Cari Blogger Jual Wallpaper / Kertas Dinding Online

Saya mencari blogger yang jual border wallpaper online untuk bilik anak².

Sesiapa ada link, boleh berkongsi.

Dulu-dulu masa tak perlu, pernah juga singgah blog yang menjual kertas dinding @ wallpaper , tapi bila masa kita nak,  cari tak jumpa².

Terimakasih atas perhatian. Selamat berDIY!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. Anonymous says:

    boleh add kami di facebook/wallpaper wallcovering specialist

  2. salam semua… tahun 2012 ni, kami dari lizrind deco ada buat promosi upah pemasangan percuma bagi pembelian wallpaper lebih 6roll… harga hanya RM150 utk 1roll…. sila ke facebook Lizrind deco untuk lihat lebih 3000 design yang kami ada…. tq
    Jom terjah post menarik dari lieza ..New Home 2013My Profile

  3. Salam…. sy ada bisnes wallpaper… add sy kat Facebook Lizrind Deco @ blog saya…. Pakej menarik utk promosi akhir tahun ni… murah2 & berkualiti… pemasangan percuma…

  4. huhu..ni mesti kak jie nak hias bilik..sbb dah nk dekat raya..he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Contest Aidilfitri | Hosting, Domain, Duit RayaMy Profile

  5. pasti ceria bilik tu nanti..
    Jom terjah post menarik dari Mus ..Gambar Kemalangan Tak Berapa Ngeri Di TenomMy Profile

  6. Zarul Umbrella says:

    huhu ok ker pakai wallpaper ni?
    Jom terjah post menarik dari Zarul Umbrella ..Pos Malaysia Lembap atau kurang Staff?My Profile

  7. yg dlm blog atau facebook tu hanya beberapa percent je kak je. kalau nk upload semua design, beribu jugak tu..hehe..some more,setiap tahun,wallpaper akan datang dgn pelbagai design dan motif..sbb tu,walaumcm mana pun,mesti kena tengok sample dari buku. kat situ boleh dpt rasa apa dan jenis mcm mana material yg digunakan.. :)
    Jom terjah post menarik dari Kimmy ..Wordless Wednesday #3:FeverMy Profile

  8. cuba cari dalam http://www.wanitamelayu.com….banyak online bisnis kat sana :grin: mcm2 ada….
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..Kanak-kanak Buta Sebab BisulMy Profile

  9. Zil-el-Saif @ The Encik Saif says:

    dinding papan rumah saya mesti xkeh pasang wallpaper kan?
    Jom terjah post menarik dari Zil-el-Saif @ The Encik Saif ..Iklan Percuma Di IBRAHzine.comMy Profile

  10. Kat area sini pun ada, hari tu dah jumpa tapi tak banyak pilihan…malas nak mencari jejauh
    sebab biasanya ada ramai blogger yang jual macam2….hihi…
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Semuanya Untuk Yang TersayangMy Profile

  11. hehehe….Kimmy…dah tengok
    cuma mungkin tak ada seperti yang kak jie cari
    untuk bilik anak perempuan warna purple motif bunga dan anak lelaki warna cokelat abstrak.

    Terimakasih ye…
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Semuanya Untuk Yang TersayangMy Profile

  12. laa cik anyss , sampai migrin .. he he .. :lol:
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Wordless Wednesday #7My Profile

  13. Assalamualaikum,
    Wahhhhh! kejab je dah dapat. Tahan bubu je…macam saya ni, seharian godek menapis pakai paip tak ada filter dok tengok iklan merata, tak ada satupun yang sesuai…last sekali, migrine!
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Nuffnang Kena Hack Lagi Ke? Awatnya Tarik Balik Semua Iklan kat blog aku???My Profile

  14. hah kak jie. contact saja saudari kimmy ni..
    settle keje kak jie..
    he he
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Wordless Wednesday #7My Profile

  15. salam kak jie..saya memang buat bisnes wallpaper. skrg pon tgh ada promotion. boleh tengok blog saya atau facebook page utk review. detail, contact saya terus, nk tengok sample dulu pon boleh..:)
    Jom terjah post menarik dari Kimmy ..Belog Oh BelogMy Profile

  16. saya tau ada yg bikin bisness ini, tapi tak ada lak atas talian..

    kalau mau berkongsi langsung bukan atas talian boleh?

    psst kak jie: PM PM PM (kalau setuju)
    hehehehehe

  17. kedai sedara tyka ada ..
    tapi dia tak ada online ..
    kedainya di seksyen 7 shah alam..
    cantik la jugak , english style ..
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Aku Kena Demam DenggiMy Profile

  18. saya pon tgh cari gak
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Biar Orang Cina Pimpin IslamMy Profile

  19. sama la kita kak..tgh cari jugak wallpaper ni. kt FB ada satu yg best. try kak cari Akma Collection II. ni blog dia: http://www.akmacollection.com/

    Cun2 gak design dia. tp kalau border saja, tak sure.try akak tanya tgk.
    Jom terjah post menarik dari anis ..Damai di hati…My Profile

  20. haha…jangan di’block’ affan tu.kang merana dia nanti.hehe…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Contest: Rewards (Punchtab.com) @ Pacifista – XMy Profile

  21. kena main SEO ni kak jie.aplikasikan SEO tu dalam mencari kat pakcik google.haha…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Contest: Rewards (Punchtab.com) @ Pacifista – XMy Profile

  22. smlm baru saja terjah kedai jual wallpaper…tak tau nak bt pilihan..semuanya cantik2 belaka…taun nie mmg dah plan utk psg wallpaper utk living & dining hall (picture wall shj)…
    Jom terjah post menarik dari Nadri ..Santai di Ulek Beach Resort, DungunMy Profile

  23. mood menghias rumah ye kak jie? selalunya macam tu la, bila kita taknak ada je benda tu, time kita kalut nak sangat2, hilang pulak benda tu entah ke mana. :grin:

    kenapa tak cari offline je? hihi
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..13 Tabiat Buruk Blogger Yang Patut Dibuang Serta-MertaMy Profile

  24. haha..sy pun tengah cari wallpaper gak ni.. nak raye kan, mood mencantikkan umah sudah mari…
    Jom terjah post menarik dari aini ..Antara Spoiler Kereta Dan Oven Baru Mana Satu Idaman Kalbu??My Profile

  25. history berapa tahun dulu….pc ni pun dah reinstall berapa kali dah :lol:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Tiada Maklumat Tesaurus Untuk Kata RamadhanMy Profile

  26. haha buat juga ya akhirnya

  27. kalau kak jie pernah terbukak blog yang jual wallpaper tu, tak cuba tengok history? hehe
    Jom terjah post menarik dari Syazwan Sarawak ..Pengguna IE Mempunyai IQ Lebih Rendah Berbanding Pengguna Pelayar Web LainMy Profile

  28. http://www.e-jaja.com/wallcover/wallcover/Welcome.html

    harap membantu :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Syazwan Sarawak ..#KenanganPuasa versi EntriMy Profile

  29. Korang datang jadilan ‘Kedai Kopi ” le pulak kan…
    orang nak berbizness ni… :lol:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Semuanya Untuk Yang TersayangMy Profile

  30. block dia kak jie..keke
    Jom terjah post menarik dari syahrilhafiz ..Lafaz Niat Puasa & Doa Buka PuasaMy Profile

  31. Beli kat Kanada hantar sebelum raya boleh? hihi

  32. saya… taktau. maaf komen tak membantu :lol:
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Dugaan Puasa di Perantauan, kena puasa 16 jam.My Profile