Blog Kujie2.com Cuti Pesta Tanglung

Share image wallpaper desktop korang, jom!

Hari ni sekolah Intan cuti Pesta Tanglung. Saya akan bercuti sehingga Ahad. Tak pergi jauh pun, memandu lebih kurang 40 kilometer dari rumah….. tinggal di Legend Hotel 2 malam.

Disember 2009 pun saya bercuti di tempat yang sama – dan berkesempatan melihat jaluran pelangi di celah Menara Berkembar Petronas dari The Mall

Saya tak bawa laptop kali ni, bawa beras, gula, garam, telur, bawang besar seketul kerana bilik kami dilengkapi ruang tamu lengkap, microwave, periuk nasi, peti sejuk, pinggan mangkuk sudu garpu.

nota : saya booking hotel dah sebulan lepas dan tak tau pun sekolah Intan cuti hari ni… kebetulan!  Saya tanya dia 10 kali, betul ke cuti…betul ke cuti…hehe

“mama ni tak percaya dengan anak sendiri ke?” – sudah ! kena fire balik.

p/s – pertama kali pergi holiday bawa pet – Princess Mia saja, King Kenny dah mati:sad:
©kujie – blogger area KL, jom mengeteh!

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

30 thoughts on “Blog Kujie2.com Cuti Pesta Tanglung”

  1. pernah bercuti sekali di legend hotel kt the mall tu kan, duk kat studio apartment, tu pun dpt coz member kt hotel legend tu, kalau tak mmg xmerasalah duk studio apartment…ehehe, memang best semua lengkap, dah mcam duk umah sdiri siap blh masak2 bagai, yang best dpt tgk pemandangan KL 😆

    now dah xdapat dh percutian mcm tu kt legend hotel tu coz kena tipu dengan staffnya, dia jual bilik kt org lain, kononnnya duit tu kita dpt, pedahal dia dh bawa lari..hari tu jadi kes gak, hem xleh komen bnyk..ehehe

    punyalah frust sampai xmo teruskan keahlian, duit burnt mcm tu je, mls nk fikir 😡 cerita 3thn lepas…ehehe
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Majlis pertunangan adik iparMy Profile

  2. assalamualaikum kak kujie,
    wah bestnya,dapat bersama dengan keluarga
    adalah saat-saat indah.
    selmat bercuti ya.
    hati-hati tau.

Comments are closed.