Telefon bimbit tunjuk lokasi tandas

Telefon bimbit tunjuk lokasi tandas - BH

Telefon bimbit tunjuk lokasi tandas - BH

Itu di Jepun, kalau di Malaysia tak perlu perisian  canggih . Gunakan deria yang sedia ada. Pastikan lubang hidung dikorek setiap minggu.

Bau-bauan ini hanya boleh dikesan oleh kelenjar pineal dan kelenjar pituitary dan dihantar ke seluruh tubuh sebagai tenaga… maka berlari sekuat hatimu ke arah lokasi  yang dikesan.:mrgreen:

©Kujie – tugasan masih pending, suka suki post entri baru:lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. betul juga tu.. korek hidung bagi ‘clear’ suda cukup. tak perlu gadjet canggih-canggih… 😆

    samdaddycools last blog post..Beruk, Ayam dan Babi

  2. ala2 gps gitew.. : )
    tp mmg seksa la kalau dah jumpe toilet tapi tgk2 line panjang berjela..selalu terkena situasi camni..uhuk2 frust jgk rase

    nadinezuharras last blog post..:: Jiwa dalam Lagu 1

    • @nadinezuharra, a’ahaa…..gps nk cari tandas
      kalau kt Hentian sebelah kt highway selalu mcm ni…buatnya satu bas berhenti..berderetlah kita beratur

  3. Tie biasa pergi tandas awam kat shopping complex je…. Lebih bersih. Kalau kat tempat lain tak berani. Takut pitam pulak, he he…. :mrgreen:

    Ties last blog post..Letih

    • @Tie, masa anak2 kecik ( dlm 4-5 thn ) susah sgt..dia org kat stesen minyak pun tak mau…. tepi jalan lagilah…jgn harap

      kalau kat highway senang ….R&R bersih2

  4. Ha ha ha ha… kelakar tapi kenapa ek, gambarnya opah tak nampak? I have a problem with blogspot kot. Opah tak boleh nak letak gambar kat dalam entri. Musykil daku.

    • @OD, tak de gambar pun opah….keratan akhbar je tu…dr berita online.

      blogspot demam kot…nnt boleh le tu

  5. en_me says:

    sekang nih mungkin pelik, tapi masa akan datang tak mustahil kita yg pakai.. kannns kak jie

  6. Kalau di sini, tidak perlu susah-susah mencari tandas. Asal ada dinding, di situlah tandasnya…haisshh, umat Islam..umat Islam..macam-macam jenis perangai dok ada.

  7. senapang says:

    laaa…teknologi ni pon ade ke?
    hak3…
    kretif2..
    tapi btl kate kak kujie tu..
    orang mesia lg hebat2…
    cuma perlu sediakan hidung yg bersih je..
    wakakaka..
    ops, dan perlu sedia kan syilling yg cukup je utk ketandas..
    skang tandas2 byk yg da naik harga..kalah minyak..huhuhu

    senapangs last blog post..4 Hari Lagi…

    • @senapang, tandas kat Lowyat limaposennnnnnnn…….cekik darah tul 😐

      itulah specialnya dok mesia ni…tak yah cipta software canggih2…nnt cari pirate kt lowyat gak :mrgreen:

  8. samanosuke_04 says:

    aku setuju, takyah rr pakai henset2 nie, tgk bilik kecik yang dibina oleh zinc2 yang berkarat, dah bleh kenal tue tandas.. huhu..

    samanosuke_04s last blog post..Aku, korang dan Twitter…

  9. wakakak mesia nyer lagi canggih kak jie!!! pakai deria bau je lalallala

  10. hooh. seb bek x jd cm org singapura. kencing dalam lift

    ubeys last blog post..Siri Lepas Geram 1: Sahabat?

  11. AHHAHAHAHHAHAHAHAH!!!!!
    betul ckp mama.
    malaysia lagi canggih ape :p
    takyah guna henpon..
    guna hidung pon dah dpt jumpa toilet =p
    ngee

  12. Kalau dah ada teknologi canggih cam nih tak adalah tandas kena pangkah masa 40 penyamun cari rumah Ali Baba Bujang Lapuk ya Kujie?

    Kak Longs last blog post..Perigi mencari timba

  13. macam2 la jepun nih…
    diaorang suka sangat buat benda2 pelik… 😛

    shays last blog post..TAZKIRAH…

  14. lerr..canggih la sangat.huhuhu..

    post entri baru cari ilham ke mama..
    pending tak pe jgn tak siap je.hehe.. 😆

    fiezabaiduris last blog post..Ketukan gamelan ku

    • @fiezabaiduri, hehehe..tgok hari ni…mcm sengal sikit
      post entri berderet2 :mrgreen:
      dah submit satu..pending lagi satu
      tpi mlm ni submitlah
      esk baru dateline , kan… :mrgreen:

  15. Tugasan tu kalau sub-con kat saya pun boleh

    kruel74s last blog post..Agriculture is business (but it is not for me)

  16. Malaysia sakit perut berhenti je. Cari semak… Tu yang banyak keta rosak tepi jalan tuh…

    kruel74s last blog post..Women always have unfair advantage

  17. kehkehkeh..kelakar la pulak..kalau dah nak terkucil, mana sempat nak on handphone lagik.. :mrgreen:

    sallys last blog post..Hati ku keciwa

  18. Salam hormat wahai Kujie2.

    Tiba – tiba hp berbunyi menandakan ‘full house.’ Bahan kumbahan sudah hampir ke garisan penamat ! Hahahahahahahahahahaha ….. senak perut dengan teknologi canggih sebegini.

    Abang Longs last blog post..PICIT LOCENG !

    • @Abang Long, Salam Abang Long…

      jauh sungguh imaginasi Abang Long… :mrgreen: saya pula yang sakit perut nak gelak

  19. Anonymous says:

    hehehe…macam2 teknologi

  20. salam jie…masih x leh makan seafood k? sian jie…makan ikan byk2 yer…ayam pon dah naik harga, kna kurangkan dah..hehe.
    haah la plak..kat sini x susah nak cr toilet kan..susah nak cari yg bersih aje… 😈

    juns last blog post..Butter cheese cake

    • @jun, tak beranilah Jun..ari tu mabuk teruk
      ayam tu pun mmg kurang..nasib baik skrg ni ikan beli kt Kuala Selangor.

      hehehehe….. kadang2 tahan sampai rumah..tak sanggup nak jejak kt tandas awam :mrgreen: