Kalau Ada Sumur Di Ladang

A.F.K

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. boleh saya menumpang mandi… 😆
    .-= beliamuda´s last blog ..Keputusan Pilihan Raya Kecil Parlimen Sibu (P212) =-.

  2. OIC inlah dia orang dok kata entry AFK tu.
    .-= akuvision´s last blog ..Gangguan Hyperhidrosis =-.

  3. Azizuan says:

    have a nice day..tak lambat sangat kan?keke
    .-= Azizuan´s last blog ..Beautiful Blogger Award From Yatie =-.

  4. besday kak jie ke hari ne?? ada kuar “besday wish kat GB” hehehe =D
    .-= marki´s last blog ..Achik Spin Meninggal Dunia =-.

  5. happy birthday kak jie..

    cuba godek2 bila tarikhnya tapi tak jumpa..hehe
    .-= chekgu naman´s last blog ..Siapa tak Teruja dapat buffered 20 ketul walaupun tengah syok menulis pasal Gatsby kan? =-.

  6. samanosuke_04 says:

    hmmmm…. post yang tulis AFK pun dapat 20 komen.. zzzzzzzz…. apelaa jampi kakjie pakai yer…
    .-= samanosuke_04´s last blog ..Teknik Membuka 8 Website Secara Mengejut!! =-.

  7. oh!dawie says:

    Selamat Bercuti Kak jie…!!
    .-= oh!dawie´s last blog ..Outing Blogger =-.

  8. semoga semuanya baik2 saja..
    .-= Zon Bebas blog´s last blog ..(Gambar) Kanser mulut akibat merokok =-.

  9. selamat bercuti kak jie
    .-= eiman´s last blog ..Blog Berwajah Baru dengan DISQUS Comment, Selamat Tinggal Intensedebate =-.

  10. Salams

    k.jie.. lama sy tak terbang mai sini…..dok cari shoutbox akak mmg tak ada ek?

    apa pun selamat hari jadi. dan selamat jalan jalan.. wah ni hadiah hari jadi agaknya

  11. salam kak jie, cantik dan kemas blog ni..nak pi cuti kat mana tu?..

  12. enjoy your holiday kak jie 😉
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Spaghetti Bolognese & Sambal Gulai Tempoyak =-.

  13. Wan Perlis says:

    klau ada umur yg panjang
    boleh kita berjumpa lagi

    kak jie p mana ni?
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Perspektif Aku Tentang Isu Pembuangan Bayi =-.

  14. en. abg dah balik ker?? tu yg pergi bercuti aka honey moon..btw, berhati2 dijalan raya..

  15. selamat bercuti…..
    hohohhoooo
    .-= mie´s last blog ..:: bila si teruna berjiwang :: =-.

  16. kak jie mahu ke mana ?
    .-= farah´s last blog ..tak setia ? =-.

  17. bawak keter berhati-hati ye…
    P/S: hahah… lepas ni boleh la
    gebang kat blog ni plak.

  18. …boleh saya menumpang mandi ke?
    .-= aizuddin´s last blog ..Basic Pasal Nuffnang Yang Patut Anda Tahu =-.

  19. bye2 kak.. have fun
    .-= jard´s last blog ..Jika gadis bawah umur menikah, apa yang berlaku? =-.

  20. MrRollies says:

    A.F.K = Away From keyboard =D

    SELAMAT BERCUTIIII =D
    .-= MrRollies´s last blog ..Tak Malu? Ke Memang Muka Tembok? =-.

  21. kita jumpa nanti.. hehe..

  22. Mr.Bintang says:

    ringkas dan penuh bermakna…

  23. aiseh..kak jie nak kemana tu..bawak la keyboard sekali..
    .-= Faizal @ FTN´s last blog ..Esok Ada Gatsby Deodorant Street Fair di Berjaya Times Square, Tapi… =-.

  24. nak gi bercuti ker Jie?
    selamat becuti ya

  25. A.F.K tu ape eah?

  26. …………. boleh kita berjumpa lagi

    .
    .

    TUNGGU!!
    nak ikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttt
    .-= kutaksempurna´s last blog ..Budak baru belajar tak boleh SOMBONG! Nanti kena jolok 😛 =-.

  27. Selamat bercuti Kak KUJIE.. Jumpa lagi minggu depan.. Moga selamat pergi dan selamat kembali…

  28. kak jie nak test ping entri bergambar ke?
    .-= Amir´s last blog ..Tarik Trafik Blog Melalui Google =-.