72 Replies to “Why is the hair white?”

  1. hehe. nasib ku punya pikiran masih kosong. maka ku xpndi nk berteka teki.

    Sweet Thinkers last blog post..Hati Berbunga Bila Di Sunting Lebah

  2. anak panda?? 😯 lorr,tak nampak tangan dia. patut laa.. hhahahaha

    !x0r@s last blog post..Sofia Alia Kaisara part ii

  3. sayangnya bukan yang saya imaginekan… kak jie.. yang species satu lagi tu, takde ke nak tunjuk2 jugak.. saya tak pernah tgk lagi… hua hua hua..

    lochoes last blog post..Memori silam dicetus kembali

  4. Hi hi…Tie memang terkejut betul!! Lama tak dtg napa lak tetiba kujie buat entry begini!! Kah ! Kah!.. Sorry…terlebih ketawa lak.. Tie teringat sejenis haiwan laut..macam siput tapi bukan…. nak pengsan sebab tgk besar sangat..hi hi.. tapi tak berani nak bubuh dlm blog!!

    Ties last blog post..Baru balik

  5. Astaghfirullahalazim…hahaahahahahaha…mula2 tgk..fullamak…asal lah berbulu ni..akakakaka…rupa2nya anak pando..ohhhooo..tertipu sudah.. πŸ˜€

  6. syu baca thru RSS feeds.so.tercuak buat beberapa saat.(Windows utk RSS Feed opera kecik.so nampak sket2 x nampak tros.hu hu)

  7. Amboi semua ek.. terkejut gak tengok tu.. he he.. lawa dan cute eh anak panda tu.. he he

    lama tak massuk sini.. kak jie esok tak gi A1 race ker.. tak silap tahun lepas gi kan.. he he

    1. @Kasawari, dia org laju je bab imagine mcm gini..hehehe

      tak pergi lah tahun ni..byk kenduri….lagi pun anak2 buah dh dtg berkubang kt rumah

  8. hehehe…

    the first thing that came to my mind was why the finger was so hairy? guess I am not THAT dirty minded after all…

    good fun though…

    mad redo1s last blog post..Feeling the Age…

  9. memang terkejut.ehehe…bukan yonna yg muda belia jer terkejut.
    itulah..apa yg kita nampak dengan mata tidak semestinya betul.selidik dulu.dok gitu kak jie. πŸ™‚

    arejaes last blog post..Yoga Haram.

  10. ehehe.. πŸ˜€ tak terkejut pun. tak fikir mcm2. cuma pelik sikit le. haiwan apa berbulu putih tu.. hehe

  11. Hehehhe.. Kita manusia biasa. Melihat apa yang kita nampak. Otak juga tafsir apa yang mata kita nampak. Sekali pandang memang betul apa yang kita fikirkan. Jika fikir banyak kali dan perhatikan betul2, tentu ada maksud lain pulak.

    >> Sbb tu Allahyarham PRamlee buat filem MUSANG BERBULU AYAM dan adanya perkataan HIPOKRIT dan SESUMPAH. Ramai yang sebegitu disekeliling kita…

    >> Hati berbunga-bunga apabila ternampak signboard SERENDAH masa kat higway itu hari. Masa tidak mengizinkan. Insyallah..masanya akan tiba jua.

    azlanlins last blog post..Cari Imej

    1. @azlanlin, sebenarnya mmg ramai kawan2 yg melepasi Serendah akan sms saya….teruja krn baru sedar ada tempat namanya Serendah…sebelum ini walaupun dah lalau berkali2 langsung tak bagi perhatian..hehehe

  12. opppsss!!!!dah terpikir benda2 yg lain b4 baca secara details.hahaha.am soooooo la dirty minded.adehhhh
    siap tutup screen tkt org sebelah nmpk. maklomla pepagi buta dh melepak kat stabak.hahhaha

    neway, u make my day kak. thanks. (dok gelak malu kat diri sendiri nie)

    1. @equil, ewahhh….pagi2 dtg nk habaQ mai ceq dok sarapan kt stabak ke?

      kak jie wat nasi goreng kampung sajorkk..ok.

      cik lily pagi2 buta lalu Serendah p Tjg Malim…

Comments are closed.