Cari Blogger Jual Wallpaper / Kertas Dinding Online

Saya mencari blogger yang jual border wallpaper online untuk bilik anakยฒ.

Sesiapa ada link, boleh berkongsi.

Dulu-dulu masa tak perlu, pernah juga singgah blog yang menjual kertas dinding @ wallpaper , tapi bila masa kita nak,ย  cari tak jumpaยฒ.

Terimakasih atas perhatian. Selamat berDIY!

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

32 thoughts on “Cari Blogger Jual Wallpaper / Kertas Dinding Online”

  1. salam semua… tahun 2012 ni, kami dari lizrind deco ada buat promosi upah pemasangan percuma bagi pembelian wallpaper lebih 6roll… harga hanya RM150 utk 1roll…. sila ke facebook Lizrind deco untuk lihat lebih 3000 design yang kami ada…. tq
    Jom terjah post menarik dari lieza ..New Home 2013My Profile

  2. Salam…. sy ada bisnes wallpaper… add sy kat Facebook Lizrind Deco @ blog saya…. Pakej menarik utk promosi akhir tahun ni… murah2 & berkualiti… pemasangan percuma…

  3. yg dlm blog atau facebook tu hanya beberapa percent je kak je. kalau nk upload semua design, beribu jugak tu..hehe..some more,setiap tahun,wallpaper akan datang dgn pelbagai design dan motif..sbb tu,walaumcm mana pun,mesti kena tengok sample dari buku. kat situ boleh dpt rasa apa dan jenis mcm mana material yg digunakan.. ๐Ÿ™‚
    Jom terjah post menarik dari Kimmy ..Wordless Wednesday #3:FeverMy Profile

  4. salam kak jie..saya memang buat bisnes wallpaper. skrg pon tgh ada promotion. boleh tengok blog saya atau facebook page utk review. detail, contact saya terus, nk tengok sample dulu pon boleh..:)
    Jom terjah post menarik dari Kimmy ..Belog Oh BelogMy Profile

  5. saya tau ada yg bikin bisness ini, tapi tak ada lak atas talian..

    kalau mau berkongsi langsung bukan atas talian boleh?

    psst kak jie: PM PM PM (kalau setuju)
    hehehehehe

Comments are closed.