Press "Enter" to skip to content

20 Comments

  1. Pacifista Pacifista

    pernah naik sekali je.Insya Allah tahun depan jadi 2 kali 🙂
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Filem: Mael Lambung VS Ah ChaiMy Profile

  2. zack zack

    best wooo naik keter yang satu ni…..
    Jom terjah post menarik dari zack ..Bapa Dan Suami DayusMy Profile

  3. Saya pun sedang menunggu cuti2 malaysia,insyallah 17hb ni akan ke Bandung/Puncak 🙂
    Jom terjah post menarik dari azman ..Lelaki dan Duit SyilingMy Profile

  4. JimieRay JimieRay

    Selamat bercuti… Dah lama jugak tak ke Genting. Kali terakhir pegi masa anak sulong sekarang berumur 5 tahun dulu. Huhh..dah hampir 6 tahun yerr.. 🙄
    Jom terjah post menarik dari JimieRay ..Masalah dan Penghalang KejayaanMy Profile

  5. Fahmi Fahmi

    12 000 m dari paras laut? nampaknya kak jie dah jumpa puncak tertinggi dunia ni? kalah puncak everest camni. everest pun 8848 m jer. hehe. mungkin 1200 m je kot.. 😉

  6. pasti dah mendarat ke tanah dgn selamatnya.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..lapisMy Profile

  7. eiela eiela

    bestnya,,cantik pemandangan tuh.

  8. hakimfaridzul hakimfaridzul

    happy holiday kak!:) enjoy…. 🙂

  9. Tempoh hari Kak Jie dan famili minum teh di Cameron Highlands kali ini pergi bercuti di Genting Highlands pula

  10. Jauh menuju puncak, selamat bercuti kak jie… 🙂
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Adakah kita sedar…My Profile

  11. Wah… bercuti ke? Mmm anak2 pun ada tanya bila nak naik cable car… jawapan standard, “nanti la…”
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Apa Itu Generasi X, Y, Z?My Profile

  12. selamat bercuti!

Comments are closed.