Why is the hair white?

Have you ever seen one like that ???

Calm down…………….

Is just… a Panda baby!!!

Β 

What were you thinking???



Dirty mind!!!

– from email

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. He he he… nakal Jie ni. πŸ˜†

    ODs last blog post..Salam Sayang Cucu-Cicitku…

  2. πŸ™„
    kelakar..
    ahhaha

    nonos last blog post..I think I am in love with you baby!

  3. ha…ada2 je kak nie.kreatif !

    Faizs last blog post..Pengguna Bank , Ini ” Hadiah ” Korang..

  4. Sweet Thinker says:

    hehe. nasib ku punya pikiran masih kosong. maka ku xpndi nk berteka teki.

    Sweet Thinkers last blog post..Hati Berbunga Bila Di Sunting Lebah

  5. anak panda?? 😯 lorr,tak nampak tangan dia. patut laa.. hhahahaha

    !x0r@s last blog post..Sofia Alia Kaisara part ii

  6. pergh…mati2 ingat bende tuuutt
    skali kuar lain pulak da
    anyway
    salam bloggers dari loque
    ho3

  7. lerr.. panda ke? diya igtkan anak tikus [seriously]. ngehhh πŸ˜†

  8. Astaga…ya ampuunnnnnnnn!!!!! πŸ™„

  9. haha..sempoi siot..

    Richies last blog post..Richie Menyumpah Seranah!!

  10. haish.. ingat ape la tadi.. tsk3.. kak jie ni saje je eh..

    nikillass last blog post..Flash Entry Ep. 9

  11. sayangnya bukan yang saya imaginekan… kak jie.. yang species satu lagi tu, takde ke nak tunjuk2 jugak.. saya tak pernah tgk lagi… hua hua hua..

    lochoes last blog post..Memori silam dicetus kembali

  12. hehehee..penah nengok kat discovery…hehhehee..tapi len lak kalo jadik gambo ek.. πŸ˜›

    muadzlifes last blog post..Komunikasi

  13. pergghhh! suspen…hahahahaha πŸ˜›

  14. kenape dirty minded?kenape tikus tu gelak terbahak-bahak? ohh..sy otak yg suci kot.. πŸ˜€

    krieszs last blog post..Teknologi

  15. Phewwwww..ingat kan betul nye

  16. Hi hi…Tie memang terkejut betul!! Lama tak dtg napa lak tetiba kujie buat entry begini!! Kah ! Kah!.. Sorry…terlebih ketawa lak.. Tie teringat sejenis haiwan laut..macam siput tapi bukan…. nak pengsan sebab tgk besar sangat..hi hi.. tapi tak berani nak bubuh dlm blog!!

    Ties last blog post..Baru balik

  17. Astaghfirullahalazim…hahaahahahahaha…mula2 tgk..fullamak…asal lah berbulu ni..akakakaka…rupa2nya anak pando..ohhhooo..tertipu sudah.. πŸ˜€

  18. keji gila gambar kartun tu gelak mama oi!!!

    HAHAHAHHAHA

    yonnas last blog post..ini blog kawan chika

  19. syu baca thru RSS feeds.so.tercuak buat beberapa saat.(Windows utk RSS Feed opera kecik.so nampak sket2 x nampak tros.hu hu)

  20. Tajuk pun mislead which menyebabkan saya main teka dulu baru baca entri. Ingat bhg tubuh lain cam jari ke…

  21. saya tak terfikir yg bukan2 sebab saya sedang mengunjungi blog Hidup Biar Sedap.hehehe

    cikgu panjis last blog post..Lega

  22. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……terkezuttttt…
    ingatkan ape la td…huahuahuhua~

  23. hahahaha…sesuatu betul gambar tuh kjie!

  24. Amboi semua ek.. terkejut gak tengok tu.. he he.. lawa dan cute eh anak panda tu.. he he

    lama tak massuk sini.. kak jie esok tak gi A1 race ker.. tak silap tahun lepas gi kan.. he he

    • @Kasawari, dia org laju je bab imagine mcm gini..hehehe

      tak pergi lah tahun ni..byk kenduri….lagi pun anak2 buah dh dtg berkubang kt rumah

  25. wat suspen je…

  26. mad redo1 says:

    hehehe…

    the first thing that came to my mind was why the finger was so hairy? guess I am not THAT dirty minded after all…

    good fun though…

    mad redo1s last blog post..Feeling the Age…

  27. memang terkejut.ehehe…bukan yonna yg muda belia jer terkejut.
    itulah..apa yg kita nampak dengan mata tidak semestinya betul.selidik dulu.dok gitu kak jie. πŸ™‚

    arejaes last blog post..Yoga Haram.

