Press "Enter" to skip to content

Blog Kujie2.com Cuti Pesta Tanglung

Share image wallpaper desktop korang, jom!

Hari ni sekolah Intan cuti Pesta Tanglung. Saya akan bercuti sehingga Ahad. Tak pergi jauh pun, memandu lebih kurang 40 kilometer dari rumah….. tinggal di Legend Hotel 2 malam.

Disember 2009 pun saya bercuti di tempat yang sama – dan berkesempatan melihat jaluran pelangi di celah Menara Berkembar Petronas dari The Mall

Saya tak bawa laptop kali ni, bawa beras, gula, garam, telur, bawang besar seketul kerana bilik kami dilengkapi ruang tamu lengkap, microwave, periuk nasi, peti sejuk, pinggan mangkuk sudu garpu.

nota : saya booking hotel dah sebulan lepas dan tak tau pun sekolah Intan cuti hari ni… kebetulan!  Saya tanya dia 10 kali, betul ke cuti…betul ke cuti…hehe

“mama ni tak percaya dengan anak sendiri ke?” – sudah ! kena fire balik.

p/s – pertama kali pergi holiday bawa pet – Princess Mia saja, King Kenny dah mati:sad:
©kujie – blogger area KL, jom mengeteh!

30 Comments

  1. yanmie yanmie

    pernah bercuti sekali di legend hotel kt the mall tu kan, duk kat studio apartment, tu pun dpt coz member kt hotel legend tu, kalau tak mmg xmerasalah duk studio apartment…ehehe, memang best semua lengkap, dah mcam duk umah sdiri siap blh masak2 bagai, yang best dpt tgk pemandangan KL 😆

    now dah xdapat dh percutian mcm tu kt legend hotel tu coz kena tipu dengan staffnya, dia jual bilik kt org lain, kononnnya duit tu kita dpt, pedahal dia dh bawa lari..hari tu jadi kes gak, hem xleh komen bnyk..ehehe

    punyalah frust sampai xmo teruskan keahlian, duit burnt mcm tu je, mls nk fikir 😡 cerita 3thn lepas…ehehe
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Majlis pertunangan adik iparMy Profile

  2. Anonymous Anonymous

    😐 jlous ar…alif nk cuti pun tak dpt

  3. Nur Nur

    Selamat bercuti Kak Jie.. Nanti post gambar percutian tu k.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Nur ..Jom Merentas DesaMy Profile

  4. tak jemu nak jenguk kak jie selalu!

  5. Gambar wallpaper ada logo Ying and Yang. Selamat bercuti Kak Jie dan keluarga. Susah Cik Abang nak pantau apabila laptop pun tidak bawa 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Kenapa tiba-tiba MacaronMy Profile

  6. Fitrihadi Fitrihadi

    yeah cuti blog pn best gak.. masa untuk bermalas-malasan.. 😎

    haha pandai anak2 sekarang fire balik ek..tu tanda anak2 tu bijak :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Fitrihadi ..Soalan- Fit- melancap tu apaMy Profile

  7. Nadri Nadri

    ganas gambar wall paper tuuu…ala2 Mortal Combat…selamat bercuti kak jie… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Nadri ..Waktu-Waktu Mustajab BerdoaMy Profile

  8. ann ann

    senang jer…tgk kat key bord sebelah kanan atas…..prt sc….kemudian paste @ctrl v kat Paint
    Jom terjah post menarik dari ann ..Jamilah oh JamilahMy Profile

  9. decrewz decrewz

    Seronoknya bila dapat bercuti dengan family kan… Tgu turn pulak nak ada family sendiri nnt…he3
    Jom terjah post menarik dari decrewz ..Cara periksa gambar palsuMy Profile

  10. ummu ummu

    assalamualaikum kak kujie,
    wah bestnya,dapat bersama dengan keluarga
    adalah saat-saat indah.
    selmat bercuti ya.
    hati-hati tau.

  11. Selamat berehat, Kujie. Drive defensively – Safe journey.

    p/s balik nanti kena cari a new ‘prince’ utk Mia. KING tu dah tua gamaknya.
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul (9W2FLY) ..ADA APA DENGAN ANONYMOUS My Profile

Comments are closed.