Mari Makan Cili Bergilir-gilir Berkumpulan

Cakap Kosmo, Metro akhbar murahan, berita muka depan tajuk pancing pembaca dengan berita  seks dan entah hape hape.

Cuba belek² balik entri² kat blog – Kata dulang paku serpih?

©kujie – Andai ku tahu… Kapan tiba ajalku… Ku akan memohon… Tuhan tolong panjangkan umurku…. nak delete entri ‘panas’ dan bersihkan blog :roll:

31 Replies to “Mari Makan Cili Bergilir-gilir Berkumpulan”

  1. Bila akbar telah lari dari tujuan untuk meng-khabar kan berita. menggunakan naluri setiap manusia agar membeli. Nauzubillah minzalik..

  2. Kartun dari Kementerian Penerangan banyak memberi peringatan adalah lagi satu cerita mengenai arnab dan kura-kura.

    Kalau tercili minta maaf banyak-banyak tidak sengaja jangan ada yang membaca tajuk entri terasa pedas kerana isi tidak seperti yang diharapkan
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Datuk D bukan kisah terlampauMy Profile

  3. post pasal menda panas biar berpada tapi menyengat. biar paku dulang serpih tetapi memberikan pelajaran yang maksima peringatannya…

    entry post dalam blog takkan sama dengan cerita panas harian metro akhbar2 tempatan…

    kalo panas dan sensitif lain citer laa…
    Jom terjah post menarik dari abdfatah ..Fenomena Cikgu Shida Dari Parit Art Of MimingMy Profile

  4. Alhamdulillah – susah sebenarnya nak buat benda2 gini..ye lah..nak buat baik mmg besar cabarannya.

    Kak Jie sendiri pun………….selalu…selalu juga terkeluar dari jalan .

    Kena ketuk kepala sendiri tiap hari ni….betulkan niat, ingat mati…ingat mati…ingat mati~

  5. Kak Jie tak suka nak bagi tau orang boleh ke tak boleh sebab masing2 ada pandangan tersendiri, tak suka nak mempengaruhi keputusan seseorang..tahap keimananan diri kita, bukan orang boleh ukur.

    Tanya diri sendiri – fikir kesan akan datang, pada anak² kita bile mereka baca , contohnya

  6. Sebenarnya semua paper macam tu..kalau ada hot story lagi2 pasal 18sx ni..memang semua buat cover n semua pembaca berduyun2 g beli.. rasanya buat blog pon sama kot.. kalau buat tajuk 18sx mesti ramai yg bacakan..

  7. ada beberapa perkataan yang baik tapi menjadi keyword 18sx yang hot dalam google. contohnya terlampau,boleh,gadis,melayu kalau blog kita ada beberapa perkataan itu, secara tak langsung akan menarik orang datang. baik ke tak tu eh?
    Jom terjah post menarik dari wandisini ..Hujan Yang Turun…My Profile

  8. saya dah buang entri yg kurang elok sejak ada blogger yg dikenali sebagai kak chik post pasal aurat dalam fotografi ..

    trafik mmg tinggi bila post entri2 hot tapi tak tau pula dapat saham 😐 ..
    Jom terjah post menarik dari Zqah ..Ada Apa Dalam Kotak My Profile

  9. Blog eizil bersih, kalau kena cili sesekali tu biasalah
    kata ustazah, kalau pergi pengajian, hari2 kena tegur kena batang hidung sendiri………. sebab tu kelas pengajian jarang makin lama makin ramai….biasanya makin lama makin kurang murid.

    tu kena batang hidung sendiri juga…sbb kadang2 malas nak pergi kelas!

  10. Kak Jie banyak entri ‘entah hape hape’
    pedas gak le kena cili hari ni
    time menumbuk cili tu pun dah ‘pijar’
    hari Jumaat, kena ketuk kepala sendiri….betulkan jalan 😆

Comments are closed.