Kampung Sg Pasiaq, Sg Petani

Luluh segala lelah selepas perjalanan sejauh 390 kilometer dengan pemandangan indah di depan mata.

 

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Kak Jie org Baling, ada adik kat Sg Pasiaq dgn Sg Jagung tu…dulu2 Kak Jie sekolah kat SMKJ, SP

    Lagi pun anak Kak Jie sekolah kat Merbok tu…
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Tiket Liverpool Asia Tour 2011 My Profile

  2. sg pasiaq tu saya selalu gi….saya ade adik kat kg tu…he333 :mrgreen:

  3. Hijau saja pemandangan sawah padi. Mengingat ketika zaman sekolah berbasikal melalui kawasan sawah padi di kiri dan kanan jalan.

  4. salam..

    hohh…dah lama tak balik kampung…walaupun dekat sgt kampung dengan tempat kerja..apakan daya..tuntutan kerja..huhuhuh
    Jom terjah post menarik dari zainal ..How To Extract ISO File Into Computer Hard Disk DriveMy Profile

  5. glamer betui kak jie 🙂
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Risiko KegemukanMy Profile

  6. so… indahnya sawah padi.. teringat citer CUN pulak.. ahaks..
    Jom terjah post menarik dari madammondoq ..Nak Cantik Atau Nak GilaMy Profile

  7. Kak Jie asal orang Sungai Pasiaq ka? Jauh tak rumah dengan Bukit kecil? Kalau mai area Bdr.Puteri Jaya bagitau laa.. nak bergambaq dan minta autograf..
    Jom terjah post menarik dari imddin ahmad ..Lagi foto Perodua Myvi 2011My Profile

  8. bila makcik glamer post gunakan live blog, hohohoh selamat bercuti
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Hasil yang tak seberapaMy Profile

  9. Sabahan Bloggers Club says:

    Kalau kat KL ni, jangan haraplah dapat tengok pemandangan macam ni…. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Sabahan Bloggers Club ..Complete list of free web browserMy Profile

  10. amboiii,cantik nyer pemandangan..sawah padi tu kan..?
    Jom terjah post menarik dari Bui Idzra Ryn ..Dapatkan Kebaikan Rawatan Spa Dengan Hanya Rm48My Profile

  11. saya membesar tepi sungai klang je kak jie…
    Jom terjah post menarik dari azura ..Atasi sakit kepalaMy Profile

  12. rindu ngan suasana sawah padi. masa keje perlis dulu slalu la pi mancing ikan haruan ngan ikan puyu kat bendang. best wooo :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Segmen Khas ar-rifke I Jom Review Blog Bersama Aried!My Profile

  13. denaihati says:

    semakin canggih blog ni “Posted with WordPress for BlackBerry”
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Patutlah Islam terus dihinaMy Profile

  14. Subhanallah, hijau sedemikian melata meluas sungguh mendamaikan jiwa raga….

  15. kak jie pi mana? tu bendang depan rumah saya, huwaaaaaaaaa, nak balik kampung

  16. lupa nak cakap, saya tak boleh access blog kakjie via mobile..
    taktau masalah apa, blog orang lain ok je..
    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..perhatian kepada pembaca blogMy Profile

  17. kampung sungai pasiaq, rumah bakal mak mentua saya..
    erk!
    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..mari promosi blog andaMy Profile

  18. wah…nak balik jugak kampung kat Tikam Batu nuuuu

  19. AWAN FANTASIA says:

    tudia..kampung sungai pasiaq…kedah mantap punya ^_^

  20. wiwiiit… dah pandai liveblog. dari blackberi lagi.. cayak ah 😀
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Had pemikiran manusia terhadap kehidupan bernyawaMy Profile