Jangan hapuskan jejakmu di hatiku

Don't forget to smile.....ya!

Orang bijak mengatakan : Banyak orang yang datang dan pergi dari kehidupanmu, tetapi hanya sahabat yang bijak yang akan meninggalkan JEJAK di dalam hatimu.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. insya’Allah..

    dan semoga jejak yg ditinggalkan adalah seindah pelangi..

    fiezabaiduris last blog post..Tips rumahtangga

  2. fren forever…

    Adrys last blog post..And the winner is….

  3. Intan pasti takkan lupakan Kak Jie… 😉

    intans last blog post..long, longer, longest N3

  4. I lebiu too… he he he. Jie, that coins make noise entry tu satu nasihat yang amat bagus. Walaupun I’m not that valueable a person, I’ll try to be as silent as possible. Shhh…

    ODs last blog post..Salam Sayang Cucu-Cicitku…

  5. Salam kak jie….

    Bila su baca ungkapan ni, su terfikir, adakah su kehilangan kaki…? so, macam mana nak ada tapak kan? huhuhu

    Erm… tak mahu berharap untuk meninggalkan tapak di hati sesiapa. Sbb su ni biasa saja.

    suaras last blog post..Antara dia dan dia…

  6. apakah jejak dan apakah tapak…? belalang lebih banyak terbang dari berjejak dan bertapak… tapi tetap terkenang dan dikenang…

  7. tinggalkan jejak kasih untuk kak jie 😛

    izzahs last blog post..Siapa kena jual???

  8. salam kakjie..
    hari ni baru sy dapat komen kt umah kakjie ni
    slow bebenar tenet sy skang ni

    ***semoga kakjie dikurniakan kesihatan yang baik dan tabah hadapi apa2 yang berlaku…

    iss last blog post..Selamat Menjalankan Tugas

  9. InsyaAllah pelangi muncul selepas mendung, hujan, kilat dan guruh yang berdentum-dentum. Indahnya hidup ini…………

    cikgu panjis last blog post..Aktiviti Sabtu Ini

  10. Shaffik says:

    Best kata-kata ni. Sahabat yang baik jugak sempat melabuhkan komennya di blog rakan-rakan lain…heheheheh..cam puji diri sendiri pulak..

    Shaffiks last blog post..Dulu Nak Jadi Askar…

  11. cikgu jawe says:

    sahabat blog yang terbaik juga memberi kesan dlm hati. 🙂

  12. itu jejak bertapak nama nya hehe happy weekend..

    zinos last blog post..Selamat bertugas PM..

  13. sahabat yang bijak je ek?
    sahabat yang cantek?
    eh!! xda kaitan pun.. 😆

    Callisters last blog post..Die Gardinen am besten für Sie Windows?

  14. Harap kebanyakan jejak yang ditinggal mewarnai hidup

    kruel74s last blog post..Real life is weirder than fiction

  15. sungguh panjang tp memang banyak pengajaran dari cerita ni..hehe…ni kisah benar ke kak jie? ke cerita rekaan email semata2 ni? :mrgreen: tp papehal pn..mmg leh dijadikan pengajaran…

    Mindaku Di Sinis last blog post..Yea..Callister di sini