Dalam Genting Skyway Menuju Puncak

Saya di dalam cable car menuju 2000m dari paras laut.

Lupakan entri sengal awal pagi di bawah heehehe

Posted with WordPress for BlackBerry.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Pacifista says:

    pernah naik sekali je.Insya Allah tahun depan jadi 2 kali 🙂
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Filem: Mael Lambung VS Ah ChaiMy Profile

  2. best wooo naik keter yang satu ni…..
    Jom terjah post menarik dari zack ..Bapa Dan Suami DayusMy Profile

  3. Pasti asyik nie ke puncak
    Selamat bercuti..
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Cara Mencegah Blog dari Blacklist Google Akibat Terinfeksi MalwareMy Profile

  4. Saya pun sedang menunggu cuti2 malaysia,insyallah 17hb ni akan ke Bandung/Puncak 🙂
    Jom terjah post menarik dari azman ..Lelaki dan Duit SyilingMy Profile

  5. Selamat bercuti… Dah lama jugak tak ke Genting. Kali terakhir pegi masa anak sulong sekarang berumur 5 tahun dulu. Huhh..dah hampir 6 tahun yerr.. :roll:
    Jom terjah post menarik dari JimieRay ..Masalah dan Penghalang KejayaanMy Profile

  6. Fakarepain says:

    best nya dapat naik kereta kabel.. huhu
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..NAJIB, ROSMAH TUNAI IBADAH HAJI TAHUN NIMy Profile

  7. owh genting..xbaca elok2 td..hehehe.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Nokia Mendedahkan Telefon Pintar OLED.My Profile

  8. selamat bercuti..kt mana ni kak jie?

  9. 12 000 m dari paras laut? nampaknya kak jie dah jumpa puncak tertinggi dunia ni? kalah puncak everest camni. everest pun 8848 m jer. hehe. mungkin 1200 m je kot.. 😉

  10. pasti dah mendarat ke tanah dgn selamatnya.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..lapisMy Profile

  11. wah wah..bestnya post dari blackberry. camna nak buat eh…
    Jom terjah post menarik dari arena84 ..Gempar! Misteri Bangkai Raksasa Terdampar Di Pantai (5 Foto)My Profile

  12. bestnya,,cantik pemandangan tuh.

  13. Pacifista says:

    haha…last saya naik tahun 2005.ntah bila nak pegi lagi.ada sesiapa yang nak ajak saya pegi tak?wakaka 😀
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Jadual Tangga Gaji Guru DG41 – SBPA Sistem Saraan Baru Perkhidmatan AwamMy Profile

  14. Selamat bercuti,seronoknya dapat naik kereta kabel sambil menikmati pemandangan hijau 😎
    Jom terjah post menarik dari Lovehijau ..Download Lagu Kebesaran Negeri PercumaMy Profile

  15. hakimfaridzul says:

    happy holiday kak!:) enjoy…. 🙂

  16. Assalamualaikum.

    Amboiii … sakan berjalan ni. Smlm ke air terjun. Harini naik Genting pula. 😉
    Jom terjah post menarik dari NailahAzman ..Janji Seorang Suami : " InshaAllah I Akan Hantar You Ke Syurga "My Profile

  17. Tempoh hari Kak Jie dan famili minum teh di Cameron Highlands kali ini pergi bercuti di Genting Highlands pula

  18. Jauh menuju puncak, selamat bercuti kak jie… 🙂
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Adakah kita sedar…My Profile

  19. Wah… bercuti ke? Mmm anak2 pun ada tanya bila nak naik cable car… jawapan standard, “nanti la…”
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Apa Itu Generasi X, Y, Z?My Profile

  20. selamat bercuti!