Jangan hapuskan jejakmu di hatiku

Don't forget to smile.....ya!

Orang bijak mengatakan : Banyak orang yang datang dan pergi dari kehidupanmu, tetapi hanya sahabat yang bijak yang akan meninggalkan JEJAK di dalam hatimu.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

15 thoughts on “Jangan hapuskan jejakmu di hatiku”

  1. I lebiu too… he he he. Jie, that coins make noise entry tu satu nasihat yang amat bagus. Walaupun I’m not that valueable a person, I’ll try to be as silent as possible. Shhh…

    ODs last blog post..Salam Sayang Cucu-Cicitku…

  2. Salam kak jie….

    Bila su baca ungkapan ni, su terfikir, adakah su kehilangan kaki…? so, macam mana nak ada tapak kan? huhuhu

    Erm… tak mahu berharap untuk meninggalkan tapak di hati sesiapa. Sbb su ni biasa saja.

    suaras last blog post..Antara dia dan dia…

  3. Best kata-kata ni. Sahabat yang baik jugak sempat melabuhkan komennya di blog rakan-rakan lain…heheheheh..cam puji diri sendiri pulak..

    Shaffiks last blog post..Dulu Nak Jadi Askar…

Comments are closed.