Ulangtahun kelahiran Angah 8/11/08

Layan gambar saja ye… saya penat. Esok pagi Insya Allah saya bertugas sebagai sukarelawan untuk satu majlis PASTI.

Petang saya ada temujanji dengan Mr Bond .    Entri saya  – GoMobile GoMobile Go antara pemenang bertuah mendapat tiket anjuran Nuffnang dan Gomobile

Hadian untuk Angah.




– Anak saudara saya – Yang berbaju hijau bertudung hitam akan menyambut harijadinya esok ( 9/11/2008) yang ke 21.  Happy Birthday Farah Hanani!

– seperti selalu, berkubang dulu sebelum balik

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Happy Birthday utk angah. Semoga bahagia di dunia dan di akhirat.

    cikgu panjis last blog post..Baju Konvo

  2. hashim habeed says:

    HEpi besday farah….. 😆
    Eh eh silap hepi besday Angah
    Hepi besday angah.

    hashim habeeds last blog post..Kisah 3 Sahabat dalam Neraka

  3. berapa umurnya angah tu? hepi besday ek. dan hepi besday juga utk farah hanani

    Mak Sus last blog post..Mereka telah menguasai bumi kita!!! di rumah….

  4. selamat ulang tahun buat angah!! ada gak aris member!! meh kiss aris meh farah,, hehehehe…(takpe.. dak kecik pun aris tuh :D)

    “jom la dtg umah aku. lepas mkn kita leh mandi kolam!!! ” agaknya tu la jemputan angah ke kawan2 dia. miahahahaha…syiokk ooo.. ala2 tepi sungai plak dah. 😆

  5. hepi bestday untuk Angah

    bestnya mandi-manda cenggitu yer 🙂

  6. alaaaaa .. kecik2 gambar nya, x leh nak skodeng intan ngan farah :)) muahahaha

  7. wah..wah..wah..syoknye nye..makan2..pastu berendam..memang sesuai…

  8. Amboi syoknya boleh berkubang cam tu 🙂 Hepi besday utk angah

  9. Seen you around my blog a few time dan tak pernah lawat semula your blog. Your son’s birthday sama bintangnya dengan saya. Scorpio…

    • @kruel74, I have been blog-hopping for quite some times…..rasanya hari tu datang dari negaraku.net

      SCORPIO – Aggressive.
      Loves being in long relationships. Likes to give a good fight for what they want. Extremely outgoing. Loves to help people in times of need. Good personality. Stubborn. A caring person. One of a kind. Not one to mess with. Are the most attractive people on earth!

  10. wahhh meriah yerrr…best layan karenah budak2 ni 😆

    iss last blog post..Cuba

  11. selain pegi party …………dapat extra hiburan, berkubang beramai2……….sangat syiokkk , k 😆

    cakap kosongs last blog post..Emak Ngan Abah Aku………………

  12. happy birthday angah.. semoga jd anak yg soleh & tmbah hensem 😆 Kak jie, nak tumpang berkubang gaks wkakka

  13. selamat hari jadi kepada angah..jauhkan diri dari rokok…rokok membahayakan kesihatan…mana satu girlfriend angah ni? hehe 👿

    |1f34|-|1r3s last blog post..Do you think my workplace is cool?

  14. Seronoknya angah tu…dapat celebrate dengan teman2 dan saudara mara. 😀

    Ties last blog post..Award dan Tags

  15. meriahnya birthday party angah… lagi best dapat berkubang dalam kolam comel tu… nak berkubang gak… hehehehhh…

    • @Neeza, tak de apa pun sgt neeza… kak jie tak de buat besar besaran pun..masak spaghetti, laksa, kek dgn keropok je…suasana petang yg berangin..aman damai tu yg best agaknya :mrgreen:

  16. Ada pertandingan congkak jugak ke Kak Jie? Tapi yg paling best mesti acara berendam tu.. hihi 😆

    • @intan, Congkak tu guna guli…. dah lama ada tapi tiap kali budak2 tu dtg..yg lelaki berkubang yg pompuan main congkak :mrgreen:

  17. Salam manis di pagi Ahad & semoga Angah sentiasa dirahmati Ilahi, hendaknya… Bertuah dia punya bonda penyayang seperti Jie.

  18. happy birthday angah!

    arins last blog post..Handbag..

  19. Mari kita biasakan guna ‘Selamat Hari Lahir’ kerana ulangtahun kelahiran ialah ulangtahun hari kita dilahirkan, bukannya dijadikan… 😆

    “Selamat Hari Lahir Angah!”

    Lan Bingkas last blog post..Sukan malam

  20. mama,satu kelas ke yang dtg,ma? hahaha :p
    meriah je kan!!!

    eieieieie..
    intan tu mmg sebijik muka mama la!!

    yonnas last blog post..Yuk Dansa Yuk (:

  21. ya amat best kalu dapat berendam! memasing pegi party bawak sepasang baju xtra ye. 🙂

    ibukumbangs last blog post..Jika kamu ada, saya pun ada dan saya lebih hebat dari kamu!

    • @ibukumbang, budak2 lelaki tu tak de bawa seluar spare
      angah sponser..kahkah
      baju tu basah..dia org blk basah2..rumah bkn jauh sgt :mrgreen:

  22. selamat ulang tahun untuk angah…

    beznya mandi…