Permulaan Hebat Untuk Hari Yang Indah

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim

Jadikanlah lipatan hari ini pembuka dengan catatan kegembiraan,
kebahagian dan kelapangan
Panjangkan umurku dalam keimanan,
Sihatkan tubuh badanku dengan kecemerlangan akal juga
berikan kesenangan harta benda yang penuh keberkatan.

Kurniakan keselamatan dalam pemeliharaan-Mu
Hindarkan aku daripada segala kepayahan yang merunsingkan,
pemikiran yang membingungkan dan
pengalaman yang menyedihkan

Ya Allah, rahmatilah permintaanku ini,
Terimalah kepasrahan diriku kepada-Mu
Kau ampunilah dosaku yang telah ku buat
Kau limpahkanlah aku dengan kesabaran yang tiada terbatas
Kau berikanlah aku kekuatan mental dan fizikal
Kau kurniakanlah aku dengan sifat keredhaan
Kau peliharalah lidahku dari kata-kata nista

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. hari ni hari lahir kak jie ke? selamat hari lahir

    saya pun lahir bulan april, sama la kita. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Kebaikan CoQ10 untuk kesihatan jantung dan darah tinggiMy Profile

  2. amiinnnnnnn
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..FOR SALE – Home Made Mini PopiaMy Profile

  3. Hari lahir kak jie ke? Selamat hari lahir juga dari saya, semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu.
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Kaligrafi KufiMy Profile

  4. Terimakasih semua………… berkongsi rasa.

  5. Tiada yang lebih baik, selain meminta dariNYA..

    aminnnnn
    Jom terjah post menarik dari azieazah ..β€œThis is the best moment of my life”My Profile

  6. happy birthday mama!!! semoga semua yang baik akan dilimpahkan untuk mama! ailebyuuuu! *hugsss* πŸ˜›
    Jom terjah post menarik dari yonna ..24 JamMy Profile

  7. Tulisen den kwei len…..tulisen den kwei len…..moga panjang umur,murah rezeki,tenang jiwa,cerdik akal,pandai urus keluarga,sentiasa di senangi kawan dan keluarga,sihat tubuh badan dan sentiasa di limpahi rahmat dari yang maha Esa.

  8. decrewz says:

    Selamat hari jadi dan semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. Nak kena nyanyi x? he3
    Jom terjah post menarik dari decrewz ..Kenapa Mesti Entry SEO Search Engine OptimizationMy Profile

  9. Na'imah Zuki says:

    Amin ya Rabbal Alamin.. semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki, kak kujie! πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari Na’imah Zuki ..Sebab-sebab &amp Gejala CystsMy Profile

  10. selamat hari tua kakjie..
    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..penulis blog ini akan meninggal duniaMy Profile

  11. Selamat Hari Lahir Kak Jie!
    Semoga terus berbahagia di samping keluarga tersayang!

  12. Selamat Hari Jdi diucapkan..

  13. hari lahir kah?
    selamat2. 😎
    (kakjie dah tenang balik :smile:)
    -tgh tggu sms-
    Jom terjah post menarik dari jemarioren ..Yang selalu kita tak perasanMy Profile

  14. Selamat hari lahir ye kak jie.. :mrgreen:

    xx
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Selamat Hari Lahir Kak JieMy Profile

  15. hepi birthday kak jie.. moga sihat & gembira selalu disamping keluarga πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari liyana ..Think differentMy Profile

  16. selamat hari ulangtahun, kak jie. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. amin.

  17. amin πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari azura ..Kisah Pegawai KastamMy Profile

  18. Semoga diselamatkan dunia dan akhirat. Bahagia dan dimurahkan rezeki. Amin! πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Sekitar Seminar KeusahawananMy Profile