Gambar Romantik 19 Tahun Dulu

Jangan terkejut kejung depan pc pula tengok gambar ni.  Fokus pada gambar frame paling bawah sebelah kanan.  Gambar romantik tu tewas tipis dengan babak romantik atas katil Fizow dan Puteri Fateen dalam drama Puteri Salju dan dipintas mudah dengan gambar 2 pieces Bunga Citra Lestari je … Adil lah juga sebab gambar Makcik Jie tu […]

36 Komen Baca artikel penuh »

kek harijadi

King’s Confectionery Balas Aduan Pengguna Saya

Ingat entri saya di sini mengenai kek? Saya pernah hantar satu surat aduan pengguna kepada pihak King’s Confectionery.    Saya mengadu kerana kek berharga RM 53 yang saya beli telah mengalami ‘final finishing’ yang mendukacitakan.  Tulisan yang diukir oleh pekerja waktu itu ( saya percaya pekerja sementara ) sangat mengecewakan. Tulisan Terimakasih Drp :  Amirul […]

50 Komen Baca artikel penuh »


Rahsia Terbongkar Di Persimpangan Jalan

Kami dipersimpang berlampu isyarat kawasan  Selayang. Berhenti kerana lampu bertukar merah. ‘Intan nampak lampu hijau kat tiang sana ? Tiang depan kita lampu warna merah” Seminit dua lepas tu – warna lampu di seberang sana bertukar warna kuning. “Intan tengok ye…. sekarang mama bilang 1, 2, 3 “ Saya petik jari – sekelip mata lampu […]

37 Komen Baca artikel penuh »

Kalau Padi Katakan Padi

Walaupun theme terencat akal, tapi saya belum..haha…nak juga membebel. Tapi pendek je lah…….. Setiap email yang saya terima, saya simpan dalam folder ‘ A Letter From Heaven ‘. Walau lambat dibalas tapi majoritinya saya balas secepat mungkin. Saya tiada masalah menolong sebab saya tahu, orang yang menghubungi saya adalah mereka yang ‘selesa’ untuk bertanya dengan […]

51 Komen Baca artikel penuh »