Macamana Nak Buat Duit Dengan Twitter & ChurpChurp

Pernah dengar twitter? Twitter adalah sebuah platform PERCUMA untuk bersosial berbentuk mikro (simple) yang kini menjadi kegilaan ramai penduduk dunia. Mereka berkongsi cerita dan berita serta juga berbual sesama rakan. Alaa macam facebook, orang duk guna facebook duk  bersembang.

Kenapa kita tak kacau mereka sekejap dengan iklan berbayar berbentuk berita atau cerita? Itulah ramai yang tak tahu. Kerana ianya percuma, sekarang dah banyak sistem pengiklanan yang sememangnya mencari anda untuk membantu mereka promosi produk/servis dari advertiser. Kalau anda tak cari mereka, macamana mereka nak berikan anda wang.

Iya, itulah yang saya nak kongsikan di sini. Macamana nak mereka bayar kepada anda dengan kerja yang sangat mudah dan senang.

Jangan risau, semuanya akan diterangkan secara bergambar langkah demi langkah yang pastinya sangat memudahkan anda dalam Laporan Percuma: Jana Wang Dengan Twitter & ChurpChurp. Tak perlu pening, ikut sahaja langkah yang Wanmus ajar tu.

Jom download PERCUMA sekarang di http://www.duittwitter.com/

Nak tengok akaun ChurpChurp saya?

Orang ada akaun, saya pun ada. Orang ada duit, saya pun ada……… cuma orang banyak saya sikit je…:lol:

Jomlah sama-sama kita buat duit online, sambil bertwitter sambil tambah pendapatan melalui ChurpChurp.  Akaun twitter saya – kujie

©kujie – sikit²… lama² berkepuk²!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. seronok gak join churp2 nie..tp kebelakngan ini assignment makin slowla…
    Jom terjah post menarik dari razis ..Kereta: Kereta Kelisa Berkelajuan Seperti Evo 10My Profile

  2. saya pernah baca pasal program ni dulu tapi dah lupa dekat blog mana. ingatkan tak menjadi benda ni tapi bila baca komen dekat kak jie dah ramai yang dapat income macam teruja la pulak 😆
    Jom terjah post menarik dari ms asma ..Tanda-Tanda Lailatul QadarMy Profile

  3. mrs jamal says:

    masih x paham lg sebenarnya tentang churp2 ni..adalah daftar 2 3 ari lepas…
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..MariposaMy Profile

  4. tersilap taip lak, sepatutnya taip job tertaip jon hehe..
    Jom terjah post menarik dari zuls ..Magnet Duit atau IlmuMy Profile

  5. wah banyak dapat jon tu kak jie, power lah 🙂
    Jom terjah post menarik dari zuls ..Siri Panduan Asas Twitter Khas Untuk Buat DuitMy Profile

  6. banyak lagi duit kak jie dari saya.. huhuuu.. masa mula2 masuk, blur sungguh nak dibuat apa.. rupa2 nya kena dapat approval dari dorang dulu.. hahaa
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Lelaki Liat BerpuasakahMy Profile

  7. terima kasih kak jie kongsikan ebook wanmus ni..lehla download nanti..

    psst..saye terbalik plak..kak jie punye banyak.saye jer yg sikit.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..9 tips untuk blogger yang sakit perut dan sama waktu dengannya…My Profile

  8. tak pandai pasal churp2 ni…
    akaun ada tapi tak reti nak guna..hehehe 😛
    Jom terjah post menarik dari nkara ..niat puasa dan doa berbuka puasaMy Profile

  9. Hidup Seorang Blogger says:

    Wah.. rm200 dr churpchurp ni ke??
    Jom terjah post menarik dari Hidup Seorang Blogger ..Gaya Hidup Seorang Blogger Separuh MasaMy Profile

  10. nk try gak la…bru ja join churp2…thx
    Jom terjah post menarik dari red ONe ..8 September Tarikh Melihat Anak Bulan SyawalMy Profile

  11. mau coba juga….
    Jom terjah post menarik dari samdaddycool ..Panduan untuk mengelakkan sikap takburMy Profile

  12. Hidup Seorang Blogger says:

    emmm, thanks yer share ebook ni.. blh cuba peluang dgn churpchurp ni.. sebelum ni x tahu sangat pasal ni..
    Jom terjah post menarik dari Hidup Seorang Blogger ..Sinetron Cinta Kirana di Astro RiaMy Profile

  13. follow me too… sayahappyslalu
    hehe..
    dalam tu baru ada RM1.45, nak cash out tak boleh.. kalau cash out pun dapat beli apa? kuih kat PaRam aje kot.. hehe
    Jom terjah post menarik dari sayahappyslalu ..Knee PadsMy Profile

