U- Shape

Ngeri tak?

Selalu nampak treler bawa U- shape drain, tetapi inilah pertama kali nampak U- shape  drain setinggi ini dibawa oleh lori seperti ini.

Lokasi : Depan PPK Serendah

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. aimannajmy says:

    pergh terbayang crita final destination 2 lak huhu
    Jom terjah post menarik dari aimannajmy ..8 tahun usiaku kini banyak mengajarku erti kehidupanMy Profile

  2. Bahaya tu. Company ni hanya pentingkan diri sendiri je, kalau dah kene kat famili sendiri baru dorang sedar agaknya.
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Alexa rank terkini nas-alphalipid.blogspot.comMy Profile

  3. nak tutup pakai apa?persoalan tu…hehe
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Pengadil Perlawanan TAIWAN VS MALAYSIA Di BayarMy Profile

  4. Shaffik says:

    Pergh bahaya tu. Dah laa lebih ketinggian. Lepas tak tutup pulak tu…bahaya!!!!
    Jom terjah post menarik dari Shaffik ..Mengapa Anak Melayu Gagal Mendapatkan Pekerjaan?My Profile

  5. Nampak sangat pemandu lori dan juga syarikat tempat dia bekerja hanya mementingkan diri sendiri.Tidak memikirkan bahaya pemandu yang lain.
    Jom terjah post menarik dari InfoBuahPinggang ..Kegagalan Buah Pinggang Bagi Kanak-KanakMy Profile

  6. Sabahan Bloggers Club says:

    Salam kak Jie.
    perkara normal di tempat kerja saya… 😀
    Jom terjah post menarik dari Sabahan Bloggers Club ..Your best blogging adviceMy Profile

  7. haha..kalau jatuh…habis kereta atau motor yang ada dekat bawah tu
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Kenangan Pahit Semasa Mamat Terlibat Dengan BlogMy Profile

  8. pergh…ni kalau jatuh,habis dibuatnya…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Insentif Tunai Untuk Trafik @ DenaihatiMy Profile

  9. kalau muatan macam ni,rasanya ada standard dia.ikatan tepi dan belakang guna rantai besi.sebab badan lori kayu tu rendah daripada muatan…
    Jom terjah post menarik dari izwan ..Program Affiliate DenaihatiMy Profile

  10. Saya biasa naik motorsikal selalu bimbang juga apabila mengekori lori bawa dinding longkang besar. Dinding longkang ini hanya diikat dengan besi yang tidak yakini kekukuhannya. Kalau kukuh pun tetap boleh terbalik bersama lori jika hilang kestabilan

  11. Mengerikan.
    Balik dari Kuantan baru-baru ni, depan mata, sampai kereta tu sampai terpaksa berhenti masuk rumput di sebelah jalan raya sebab lori panjang memotong tak menghiraukan kereta dari depan. Memang seriau mengengoknya. 👿
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..CONTEST GEMPAK DLSL 2011 : Jom SertaMy Profile

  12. Assalam..
    Mmg takut tgk lori tu….
    Kalau kat sini (T.Intan), biasanya lori besar2 bawak sawit sampaikan jadi gemuk bulat je penghadang dinding lori tu….
    Jom terjah post menarik dari iza ..Pink, Biru, Purple Atau Kelabu?My Profile

  13. syok.my says:

    oh mak ai.. menakutkan..
    Jom terjah post menarik dari syok.my ..Gambar Tomok Dan Siti Rahayu Di Majlis PersandinganMy Profile

  14. btul..memang salah..sebab dia susun macam tu..
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Kenangan Pahit Semasa Mamat Terlibat Dengan BlogMy Profile

  15. bahaya2…kalau jatuh atas kereta..lain jadi nnti
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Kenangan Pahit Semasa Mamat Terlibat Dengan BlogMy Profile

  16. Ya Allah . bahaya nya kak .
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Header Pilihan #2My Profile

  17. Rasa salah bawa macam tu kalau JPJ ada kena saman..
    Jom terjah post menarik dari mankuchai ..Sebab mengapa aku tukar domainMy Profile

  18. pernah tengok yang kecik, pernah juga tengok yang bawak jentera penuh jalan..dulu pernah saksikan tanker port kelang langgar perdana yang sedang mengundur kerana terlajak susur keluar kat highway…sangat mengerikan..
    Jom terjah post menarik dari aRoL ..Tp-Link 150Mbps Mini Wireless N USB AdapterMy Profile

  19. kalau sy drive potong pecut terus.. kalau bawak balak pun ngeri gak nak potong lori balak tu.. 😐
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..Blogger Newbie Pikat Hati Pengguna SmartphoneMy Profile

  20. huuumang aih!!
    camana nak lalu tol tu!!?
    silap silap gaya flyover pung tak lepas 😀
    Jom terjah post menarik dari pocket ..254. GantiRugi…My Profile

  21. Besanya lori2 besar ataupun trailer besar ni bergerak waktu malam…sebabnya kurang road block kalau waktu malam…pandai durang ni… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..100% Authentic Coach PoppyMy Profile

  22. Ni lah masalahnya kekadang sikap pemandu kita…membahayakan pemandu lain di jalanraya… 😥
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..100% Authentic Coach PoppyMy Profile

  23. huhuhuhuuhu… klu jatuh hempap kete kt seblah tuh! perghhhh!!! jd lempeng gamaknya!

  24. kalau saya la akak, tak follow dah belakang ni
    potong je terus, lantak ar double line pun..haha
    bahaya kot..

  25. Sir Marcello says:

    bahaya macam nie…malang tak berbau…selalu gak nampak lori bawak kayu panjang2…besi…pergh..

    semua nie risiko…kita punyalah hati2 memandu..orang lain pula macam nie..aduyai~
    Jom terjah post menarik dari Sir Marcello ..Aku Bukan Orang Itali Tapi Aku Tahu Masak SpaghettiMy Profile

  26. selalu nampak benda kt jalan tapi inilah paling tinggi shape yang pernah tengok…dah tu dgn lori yg biasa2 je pula…gigil nak lalu tepi

    bayangkan mcm2….tgpk penghadang dinding lori tu..aishhh….bergoyang je 🙁
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Wordless Wednesday : Pemenang ContestMy Profile

  27. Sir Marcello says:

    pergh…paling cuak kalo nek keta or moto masa dekat ngan kenderaan macam nie…rasa nak overtake laju2…

    tapi kat pic atas tue…macam tak ikat ngan tali etc…bahaya kot…
    Jom terjah post menarik dari Sir Marcello ..Aku Bukan Orang Itali Tapi Aku Tahu Masak SpaghettiMy Profile