Menghirup rindu yang sesakkan dada

Menghirup rindu yang sesakkan dada

Mak mertua saya datang … kenapa? ” Nak cakap dengan Ann “ Saya bagi mak pakai baju Ann. Saya bagi mak berwebcam dengan Ann. “Ann…. mak pakai baju kamu ni…. mak rindu” Mak masih kangen seperti dulu…. ©Kujie – saya pun rindu Ann, mak….huhuhuhu

Update Kes Makcik Vs Encik BMW

Salam … Korang mesti nak tau kisah terkini kes Makcik Vs Encik BMW tu, kan? Kalau tertinggal keretapi, tak pe jangan risau – klik entri ni Anak Makcik Langgar Kereta Saya. Selepas 20 hari, akhirnya Encik BMW hantar BMW  dia ke workshop yang dipersetujui. Agak-agak kan dari kes tersebut, dari gaya kalutnya tengah malam buta […]

Tolonglah Kawan Aku Ingin Tidur Lena

Tolonglah Kawan Aku Ingin Tidur Lena

Projek baru -  bukan projek pilihanraya walaupun saya berada di kawasan p94 Hulu Selangor.  Bila siap nanti bolehlah  add link kawan-kawan yang dah add saya di bloglist mereka.  Dah 2 hari saya siapkan subfolder ni, berpuluh-puluh page saya baca untuk cari cara-cara nak buat subfolder. Bila dah create new folder terpaksa pula saya minta Encik […]

Popular Seperti Rafiqin Darwisy

Popular Seperti Rafiqin Darwisy

adoi… soalan tak boleh cover² sikit ke?  Saya tak popular – yang popular sekarang adik Rafiqin Darwisy mengalahkan artis-artis yang menang Anugerah Bintang Popular 2009. Popular sangat subjektif. Popular biasanya bila kita berada dalam satu-satu komuniti atau group. Bagi saya , blog ada beberapa komuniti tersendiri. Saya selalu blogwalking dan sering berjumpa beberapa group dan […]