Gambar Panduan Menjaga Bayi

Panduan untuk pasangan muda sepertiΒ  Mr & Mrs Krueger yang bakal mendapat bayi pertama.



kredit : newbornbabyzone

Panduan yang paling penting sewaktu melawat bayi yang baru lahir . Pastikan diri sendiri dalam keadaan sihat. Jika demam atau selesema, elakkan dari melawat atau mencium bayi yang baru lahir kerana sistem imunisasinya yang masih lemah.

p/s – entri Mak Long hepi dapat anak menakan baru….

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Fathiha Zainal says:

    Klaka la sume yg salah tu.. πŸ˜† Haha!
    .-= Fathiha Zainal´s last blog ..Mushmello! Yummy! =-.

  2. Saya pernah post ini before. ;p
    .-= tekkaus´s last blog ..My Unexpected Second Break Up =-.

  3. Cara yang salah..,semuanya kelakar…
    Yang x boleh tahan..,boleh pulak ajak anak main chess..Muka pula tu nak serius.. πŸ˜†

  4. hadoi ai… kak jie buat kitaorang terbahak-bahak gelak nengok gambar tuh. ape ape pon time kasih ye. baru hari ni boleh komen. internet dok asyik tak ok je. geram betoi la
    .-= Kreuger´s last blog ..Boss, saya ada masalah! =-.

  5. hahaha…yg letak dlm troli kat pasar raya tu kejam…tindih dgn barang2 mcm tu je…hahaha..

  6. cian kat baby lau de parents yg buat cam yg tak leh buat kat atas tu
    .-= fiezaradzi´s last blog ..Tak Puas Hati Dengan Bos =-.

  7. alahai…. kiutnya instruction nih. terus rasa macam nak ada baby lagi… hehehe

  8. gambo last tu kelakar, tapi selalunya kite suker tarik pipi baby2 yang comel nie
    .-= CikLilyPutih´s last blog ..Gleneagles Intan? sapo plak nie =-.

  9. alamak. takleh ajak main chess ke? haha. saya igt nak bg anak saya main rubik cube masa dia umur 6 bulan nnt. boleh tak? haha. umur setaun ajar dia programming. wakakaka
    .-= mrkay´s last blog ..DiGi bakal menjadi pesaing Maxis untuk iPhone? =-.

  10. Mak aihhh letak dalam akuarium tuuu suh berenang ngan ikang ikang. Nak latih peserta olimpik kot huhu :mrgreen:
    .-= iza~de~bintang´s last blog ..Hujung Minggu Yang Ceria =-.

  11. best… best… satu gambar membawa seribu maksud… senang nak paham…

  12. izzat aziz says:

    gila ganas yang NO tu 😈
    tapi ajar baby main chess bagus pe..haha bleh improve logic dia.. πŸ˜€
    .-= izzat aziz´s last blog ..Halalkan Penguguran Anak,Mengurangkan Jenayah? =-.