Beli No Slip BSN UiTM Permohonan Ambilan November Semester 2 2013/2014

bilakah penjualan no pin utk UITM kemasukan bulan november ini?..sebab UITM ada membuat pengambilan bagi bulan november.

Permohonan kemasukkan ke UiTM ( Universiti Teknologi Mara ) untuk lepasan SPM bagi kemasukkan sesi 2 2013/2014 dibuka dari 1 Julai 2013 sehingga 18 Ogos 2013.

Syarat Kemasukkan Ke Universiti Teknologi Mara

  • Berumur sekurang-kurangnya 16 tahun pada tarikh permohonan
  • Warganegara Malaysia
  • Memenuhi syarat status Bumiputera
  • Memenuhi syarat kelayakan minima bagi setiap program dimohon
  • Tidak pernah disabitkan atas sebarang kesalahan jenayah atau bukan dalam proses menunggu prosiding jenayah terhadapnya
  • Pelajar-pelajar yang sedang belajar di mana-mana IPT TIDAK DIBENARKAN memohon kecuali pelajar UiTM

Sebelum mengisi borang online, beli No Slip BSN di kaunter BSN  yang dijual pada 1 JulAI 2013.  No Slip BSN yang dibeli sebelum tarikh tersebut adalah tidak SAH. .

contoh slip BSN PIN NO Uitm Contoh Slip BSN UITM.

Nyatakan program yang betul sewaktu membeli No Slip BSN

  • Program Diploma & Asasi Undang-Undang harga Slip BSN RM 10.00
  • Penerapan  harga Slip BSN RM 10.00
  • Profesional harga Slip BSN RM 17.00

PROGRAM PRA DIPLOMA, DIPLOMA DAN ASASI AMBILAN Semester 2 2013/2014

 

Semak program yang ditawarkan dan membuat permohonan UiTM  kemasukkan November  melalui http://www.online.uitm.edu.my/spm/ – masukkan No Kad Pengenalan dan No Slip BSN

Moga berjaya.

 

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Salam,nak tanya sikit..kalau beli number pin bsn ni lepas tarikh nya boleh ke?

  2. fizah mohtar says:

    salam…

    sya pelajar lepasan spm 2013
    sye ingin menanyakan bilakah boleh membeli no pin uitm di bsn bagi sesi 2014..??
    dan bulan berapa panggilan tersebut..??

  3. Anonymous says:

    Saya lepasan spm, and nak tanya, kalau masuk bulan november, pengajian mungkin habis lambatkan berbanding dengan pelajar yang masuk bulan Jun? Sila balas secepat mungkin.

  4. Salam, Program Master ada tak?

  5. dah grad dah…. nak apply utk master ada x?
    Jom terjah post menarik dari Hanif Menhad ..LAMAN WEB – BLOG – EMAIL UNTUK DIJUALMy Profile

  6. hanya untuk pelajar UITM jer ker….? huhu

  7. acik nis boleh apply lagi tak ??? 😉

  8. wah info yang bagus ni, jadi kepada sesiapa yang berminat nak melanjutkan pelajaran di peringakat yang lebih tinggi boleh lah apply 🙂

Trackbacks

  1. […] EDIT – Klik sini untuk Pembelian NO PIN BSN  bagi  Permohonan Program UITM Ambilan November Semester 2 2013/2014 […]