Cari Blogger Jual Wallpaper / Kertas Dinding Online

Saya mencari blogger yang jual border wallpaper online untuk bilik anak².

Sesiapa ada link, boleh berkongsi.

Dulu-dulu masa tak perlu, pernah juga singgah blog yang menjual kertas dinding @ wallpaper , tapi bila masa kita nak,  cari tak jumpa².

Terimakasih atas perhatian. Selamat berDIY!

Apesal Tak Klik?

Comments

  1. says

    salam semua… tahun 2012 ni, kami dari lizrind deco ada buat promosi upah pemasangan percuma bagi pembelian wallpaper lebih 6roll… harga hanya RM150 utk 1roll…. sila ke facebook Lizrind deco untuk lihat lebih 3000 design yang kami ada…. tq
    Jom terjah post menarik dari lieza ..New Home 2013My Profile

  2. says

    Salam…. sy ada bisnes wallpaper… add sy kat Facebook Lizrind Deco @ blog saya…. Pakej menarik utk promosi akhir tahun ni… murah2 & berkualiti… pemasangan percuma…

  3. Kimmy says

    yg dlm blog atau facebook tu hanya beberapa percent je kak je. kalau nk upload semua design, beribu jugak tu..hehe..some more,setiap tahun,wallpaper akan datang dgn pelbagai design dan motif..sbb tu,walaumcm mana pun,mesti kena tengok sample dari buku. kat situ boleh dpt rasa apa dan jenis mcm mana material yg digunakan.. :)
    Jom terjah post menarik dari Kimmy ..Wordless Wednesday #3:FeverMy Profile

  4. Kimmy says

    salam kak jie..saya memang buat bisnes wallpaper. skrg pon tgh ada promotion. boleh tengok blog saya atau facebook page utk review. detail, contact saya terus, nk tengok sample dulu pon boleh..:)
    Jom terjah post menarik dari Kimmy ..Belog Oh BelogMy Profile

  5. says

    saya tau ada yg bikin bisness ini, tapi tak ada lak atas talian..

    kalau mau berkongsi langsung bukan atas talian boleh?

    psst kak jie: PM PM PM (kalau setuju)
    hehehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge