Tarikh Umum Keputusan SPM 2016

Keputusan SPM 2016 akan diumumkan pada 16 Mac 2017 ( Khamis)

Semakan keputusan SPM 2016 boleh dilakukanmelalui pesanan ringkas (SMS) :

Taip : SPM (jarak) No Kad Pengenalan (jarak) No Angka Giliran dan hantar ke 15888

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

11 thoughts on “Tarikh Umum Keputusan SPM 2016”

  1. sekarang ni dah boleh tgk result online ye? untung la student skang ni. saya 17 tahun lepas kena pergi sekolah nak tau result. apa pun pegang slip dan tengok sendiri paling puas hati.. feel dia lain macam.
    Jom terjah post menarik dari silverian ..Root Tabs AquascapeMy Profile

Comments are closed.