Ikut Suka Aku




credit : darqx.deviantart.com

©kujie – no no no, i’m section head, i know what i’m doing…. :lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. hebat betul i.s.a kak..hahahahah 😛
    Jom terjah post menarik dari ishaki ..Kenapa perempuan suka merajuk My Profile

  2. ni musti banyak org gadoh kat devianart@!~ hahah dah berkepuk acc kat situ!

  3. klako pun ada…. macam macam hal dalam dunia….

    kadang kadang jumpa jer orang2 camni… saya letaknya nombor 1 tapi benda yang betul jer… yang salah bukan keutamaan, yang fakta, tetap saya akan menang bila berbalah….heheheheh
    Jom terjah post menarik dari zikri ..Belasungkawa – Mohamad Assuandie Mohamad AsparMy Profile

  4. wah..kalau macam tu mesti anggap diri sendiri betul walaupun salah dalam berdebat..

    kalau di pihak kebenaran sedaplah guna guide tu..
    Jom terjah post menarik dari HidrogeN ..Kandungan Mineral Air Nano HidrogenMy Profile

  5. wakakaka….

    kata worang kalau melurut biar kena akar nya..

    kalau menurut biar kenal pakalnya.. heheheh
    Jom terjah post menarik dari maza ..Kembali terkenang kisah anak-anak 1980-anMy Profile

  6. adamfaiz says:

    Lar selama ni panduan yang aku ikut tu salah ke? 😥
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Macamana Nak Isi Minyak NiMy Profile

  7. ermm..senyum2 saya baca kak jie..hihihi…sbb tadi baru khatam baca sesuatu…jadi mcm kena je dengan entry kak jie ni..
    Jom terjah post menarik dari epel ..2 hari lagi 33My Profile

  8. Menari juga Ikut Suka Aku ni 😮
    Jom terjah post menarik dari wazy ..Salam Ramadhan Buat SemuaMy Profile

  9. denaihati says:

    kadang ada manusia bukan kisah dengan guideline ni …
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Waktu Imsak dan Berbuka puasa 1MalaysiaMy Profile

  10. semalam baru lepas berborak dgn kawan, manager tempat kerja dia lebih kurang macam ni jugak la. especially rule #2.. 😀
    Jom terjah post menarik dari serol ..7 Ogos- 23 tahun lalu aku dilahirkanMy Profile

  11. ikut suka aku, macam pernah dengar la sebelum ni tagline ni tapi kat mana yer?
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Kisah basikal tuaMy Profile

  12. moh ikut guide ni
    jangan nakal-nakal ye bloggers sekalian
    hee 😀
    Jom terjah post menarik dari Kie-yu ..Cara Memenangi Hati WanitaMy Profile

  13. Menarik… ‘ikut suka aku’ hehehehe 😆
    Jom terjah post menarik dari samdaddycool ..Koleksi tudung lycra cottonMy Profile

  14. Azfarul says:

    haha..
    guide yang ada betulnya 😛
    Jom terjah post menarik dari Azfarul ..Carta Internet Terpantas DuniaMy Profile