Mari Makan Cili Bergilir-gilir Berkumpulan

Cakap Kosmo, Metro akhbar murahan, berita muka depan tajuk pancing pembaca dengan berita  seks dan entah hape hape.

Cuba belek² balik entri² kat blog – Kata dulang paku serpih?

©kujie – Andai ku tahu… Kapan tiba ajalku… Ku akan memohon… Tuhan tolong panjangkan umurku…. nak delete entri ‘panas’ dan bersihkan blog :roll:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Bila akbar telah lari dari tujuan untuk meng-khabar kan berita. menggunakan naluri setiap manusia agar membeli. Nauzubillah minzalik..

  2. saling mengingati antara satu sama lain..sebabnya manusia suka lupa 😀
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..Duda anak satu maut nahasMy Profile

  3. Kartun dari Kementerian Penerangan banyak memberi peringatan adalah lagi satu cerita mengenai arnab dan kura-kura.

    Kalau tercili minta maaf banyak-banyak tidak sengaja jangan ada yang membaca tajuk entri terasa pedas kerana isi tidak seperti yang diharapkan
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Datuk D bukan kisah terlampauMy Profile

  4. aimannajmy says:

    hehe katon tuh teringat pulak masa zaman kanak2 dulu hehe

  5. sama-samalah kita beringat dan ubah mana yang perlu
    Jom terjah post menarik dari Mus ..Design Theme WordPress Anda Sendiri Dengan ArtisteerMy Profile

  6. nasib baik aku tak tulis..klu x, kena batang hidung sendiri hahaha

  7. abdfatah says:

    post pasal menda panas biar berpada tapi menyengat. biar paku dulang serpih tetapi memberikan pelajaran yang maksima peringatannya…

    entry post dalam blog takkan sama dengan cerita panas harian metro akhbar2 tempatan…

    kalo panas dan sensitif lain citer laa…
    Jom terjah post menarik dari abdfatah ..Fenomena Cikgu Shida Dari Parit Art Of MimingMy Profile

  8. nasib baik entri saya pasal kesihatan je.hehehe
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Promosi Fibremax caselotMy Profile

  9. stendet la tabloid kak jie macam blog jugak..blog gua pun stendet tabloid lagi hahaha..lain la kak jie..ni tahap berita minggu ni hahah
    Jom terjah post menarik dari mijae ..Perlu ke layan video Anwar Hadi anwarhadi di youtube jika dah ada nigahigaMy Profile

  10. terasa pedasnya juga..
    walaupun untuk orang lain..
    eheheeee
    Jom terjah post menarik dari mie ..Memenangi Tiket Animal World Safari MelakaMy Profile

  11. Ntah ler…gua post ikut suka jerr…tp rasanyer belum ade yg “murahan” lagi kot…
    Jom terjah post menarik dari yas ..Promo TShirt Wings Istana BudayaMy Profile

  12. kita ingat mengingat sesama kita…sbb kita sayang kawan2 kita…dan yang utama, kita sayang diri sendiri :mrgreen:

  13. Alhamdulillah – susah sebenarnya nak buat benda2 gini..ye lah..nak buat baik mmg besar cabarannya.

    Kak Jie sendiri pun………….selalu…selalu juga terkeluar dari jalan .

    Kena ketuk kepala sendiri tiap hari ni….betulkan niat, ingat mati…ingat mati…ingat mati~

  14. Alhamdulillah Maza ok
    Kak Jie je kadang² tergelincir

  15. Kak Jie tak suka nak bagi tau orang boleh ke tak boleh sebab masing2 ada pandangan tersendiri, tak suka nak mempengaruhi keputusan seseorang..tahap keimananan diri kita, bukan orang boleh ukur.

    Tanya diri sendiri – fikir kesan akan datang, pada anak² kita bile mereka baca , contohnya

  16. entri ini bukan untuk kosmo atau metro…tapi utk diri sendiri juga kawan2 blogger di hari jumaat

  17. Sebenarnya semua paper macam tu..kalau ada hot story lagi2 pasal 18sx ni..memang semua buat cover n semua pembaca berduyun2 g beli.. rasanya buat blog pon sama kot.. kalau buat tajuk 18sx mesti ramai yg bacakan..

  18. wandisini says:

    ada beberapa perkataan yang baik tapi menjadi keyword 18sx yang hot dalam google. contohnya terlampau,boleh,gadis,melayu kalau blog kita ada beberapa perkataan itu, secara tak langsung akan menarik orang datang. baik ke tak tu eh?
    Jom terjah post menarik dari wandisini ..Hujan Yang Turun…My Profile

  19. alamak!
    kena check ni.. hehehe
    rasanya wokey2 aje kot.. opps…

    😳 😳 😳
    Jom terjah post menarik dari maza ..Langkah-langkah Baharu Kad Kredit bagi Menggalakkan Pengurusan Kewangan yang Berhemat dan Amalan Perniagaan yang BertanggungjawabMy Profile

  20. saya dah buang entri yg kurang elok sejak ada blogger yg dikenali sebagai kak chik post pasal aurat dalam fotografi ..

    trafik mmg tinggi bila post entri2 hot tapi tak tau pula dapat saham 😐 ..
    Jom terjah post menarik dari Zqah ..Ada Apa Dalam Kotak My Profile

  21. hehe.
    harapnya blog saya tak begitu lah haha~
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Panduan Asas Menggunakan CommentluvMy Profile

  22. entry kita ada jugak kot… tapi tu la kadang tu kalau dah geram apa pun terkeluar…. 😕
    Jom terjah post menarik dari shay ..Kata PepatahMy Profile

  23. kosmo=metro

    takde beza pun. tapi kalau baca metro, rasa mesia ni tak bape nak selamat je. hukhuk.
    Jom terjah post menarik dari zana ..Anak Haiwan ApakahMy Profile

  24. Mrs.Ayie says:

    Pagi-pagi makan cili, hilang mengantuk. 😆
    Jom terjah post menarik dari Mrs.Ayie ..Penulis JemputanMy Profile

  25. Kosmo pun lebih kurang aje ye.

    Cuma metro mmg kurang asam sikit. Tengok story sensasi juga 🙂
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..My life mission statementMy Profile

  26. boleh, buat je ikut suka hati
    saham ada kat akhirat

  27. Blog eizil bersih, kalau kena cili sesekali tu biasalah
    kata ustazah, kalau pergi pengajian, hari2 kena tegur kena batang hidung sendiri………. sebab tu kelas pengajian jarang makin lama makin ramai….biasanya makin lama makin kurang murid.

    tu kena batang hidung sendiri juga…sbb kadang2 malas nak pergi kelas!

  28. tak boleh ke?
    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..kepada pencari bahagiaMy Profile

  29. Kak Jie banyak entri ‘entah hape hape’
    pedas gak le kena cili hari ni
    time menumbuk cili tu pun dah ‘pijar’
    hari Jumaat, kena ketuk kepala sendiri….betulkan jalan 😆

  30. kekeke.. saya tadek entri seks.. tapi hot tips dari hot FM mungkin banyak la kot. +__+”
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Terima Kasih @AffanRuslan &amp @Carnine9 – Tak perlu paksa bagi password – Siri 2My Profile

  31. Sebab tuh kadangkala takut untuk menulis perkara-perkara yang melibatkan kekurangan orang lain, sebab takut diri sendiri lebih teruk dari itu. Sentiasa cuba berhati-hati, tapi kadangkala terlepas juga.
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Perkhidmatan percuma untuk semua bloggerMy Profile