Tarikh Umum Keputusan SPM 2016

Keputusan SPM 2016 akan diumumkan pada 16 Mac 2017 ( Khamis)

Semakan keputusan SPM 2016 boleh dilakukanmelalui pesanan ringkas (SMS) :

Taip : SPM (jarak) No Kad Pengenalan (jarak) No Angka Giliran dan hantar ke 15888

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Polisi: Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap komen yang ditinggalkan oleh para pembaca. Setiap komen pembaca adalah tanggungjawab mereka. Sila komen dengan menggunakan bahasa yang sopan dan ejaan yang boleh difahami

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Tahniah pada adik adik yang mendapat kepuyusan spm tahun lepas 2016
    .
    Ini baru satu ujian besar dalam hidup
    .
    Banyak lagi akan menyusul
    Jom terjah post menarik dari Mazniazmi ..Set Kurus Shaklee Harga & Review Terbaik 2017My Profile

  2. menerima pemesanan pembuatan website, aplikasi android, software komputer, aplikasi kasir hub:082131222331 / o.8.2.I.3.I.2.2.2.3.3.I

  3. sekarang ni dah boleh tgk result online ye? untung la student skang ni. saya 17 tahun lepas kena pergi sekolah nak tau result. apa pun pegang slip dan tengok sendiri paling puas hati.. feel dia lain macam.
    Jom terjah post menarik dari silverian ..Root Tabs AquascapeMy Profile

  4. semoga adik2 spm dpt kputusan yg terbaik

  5. terima kasih info..

  6. Semoga calon-calon yag telah menduduki SPM 2016 mendapat keputusan terbaik.
    Jom terjah post menarik dari Malaysia Tercinta ..Senarai 50 Individu Terkaya di Malaysia 2017My Profile

  7. Semoga berjaya mendapat keputusan yang di idam2 kan kepada calon2 SPM 2016.
    Jom terjah post menarik dari Wan Syahida ..Kesihatan Adalah Kekayaan SebenarMy Profile

  8. Info yang bermanfaat untuk student yang menanti keputusan

  9. goodluck kepada calon spm 2016. moga dapat keputusan seperti yang diidamkan..
    Jom terjah post menarik dari saps ..SAPS Ibu Bapa – Semakan Keputusan PeperiksaanMy Profile

  10. Terima kasih atas infonya. 🙂

Titipkan Sebaris Kata, Bukti Kehadiranmu:

CommentLuv badge