  14. download PERCUMA tu, bukan suruh beli pun… 😆

  15. Kepada yang nak belajar elok sangat lah beli buku ni saya baru je cash out duit raya RM200. Alhamdulillah.
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Kembara mencari LailatulQadarMy Profile

  16. Akaun aku pun zero balance! 😆 😆
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Merdeka &amp Hari Raya Buat SaudaraMy Profile

  17. follow lebih ramai org.. jom berchurpchurp.. hehe 😀
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..Tukar style Google Images baru kepada lamaMy Profile

  18. sebab kalau kita cashout tgh bulan ni contohnya, hujung bulan depan baru dorang hantar cek… tu yang hampir 2 bulan baru dapat 😀
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..WordPress – Papar thumbnail bersama YARP PluginMy Profile

  19. aritu bukak dah churp2 tu.tapi xpaham.hihihi..pestu terus lupa sampailaa baca kt blog kak jie ni.kih3x.insyallah,akan cuba.
    Jom terjah post menarik dari anis ..PeTua Orang Sri LankaMy Profile

  20. baru tau pasal bende ni.. thanks kak jie 😉 membantu sgt untuk blogger naif cm saye ni.. hehehehee
    Jom terjah post menarik dari ain ..Ain Diterjah Uncle- Terus Dapat Tittle Puan!My Profile

  21. bila cashout bro? biasanya lambat cek dari diorang. aritu 2 bulan lepas cashout baru dapat 🙂
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Dah Submit Job ChurpChurp Hari Ini Ke BelumMy Profile

  22. jawatan kosong says:

    Boleh ni buat kerja sambilan..:D
    Jom terjah post menarik dari jawatan kosong ..The Royale Bintang Kuala Lumpur Jobs as Hotel TraineesMy Profile

  23. tggu cek dari churp2 sampai..lambat betul..dah nak raya ni, ingat nak guna sbg duit raya hehehe 😆
    Jom terjah post menarik dari x-po ..ORANG SUDAH TIDAK SUKA- TIDAK PERLU TERHEGEH-HEGEH LAGIMy Profile

  24. wahhh~
    thanks for sharing kak jie~
    nak buat jugak la nanti~=)
    Jom terjah post menarik dari nabiel ..TAIWAN – Al – kisahnye di Tainan part 1My Profile

  25. lepas duit zakat utk 5 kepala tu… 😀
    Jom terjah post menarik dari kutaksempurna ..DIAM itu ada banyak makna! Ok Aku faham makna diam ituMy Profile

  26. wahhh kak jie, thanks tolong promote..moga2 ebook percuma ni dapat membantu ramai lagi berjaya buat duit tambahan dengan churpchurp.
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Dah Submit Job ChurpChurp Hari Ini Ke BelumMy Profile

  27. wah banyaknya duit kakjie, saya baru ada dalam rm9.84 je, tapi takper lama2 jadi bukit
    Jom terjah post menarik dari mijie ..HIDUP SEORANG BLOGGER PART 2My Profile

  28. lepas ni mesti kak jie dapat beribu lepas ni huhu :mrgreen: bolehlah buat contest kak blog kak jie…pemenang akan dapat domain percuma 5 tahun hehehe.hanya cadangan :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ishak ..ehem ! cari miss universe 2010 ke bang My Profile

  29. Jie, as usual, thanks for sharing. Sekarang ni memang nak belajar buat duit via the internet.
    Jom terjah post menarik dari Elee ..Sayangku Miza InnalillahMy Profile

  30. satu sen pun takde lagi kujie dalam akaun saya
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Teknik MemujukMy Profile

  31. owh kak jie punya lagi banyak….saya akan kejar….. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Kancilbiru ..Amaran dari Island Hospital- hati-hati dengan lelaki tangan berdarah!My Profile

  32. luth textile says:

    Hohoho banyak tu. saya lagi 30++ nak cashout. kekadang malas nak churp tu.. sayang

  33. wah bagus nie..dah lama buka acc tp xjenguk2..
    kena ramai follower ke br dpt byk uangnya?
    Jom terjah post menarik dari hamizah ..Hadiah Hari BapaMy Profile

  34. afiq aiman says:

    saya sekupanh pun xda lagi…kena usaha lagi ni..ekeke
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..1Malaysia Menjana Transformasi-Merdeka!My Profile

  35. cayalah kak jie
    guna e-book tu jugak ke?
    Jom terjah post menarik dari Kie-yu ..Aimis Fabulous TextileMy Profile

  36. Wah saya baru 18.00 je.. takpe kena cari follower bebanyak tu,,