Ulangtahun kelahiran Angah 8/11/08

Layan gambar saja ye… saya penat. Esok pagi Insya Allah saya bertugas sebagai sukarelawan untuk satu majlis PASTI.

Petang saya ada temujanji dengan Mr Bond .    Entri saya  – GoMobile GoMobile Go antara pemenang bertuah mendapat tiket anjuran Nuffnang dan Gomobile

Hadian untuk Angah.




– Anak saudara saya – Yang berbaju hijau bertudung hitam akan menyambut harijadinya esok ( 9/11/2008) yang ke 21.  Happy Birthday Farah Hanani!

– seperti selalu, berkubang dulu sebelum balik

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

44 thoughts on “Ulangtahun kelahiran Angah 8/11/08”

  1. HEpi besday farah….. 😆
    Eh eh silap hepi besday Angah
    Hepi besday angah.

    hashim habeeds last blog post..Kisah 3 Sahabat dalam Neraka

  2. selamat ulang tahun buat angah!! ada gak aris member!! meh kiss aris meh farah,, hehehehe…(takpe.. dak kecik pun aris tuh :D)

    “jom la dtg umah aku. lepas mkn kita leh mandi kolam!!! ” agaknya tu la jemputan angah ke kawan2 dia. miahahahaha…syiokk ooo.. ala2 tepi sungai plak dah. 😆

  3. Seen you around my blog a few time dan tak pernah lawat semula your blog. Your son’s birthday sama bintangnya dengan saya. Scorpio…

    1. @kruel74, I have been blog-hopping for quite some times…..rasanya hari tu datang dari negaraku.net

      SCORPIO – Aggressive.
      Loves being in long relationships. Likes to give a good fight for what they want. Extremely outgoing. Loves to help people in times of need. Good personality. Stubborn. A caring person. One of a kind. Not one to mess with. Are the most attractive people on earth!

  4. happy birthday angah.. semoga jd anak yg soleh & tmbah hensem 😆 Kak jie, nak tumpang berkubang gaks wkakka

  5. selamat hari jadi kepada angah..jauhkan diri dari rokok…rokok membahayakan kesihatan…mana satu girlfriend angah ni? hehe 👿

    |1f34|-|1r3s last blog post..Do you think my workplace is cool?

  6. Seronoknya angah tu…dapat celebrate dengan teman2 dan saudara mara. 😀

    Ties last blog post..Award dan Tags

    1. @Neeza, tak de apa pun sgt neeza… kak jie tak de buat besar besaran pun..masak spaghetti, laksa, kek dgn keropok je…suasana petang yg berangin..aman damai tu yg best agaknya :mrgreen:

  7. Salam manis di pagi Ahad & semoga Angah sentiasa dirahmati Ilahi, hendaknya… Bertuah dia punya bonda penyayang seperti Jie.

  8. Mari kita biasakan guna ‘Selamat Hari Lahir’ kerana ulangtahun kelahiran ialah ulangtahun hari kita dilahirkan, bukannya dijadikan… 😆

    “Selamat Hari Lahir Angah!”

    Lan Bingkas last blog post..Sukan malam

  9. ya amat best kalu dapat berendam! memasing pegi party bawak sepasang baju xtra ye. 🙂

    ibukumbangs last blog post..Jika kamu ada, saya pun ada dan saya lebih hebat dari kamu!

    1. @ibukumbang, budak2 lelaki tu tak de bawa seluar spare
      angah sponser..kahkah
      baju tu basah..dia org blk basah2..rumah bkn jauh sgt :mrgreen:

Comments are closed.