Travelog Haji

petikan  di traveloghaji.com
petikan di traveloghaji.com

Sepanjang minggu lepas saya mengesan beberapa pengunjung yang datang dari traveloghaji.com. Rupanya secebis catatan entri blog saya di sini telah dipetik oleh traveloghaji.com yang menjual VCD Travelog Haji Prof Muhd Kamil Ibrahim. Buku best seller beliau yang lain adalah Travelog Haji : Mengubah Sempadan Iman dan Travelog Dakwah.

Buku ini sesuai dibaca oleh semua lapisan masyarakat terutama mereka yang tercari-cari buku motivasi agama dan panduan ibadah yang ditulis secara santai dan bersahaja. Bagi mereka yang bakal dan berpengalaman menunaikan fardu haji akan mendapati buku ini mempunyai nilai yang hebat. Ia mempunyai kemampuan yang luar biasa.

Kepada sesiapa yang ingin memesan buku dan vcd tersebut, layari laman web http://www.traveloghaji.com sekarang kerana mereka memberi diskaun untuk pembeli online.

Ada lagi… untuk pembaca blog prof juga ada tawaran istimewa.

Tawaran istimewa untuk pembaca blog prof
Tawaran istimewa untuk pembaca blog prof

– Petikan dari blog Prof. Muhd Kamil Ibrahim

©Kujie – jangan guna nama saya untuk dapatkan diskaun ye…saya kenal prof tapi prof tak kenal saya….:lol: :mrgreen: saya cuma  berjemaah bersebelahan Roza  waktu Prof menjadi tetamu di surau taman perumahan kami

35 Replies to “Travelog Haji”

  1. tq hebahkan sal ni. dlm prncgn nk kesana gak ni… so nk cr bahan la..

    j_hafizs last blog post..Non Muslim Baca Al-Quran

  2. hoho.. ada org jadi artis la.. fofular dia… tapi fofular² pon dpt saham akhirat.. alhamdulillah… kap ba ro kap alip ta nun…

    Kill-Vearns last blog post..Azizwan’s T-Shirt Arrived

  3. uish.. ehe. tahniah kak. sedikit sebanak kak membantu perjalanan dakwah diorang. insya Allah pahni rancangan Blog TV1 lak yg review kak. hehe.

    ubeys last blog post..Terima Kasih Nuffnang!!!

  4. Cmni baru seimbang dunia akhirat
    Wah dapat trafik daripaa lmn web prof tu Kujie
    mencanak gak diorang komen….

  5. Kak Jie,

    kami anak beranak (yang dah reti baca lah, yg 5thn tu baru baca baa bii buu..) dah baca buku2 travelog prof MKI tu. memang santai jer. Rasa macam baca blog je cuma tak de keyboard & mouse kat buku tu bila nak selak page lain.

    tapi kan, bab2 buku ilmiah ni kan, kekadang kena baca buku yg heavy details jugak (tapi kenalah cari gurunya yg Ori – jgn yg segera2 tu). Baru balance. Tak lah baca santai2 je.

    sekadar datang jenguk. Blom masuk kategori tegar….

    AyKays last blog post..Air Mata di Padang Mahsyar – (2)

  6. Salam Jie…
    Memang buku dan CD Travelog Haji tu best. Belum beli lagi tapi dengar cerita orang yang dah beli la. Tunggu balik Mesia baru nak beli. Dah teringin nak naik haji ni sebenarnya tapi diri belum lengkap lagi.

    ODs last blog post..Renung Sejenak…

    1. @fiezabaiduri, erk..perasaan

      malu……….sbb ramai yg dtg sini
      mgkn mereka kecewa kerana mengharapkan blog ini seperti prof

      hahaha..sedangkan blog makcik2 je :mrgreen:

  7. Hari ini den jalan2 kat Jalan Masjid India, KL (erk bukan kat Gujerat atau di Mumbai sana tu..huhuhu)

    Lalu singgah di Pustaka Hafiz, kedai pak arab…

    entah macam mana tertarik lalu terbelilah buku … motivasi & perjalanan hidup

    tajuk eh, ‘telaga budi: Himpunan Kata2 Hikmah Nik Abdul Aziz Nik Mat”

    hehehe…

    skrg nie baru sompek baco tajuk jo, sbb maso den habis kek blog sapo tah namo eh.. G ko T, ko Z ko OD ko…. entahlah… lupolak den ……..

    wakakakka

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    mazas last blog post..Nada Tak Sekata

    1. @maza, Eleh… malu lak nak mengaku dia kat blog OD. Emosi lagi… ngeh ngeh ngeh.

      ODs last blog post..Renung Sejenak…

Comments are closed.