Perkara paling aneh

Item paling aneh pernah disita di lapanganterbang

kenapa takut ular

Item paling aneh pernah disita oleh pegawai di lapangan terbang adalah seorang wanita di Stockholm, Sweden, ditangkap cuba menyeludup 75 ular hidup di dalam coli.

Pegawai lapangan terbang menjadi curiga apabila mereka melihat wanita tersebut berkali-kali menggaruk-garuk dadanya dan memakai coli yang agak besar.

p/s – bulu roma saya dah meremang…geli geleman

Festival paling aneh

baby-jumping

The Baby Jumping Festival (El Colacho)
June 11-15, 2009
Castrillo de Murcia, Spain

Pertama kali diadakan pada tahun 1620, peristiwa aneh ini merayakan Corpus Christi dengan lelaki dewasa berpakaian seperti Iblis melompati satu barisan bayi di jalan.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. mengurut dada sebab tak selesa la tu..
    punya la banyak seludup..
    kalau 2/3 ekor ok la lagi..ha3.

    itu yang tukang lompat tu ada tak anak dia kat bawah..
    nanti kalau orag melopmpat atas anak dia baru tahu bimbang.,ha3
    .-= unwanted´s last blog ..Firefox Optimizer =-.

  2. apekehel nye lompat atas baby. nolak bala la kononnye, tmbah bala lg ade ah kot 😯
    .-= naz´s last blog ..Digital wallpaper =-.

  3. sanggup wanita tu letak ular… eww…

    kalau la lompat tak lepas, naya bayi tu…
    .-= beliamuda´s last blog ..Tahniah! 9A dalam PMR 2009 =-.

  4. 1. Seludup ular mmg biase..tp bile seludup letak dlm coli tu yg buat jadi luar biase..hebat btul..kenenye ular tedung, ape agaknyer yg terjadi??

    2. Lompat atas baby mmg kurang asam boi btulla punyer festival..pasni..adakan acara kereta bigfoot tuh lompat atas diorang plak..:D

  5. Byk manusia suka buat perkara aneh.
    😡
    .-= Kak Long´s last blog ..Di manakah anak anda? =-.

  6. Fahmishah says:

    mak ai. berani betul minah tu simpan ular dalam coli dia.x kena patuk ke? haha

  7. 75 ular dalam coli? Tak kena gigit keh? :p
    .-= tekkaus´s last blog ..Happy Dong Zhi (aka Winter Solstice) Festival =-.

  8. berani betul letak ular dalam tu..

    bab lompat bayi ni. dah pernah dengar. memang ada yang wat camtu.. :mrgreen:
    .-= titan´s last blog ..5 Sebab Aku Masih Menulis Blog.. =-.

  9. ya rabbi..anak sape la yang jadi korban tu..
    .-= mario´s last blog ..Hari Peringatan Zakar =-.

  10. gila betul lompat baby. kalau xlepas, xke penyek baby tu sume. yang lompat plak bapak orang, kalau budak juga xde la takut sgt 😯
    .-= chokilala´s last blog ..Oh Kekasih Gelapku. Maaf Encik F =-.

  11. cis, lompat la anak gajah ke, anak badak ke…
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Avatar filem terbaik 2009 =-.

  12. uish.. orang yg melompat tu, kalau TERsalah landing atas baby2 tu macamana? takut nak membayangkan… 😕

  13. ♥chentatiku♥ says:

    jangan jadi makin bodoh bila makin pandai
    .-= ♥chentatiku♥´s last blog ..::Allah Knows:: =-.

  14. Sebut je ular dah naik seram sejuk! Selain ular, Tie geli gak pada cacing… :mrgreen:
    .-= Tie´s last blog ..Beras nasi dagang =-.

  15. gelinyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kat dada ni!!!!!!!! 😯
    .-= yonna´s last blog ..Y588 : Tragedi Awal Muharram =-.

  16. hmm mungkin aneh juga kalau ada org makan.. Kraby Petty, Patrick the Starfish, Plankton (geng jahat kepada Mr. Krab)..

    hehhehee

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    .-= maza´s last blog ..Yang Jauh Didekat-dekatkan =-.

  17. tak tercapai dek logik akal saya (hu3). ni takde lain la ni. biasanya kegiatan macam ni nak trafik ke blog (ha3)

  18. takde keje nak main lompat2 atas baby?? 😯
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ..365 hari menyulam cinta =-.

  19. erkk.. bende bukan2 je diorang ni buat.. ntah ape motif pn xtau.. 😕
    .-= Anarm´s last blog ..Arahkan pelawat blog lama ke blog baru =-.

  20. bodo nyer melompat atas baby…meh sini aku lempang sekor2 yg tolol buat festival tu…
    eh sori2…ter-emo plak…jgn marah yer tuan tanah…
    .-= ejam´s last blog ..Kuasa Iklan. =-.

  21. mengarot ah festival lompat bayi tu huhu…
    LOL…pompuan tu x takot pe bawak ular dalam bra T_T
    .-= MrRollies´s last blog ..Manusia Semakin Tak Bertamadun? =-.

  22. gila betoi main lompat ats baby… kalo tak lepaas mau mati budak2 tuu
    .-= paeh´s last blog ..Penantian Selama 20 Tahun =-.