini adalah ujian mengupload gambar. Entah kenapa blog saya ada macam-macam error yang muncul. Boleh upload tetapi gambar tak muncul di post entri. Sebab itulah entri dibawah ini tanpa gambar.

Ada beberapa plugin yang telah dideactivatedkan buat sementara waktu. Bila nak aktifkan semula, tak boleh. Ada error.

Saya pun nak bercuti seminggu, KIV dulu masalah ini…. cuti tetap cuti.

Kalau gambar berjaya muncul dari entri ujian ni, itu pun dah cukup melegakan kerana seminggu bercuti saya akan live blogging dari beberapa destinasi percutian melalui telefon sahaja.

sent from my GT-i9300

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. gambar dah muncul tu kak jie..
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Komisen Ke 6 dari Jobdirumah.comMy Profile

  2. feel menaip guna keyboard lagi best. klau ngan hp ni, leh guna 2jari ja. tp dengan keyboar, 10jari aktif bertugas berfungsi, sangat best 😀
    Jom terjah post menarik dari nazra ..Resdung boleh menyebabkan kita PEKAK???My Profile

  3. saya pun ada buat WW pasal KLCC ni.ambik guna s3 gak
    Jom terjah post menarik dari Ladfe Amir ..Wordless Wednesday (Si Comel Mimi Diyana)My Profile

  4. saya nampak gambar tu, gambar klcc kan?

  5. tenangkan fikiran dari masalah.. cuti2 malaysia akak…

  6. Elok ja ni. Haritu takleh masuk blog. Rasanya nak 24jam gak takleh masuk blog ni, down agaknya. Tapi saja takmau mention kat Twitter, taknak kacau mood bercuti kononnya. Hahah 😆

  7. selamat bercuti.. Moga di permudahkan urusan..

  8. selamat bercuti kak jie..

  9. Memudahkan ada handphone canggihnya. Bukan nak tunjuk mampu ke apa, tapi kerana kemudahan handphone tersebut. Mudah nak update blog guna handphone di mana-mana je

  10. Rasanya saya tak pernah lagi kot update blog guna phone.. Tapi dah banyak kali taip entry, upload gambar guna phone.. Cuma saya save draft je. Bila nak publish saya memang akan bukak laptop dulu untuk tengok hasil dan edit mana2 yg perlu edit.. Rasa macam tak berapa yakin update blog guna phone.. Mungkin next time boleh cuba.. Tapi nak taip entri yg panjang2 lenguh jari jugak la dibuatnya..

  11. memang mudah updated dengan henpon ni..
    nampaknya cubaan berjaya

  12. selamat bercuti kak… 🙂

  13. wow setakat ini saya x pernah lagi live blogging dari phone

  14. Sudah nampak gambar Menara Berkembar Petronas.

    • kalau ikut jalan tun razak, nak parking masuk terowong, berharap sangat lampu trafik light tu merah…seronok berhenti depan ni
      nampak ramai pelancong….. dan sempatlah kita keluarkan telefon nak snap sama

  15. rajin berjalan nampaknya..

  16. Cantek gambar ni.

    Kami tunggu update dari lokasi terkini =)

    Selamat bercuti2 utk kak jie sefamili

    • nasib baik update melalui telefon , gambar muncul
      masalah update melalui dashboard wp kat komputer yang gambar tak muncul

  17. gambar tambah berseri kwn tgk.. heheh..

  18. Ada gambar nampak nya tu,tak der masalah nampak nyer tu.

  19. yer kak jie..gambar kuar…kak jie bercuti tp org2 lain yg tak bercuti leh tengokkan…hehe…