You’ll Never Walk Alone

Team Surveyor Liverpool

Team Surveyor Liverpool

When you walk through a storm
hold your head up high
And don’t be afraid of the dark.
At the end of a storm is a golden sky

And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho’ your dreams be tossed and blown.

Walk on, walk on with hope in your heart
And you’ll never walk alone,
You’ll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart

And you’ll never walk alone,
You’ll never, ever walk alone.

Manchester United 1-4 Liverpool at Old Trafford!

orang pergi stadium pun belum balik...dia dah berdengkur!

orang pergi stadium pun belum balik...dia dah berdengkur!

p/s – Angah warning… ‘mama….esok Along tengok blog mama…tatau….”

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. loverkrands says:

    LIVERPOOL BLASAH ARSENAL 3-0 PASNI….SABAR YE WENGER

  2. loverkrands says:

    yup..liverpool

  3. Aku pun geram sangat.. ish.. ish.. I hate Liverpool!!

  4. geramnya tengok M.U kalah ngan Liverpool… heerrmmmm

    Adrys last blog post..Astro and Stacy New Album Promotion Tour

  5. yes..padan muka mangkuk..kalah teruk ngan Pool..
    go go go liverpool..
    malam tu..kami gelak besar suami isteri..sonok gelakkan team MU

    YNWA

    roses last blog post..My Baby….:-)

    • hai rose…..

      hehehehe….. rasa puas sgt….dpt tido lena :mrgreen:

      • Den lak, suko tergolakkan pasukan Harimau Malaysia…..wakakakkaka

        sekali kena sental dgn Vietnam, Laos da Kompucha…
        tu belum laie den bilang, bakan disabun dek Timur Laste…

        hehheheheh

        psst: malam tu , sajo jo Ronaldo dan Rooney bagi chance kek Pool tunjuk handal.. kalau tak karang, tak meraso dio org nak pegang cawan berkilat2 tu ha!

        wakakakka

        mazas last blog post..Bulan Membayar Cukai

        • yg bes tu..abis je game..hubby siap tanye nak makan apa?? nnti abg masakkan..cewaahhh…gumbira smpai ke telinga senyum nye..
          malam tu makan meggi goreng special sambil gelak besar..ahahhaha…bes bes…

          roses last blog post..My Baby….:-)

    • loverkrands says:

      come on liverpool

    • loverkrands says:

      @rose, COME ON LIVERPOOL…..EPL TITLE STILL IN OUR HANDS..YNWA

  6. erk! apa tu Liverpool tu,,,,,, & apalak Manchester United tu ?

    hmm

    den tak paham lah!

    huhuhuhu

    • huhuhu…….mat bunga mmg mcm gitu le
      dia tau siulΒ² keliling kampung dgn basikal time kawan2 lain berpeluh kt padang bola…

      hahaha :mrgreen:

      • Hakikat eh, den suko main bola, tapi tak minat sangat tengok bola…

        hehehee…..tak ikut pun EPL tu ha….

        tapi pernah gak den ikut budak kek sini layan bola nie ha…..EPL lah, Liga Seiri A, World Cup, COPA CUP, …..tiap kali den ado, dio org selalu bising….

        sebb eh, den tak leh tengok bola gol….den secaro otomatik akan melompat dan berteriak mcam tarzan kehilangan si monyet Judy nyer……wakakakakkaa

        :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

        mazas last blog post..Bulan Membayar Cukai

  7. Salam hormat wahai kujie2.

    Walau dimana Abang long berada. Abang long tetap sokong Perak. Kejor Yob Kejor !

    Alahai … lari tajukkah ?

  8. iza tak ikut perkembangan bola… berita “terkini” yang lekat kat kepala ialah Beckham x-pemain MU, Owen x-pemain Liverpool… :mrgreen:
    oh terkini sungguh… πŸ˜†

  9. He he……minat bola semuanya, ekk.

    Anak bujang Tie pelik sikit. Langsung tak minat bola tu, nak belikan dia jersey bola pun dia tak nak. Dia minat gadget2 computer dan cellphone je…. πŸ˜‰

    Ties last blog post..MIMPI

  10. nikillas says:

    wooo… wooo.. MU kalah~~~ Saye x layan bola~~~

    nikillass last blog post..American Sign Language

  11. kodok jambul says:

    huhuhuhu…nape la MU bodoh sangat malam ni huhuhuhu….

    !^_^

    “support jambulism”

    kodok jambuls last blog post..> jambulims initiated

  12. Liverpool mmg layak menang game tu. MU nampak goyah.

    ps:dulu masa budak2 aku sokong Nothingham Forest era 1978-1982 skrg minat makan jer hehe πŸ˜†

    haritzs last blog post..Kerinduan

  13. tahniah liverpool…sungguh mantap persembahan td !

    |1f34|-|1r3s last blog post..Timeout problem when upgrading wordpress 2.7

  14. Hmm… peminat bola rupanya ya, siap tau lirik. Betul2 tau apa minat anak2 :mrgreen: padan muka MU kalah (tapi saya peminat Arsenal, big 4 paling corot sekarang nih)

    kruel74s last blog post..I will never be your woman

    • lagu ni ada dlm hp saya… πŸ˜†
      ada video dgn lirik sekali
      anak-anak yg download.
      pc anak saya wallpaper dari liverpool fc

      Arsenal 2nd team

  15. Ooo… ni nak suruh OD komen ek? Orait… OD komen kat sini… ngeh ngeh ngeh… erm… tak minat sangat bola ni. Tak tahu yang mana satu Liverpool yang mana satu Man U. Tapi minat kat Kaka… he he he.

  16. wahh, menang besar.
    tapi bai tak kesah pon sapa menang.
    tak ambik tahu pon.hehe..

    fiezabaiduris last blog post..Sungai di Tupah

  17. Slm,

    Saya memang peminat Liverpool sejak zaman sekolah lg. Yang anak2 pula, Arsenal dan MU. Kekadang Liverpool ni buat geram. Team lemah dia lemah, team kuat dia lagi kuat.

    Mlm ni aku gelak sakan di kedai mamak. Puas hati aku. Di rumah semua nengok AF 7.

    pok-kams last blog post..Jabu to ‘outsiders’- "Don’t mess around with Ibans."

    • kami semua nengok bola…. semua pakai merah..kehkehkeh
      cik abg dah keluar, g minum katanya…
      sebenarnya nk p sembang bola kat kedai …kahkah
      dah menang…..gebang sedap le sikit!

  18. Kak Jie kaki bola kaa??
    Sy kaki bangku jer. :mrgreen:

    • lepas kahwin…… mmg selalu ikut suami dan anak2 pergi stadium
      itu minat mereka…………ikutlah
      salah satu aktiviti keluarga

      kalau nak tengok bangku terbang…………..datanglah stadium shah alam πŸ˜†

    • Anonymous says:

      @Eriyza, hello…come on the reds

  19. cikgu jawe says:

    yay!. aku suka. team merah kalahkan setanmerah. errkk.. lain mcm jek bunyi. hahaha!

    • orgΒ² old skol je yg minat Liverpool….. πŸ˜†
      bengkak la MU’s Fan mlm ni :mrgreen:

      • saya bukanlah orang old skol. tetapi masih seorang the Kop.

        harap maklum.

        yang benar,

        saya seorang gen-y yang hensem.

        pakdis last blog post..Ebook Mari Belajar Cashflow

  20. anak saya selalu meluru ke arah jersi liverpool,kalau ternampak di kedai, tapi takleh ke kalau tak letak lambang minuman tu. spoil je…. πŸ™