  28. owh.. panda baby ada kat blog menteil.. hehe…

  29. HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAA

    yonna yang muda belia ni mmg dah pk melencong ke tempat lain!!wakakakakakaa!!!!!

    kenapakah panda baby kelihatan sangat buruk ??

    yonnas last blog post..ini blog kawan chika

  30. ni species macam kita ataupun species dalam hutan kak Jie? πŸ˜‰

    Neezas last blog post..A feast for our big family

  31. ihiks.
    matilah kantoi otak kotor.
    hahhha

    wenkts last blog post..MacBook Air review.

  32. ekekekekekekeke… dah agak dah… otakku bersih..

    sgt suka panda…. faveret… tak sangka camtu rupa anak panda eh… geli plak

  33. i thought it’s a mouse

  34. kurrrr semangat, 😯 tapi saya fikir logik juga, apa ke halnye berbulu abis semua tu, ha, ha…… :mrgreen:

  35. huhuu…
    kite ingat tu bukan “orang punye”..
    mmg memula ingat “binatang punye”…hikhik

    BaniHassims last blog post..Mencari Idaman Hati…

  36. saya tak pk ape2..hehehe..tapi tertanya2..pe benda tuh?huhuhu..suspen2..

  37. cikgu jawe says:

    ehehe.. πŸ˜€ tak terkejut pun. tak fikir mcm2. cuma pelik sikit le. haiwan apa berbulu putih tu.. hehe

  38. Hehehhe.. Kita manusia biasa. Melihat apa yang kita nampak. Otak juga tafsir apa yang mata kita nampak. Sekali pandang memang betul apa yang kita fikirkan. Jika fikir banyak kali dan perhatikan betul2, tentu ada maksud lain pulak.

    >> Sbb tu Allahyarham PRamlee buat filem MUSANG BERBULU AYAM dan adanya perkataan HIPOKRIT dan SESUMPAH. Ramai yang sebegitu disekeliling kita…

    >> Hati berbunga-bunga apabila ternampak signboard SERENDAH masa kat higway itu hari. Masa tidak mengizinkan. Insyallah..masanya akan tiba jua.

    azlanlins last blog post..Cari Imej

    • @azlanlin, sebenarnya mmg ramai kawan2 yg melepasi Serendah akan sms saya….teruja krn baru sedar ada tempat namanya Serendah…sebelum ini walaupun dah lalau berkali2 langsung tak bagi perhatian..hehehe

  39. alamak. kena gi amek eye-mo, cuci balik mata. xsesuai utk tontonan umum btol (pdhal sendiri yg pk lucah). kehkeh

    chokilalas last blog post..Mata kau hebat? Cuba nie!

  40. hehe~~ mana ada fikir berat2, sy tgk mcm 2.. πŸ˜€

    callisters last blog post..Am i hot stuff? You tell me

  41. opppsss!!!!dah terpikir benda2 yg lain b4 baca secara details.hahaha.am soooooo la dirty minded.adehhhh
    siap tutup screen tkt org sebelah nmpk. maklomla pepagi buta dh melepak kat stabak.hahhaha

    neway, u make my day kak. thanks. (dok gelak malu kat diri sendiri nie)

    • @equil, ewahhh….pagi2 dtg nk habaQ mai ceq dok sarapan kt stabak ke?

      kak jie wat nasi goreng kampung sajorkk..ok.

      cik lily pagi2 buta lalu Serendah p Tjg Malim…

  42. kak jie ni…
    wat terkejut je pagi2 ni kan.. πŸ˜†

    callisters last blog post..Am i hot stuff? You tell me

  43. Kekekekeke…seram je mula2 tgk foto tadi.. :mrgreen:

    intans last blog post..Time For Fun

Trackbacks

  1. […] khalwat Artikel – Menu apa tadi? Anak – Tersandung bukannya terjatuh Lawak – How to get white hair Lirik Lagu – November […]