Telefon bimbit tunjuk lokasi tandas

Telefon bimbit tunjuk lokasi tandas - BH
Telefon bimbit tunjuk lokasi tandas - BH

Itu di Jepun, kalau di Malaysia tak perlu perisian  canggih . Gunakan deria yang sedia ada. Pastikan lubang hidung dikorek setiap minggu.

Bau-bauan ini hanya boleh dikesan oleh kelenjar pineal dan kelenjar pituitary dan dihantar ke seluruh tubuh sebagai tenaga… maka berlari sekuat hatimu ke arah lokasi  yang dikesan.:mrgreen:

©Kujie – tugasan masih pending, suka suki post entri baru:lol:

40 Replies to “Telefon bimbit tunjuk lokasi tandas”

    1. @nadinezuharra, a’ahaa…..gps nk cari tandas
      kalau kt Hentian sebelah kt highway selalu mcm ni…buatnya satu bas berhenti..berderetlah kita beratur

  1. Tie biasa pergi tandas awam kat shopping complex je…. Lebih bersih. Kalau kat tempat lain tak berani. Takut pitam pulak, he he…. :mrgreen:

    Ties last blog post..Letih

    1. @Tie, masa anak2 kecik ( dlm 4-5 thn ) susah sgt..dia org kat stesen minyak pun tak mau…. tepi jalan lagilah…jgn harap

      kalau kat highway senang ….R&R bersih2

  2. Ha ha ha ha… kelakar tapi kenapa ek, gambarnya opah tak nampak? I have a problem with blogspot kot. Opah tak boleh nak letak gambar kat dalam entri. Musykil daku.

    1. @OD, tak de gambar pun opah….keratan akhbar je tu…dr berita online.

      blogspot demam kot…nnt boleh le tu

  3. sekang nih mungkin pelik, tapi masa akan datang tak mustahil kita yg pakai.. kannns kak jie

  4. Kalau di sini, tidak perlu susah-susah mencari tandas. Asal ada dinding, di situlah tandasnya…haisshh, umat Islam..umat Islam..macam-macam jenis perangai dok ada.

  5. laaa…teknologi ni pon ade ke?
    hak3…
    kretif2..
    tapi btl kate kak kujie tu..
    orang mesia lg hebat2…
    cuma perlu sediakan hidung yg bersih je..
    wakakaka..
    ops, dan perlu sedia kan syilling yg cukup je utk ketandas..
    skang tandas2 byk yg da naik harga..kalah minyak..huhuhu

    senapangs last blog post..4 Hari Lagi…

    1. @senapang, tandas kat Lowyat limaposennnnnnnn…….cekik darah tul 😐

      itulah specialnya dok mesia ni…tak yah cipta software canggih2…nnt cari pirate kt lowyat gak :mrgreen:

  6. aku setuju, takyah rr pakai henset2 nie, tgk bilik kecik yang dibina oleh zinc2 yang berkarat, dah bleh kenal tue tandas.. huhu..

    samanosuke_04s last blog post..Aku, korang dan Twitter…

  7. hooh. seb bek x jd cm org singapura. kencing dalam lift

    ubeys last blog post..Siri Lepas Geram 1: Sahabat?

  8. AHHAHAHAHHAHAHAHAH!!!!!
    betul ckp mama.
    malaysia lagi canggih ape :p
    takyah guna henpon..
    guna hidung pon dah dpt jumpa toilet =p
    ngee

  9. macam2 la jepun nih…
    diaorang suka sangat buat benda2 pelik… 😛

    shays last blog post..TAZKIRAH…

    1. @fiezabaiduri, hehehe..tgok hari ni…mcm sengal sikit
      post entri berderet2 :mrgreen:
      dah submit satu..pending lagi satu
      tpi mlm ni submitlah
      esk baru dateline , kan… :mrgreen:

  10. Salam hormat wahai Kujie2.

    Tiba – tiba hp berbunyi menandakan ‘full house.’ Bahan kumbahan sudah hampir ke garisan penamat ! Hahahahahahahahahahaha ….. senak perut dengan teknologi canggih sebegini.

    Abang Longs last blog post..PICIT LOCENG !

    1. @Abang Long, Salam Abang Long…

      jauh sungguh imaginasi Abang Long… :mrgreen: saya pula yang sakit perut nak gelak

  11. salam jie…masih x leh makan seafood k? sian jie…makan ikan byk2 yer…ayam pon dah naik harga, kna kurangkan dah..hehe.
    haah la plak..kat sini x susah nak cr toilet kan..susah nak cari yg bersih aje… 😈

    juns last blog post..Butter cheese cake

    1. @jun, tak beranilah Jun..ari tu mabuk teruk
      ayam tu pun mmg kurang..nasib baik skrg ni ikan beli kt Kuala Selangor.

      hehehehe….. kadang2 tahan sampai rumah..tak sanggup nak jejak kt tandas awam :mrgreen:

Comments are closed.