Jadilah teman ibarat bola rugbi, belum dapat REBUT; sudah dapat, LINDUNG

Someone who will love you in spite of your little idiosyncrasies.
Someone who will love you in spite of your little idiosyncrasies.

Namun kamu tidak akan pernah memiliki seorang teman, jika kamu mengharapkan seseorang tanpa kesalahan.

Idiosyncrasies – Pronunciation: i-dē-ə-ˈsiŋ-krə-sē

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

23 thoughts on “Jadilah teman ibarat bola rugbi, belum dapat REBUT; sudah dapat, LINDUNG”

  1. Salam kak,
    Saya pernah terima satu forwarded SMS betul2 yg ayatnye sama dgn
    2 entry kak Kujie yang paling terbaru ni.. Kata2 dari ayat tu memang
    menyentuh rasa dan hati..

    Semoga mmg setiap insan di dunia ini diizinkan Khaliq utk pernah merasa
    betapa bagusnye memiliki teman yg baik..

  2. bola ragbi ni time kat touch line diorang hempap kuat2…pastu amek convertion sepak pakai kaki…itu ending die…
    kalau la ikut cam bola ragbi, kita ni ibarat digunakan untuk capai matlamat depa…
    pastu sepak terpelanting nun jauh kesana…adusss…
    tang lindung tu ok…
    :mrgreen:

    yuzmirs last blog post..Affiliate Marketing

  3. Best ooo jadi bola rugbi. Mamat yang hensem, sasa dan kaya kejar dan rebut. Pastu dia orang peluk kemas-kemas. Boyssss… play nice!

    ODs last blog post..Serious, please!

    1. @HuRuL_AiNi, :mrgreen: awk ni sama je dgn seorg blogger tu
      dia membaca mind kak jie dari tajuk entri bukan isi kandungan…hehehe 😀

      btw…salam kenal..terimakasih ye kerana sudi jengok

      1. @Kujie, Confirm putus nyawa! 4 – tahun lps ada masuk tournament basketball, yg lain2 umur 4-5 tahun lagi muda… pergghhhh terasa putus nafas tak terkejar… sekarang dah tak main lagi dah apa2 sukan pun.. bz berniaga… 🙂

        samdaddycools last blog post..Eh… dapat baby lah!

  4. Dulu masa saya di universiti, saya jenis yang semua orang saya anggap teman. Sekarang ni pun camtu cuma kerja menjadikan diri terpaksa tidak terlalu rapat dengan sesiapa. Customer yang jadi teman…

    kruel74s last blog post..Succession plan

    1. @maza, ingat ke main ‘zero point’ yg lompat getah tu…

      heh eh …budak2 lelaki suka dok tunggu depan…time budak pompuan lompat
      tapi masa tu…………. punyalah suci murni otak masing tak fikir pun apa tujuan budak2 lelaki dok bertenggek kt depan tu 😆

Comments are closed.