Kau Tak Pernah Jauh

owh… saya akan sibuk untuk seketika. Ada perlawanan penting Zheng KuJie dan Sania Mirza membuktikan bintang tenis Asia hebat walaupun tewas kepada pasangan Russia, Elena Dementieva-Maria Kirilenko pada perlawanan pertama Showdown of Champions di Stadium Malawati, malam tadi.

tak de lah……..sebenarnya

the legend hotel kuala lumpur

saya dan anak-anak akan bercuti di sini – 3 hari 2 malam. Agak kelakar kerana kami bercuti hanya 40 Km dari rumah. Anak-anak saya juga dilahirkan dan membesar di Kuala Lumpur.

©Kujie – rancang dinner malam ni dengan seorang ‘blogger pengantin baru’

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Hanya bercuti 40km? Tapi jauh juga kan kak? :p
    .-= tekkaus´s last blog ..Happy Dong Zhi (aka Winter Solstice) Festival =-.

  2. blogger pengantin baru??? siapa? :mrgreen:
    .-= titan´s last blog ..5 Sebab Aku Masih Menulis Blog.. =-.

  3. Salam Jie… lama tak berkunjung ke sini. Sihat ke? Dah habis bercuti dah? Saya nak maklumkan tentang penukaran url blog. Harap tak menyusahkan Jie. Mwah.
    .-= Elee´s last blog ..Alaf21 Mempersembahkan: Cinta Seorang Kekasih =-.

  4. zuwairiaiman says:

    semoga sudara dpt berbelog di samping bz pun… i support you
    .-= zuwairiaiman´s last blog ..Charity Program =-.

  5. Mesti tengah cuti sakan ni ..selamat ber LIBUR
    .-= denaihati´s last blog ..Aku kena Santau =-.

  6. wow…kujie lwn maria kirilenko…
    go go kujie… :mrgreen:
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Ikan laga bernama The Rock =-.

  7. hah? kat stadium malawati? betul ka/??
    .-= ariff´s last blog ..What’s Up With Hidup Berani Untuk Gagal =-.

  8. ok ape.walaupun hanye 40 km,tapi masa dengan family adalah penting kan ?hehe tak kiralah betapa jauh berholiday,janji ikatan kekeluargaan dapat dieratkan
    .-= loq´s last blog ..Dimensions siri hiburan lain daripada yang lain =-.

  9. samanosuke_04 says:

    hehe, tiap kali dengar kawen mesti aku jeles, tambah2 lagi kalo yang bloggin.. haha
    .-= samanosuke_04´s last blog ..Tak Sanggup Tengok ManUtd Kalah!! =-.

  10. KL pun banyak tempat menarik gak. Terutamanya shopping complex :mrgreen:
    .-= Dr House´s last blog ..Everybody Loves Raymond =-.

  11. selamat bercuti!!
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ..365 hari menyulam cinta =-.

  12. selamat bercuti di kl. Kami dah nak tinggalkan kl tinggalkan rumah penginapan kami.

  13. Enjoy your holiday kak jie.. 🙂
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Wa Kena Beb =-.

  14. adeh jeles ar tak dapat join (hu3).
    .-= megat´s last blog ..Menangani Pasangan Keras Kepala =-.

  15. hoo hoo, komen x-po amat lah membuka mata pocket,

    pocket pun nak bercuti jgak,
    dedekat pun bleh ker kak?
    kiranya cam just enjoying the sarapan at the hotel,
    enjoying the place and tilam kan,

    pocket yg duk kat penang ni,
    nak gi duk hotel kat penang jgak lah..:D
    just to feel ada jgak cuti cuti malaysia..:D
    .-= Pocket´s last blog ..243. Pokahontas Kah? =-.

  16. ok kalau macam tuh kan.. apa kate malam ni aku tunggu kak jie kat Stesen LRT Jelatek. Atau kat mane yang senang dan mudah kak jie nak jumpe? rasenya situ senang kot. tak pon kat ampang park.

    nanti akak sms wokeh. Cik adik nak makan siakap plak malam ni. *huhuhu kopak~
    .-= Kreuger´s last blog ..Secara Live Untuk Anda. =-.

  17. uiks…… boleh join sekaki diner itew ke?

    hehehhe
    .-= maza´s last blog ..Library bukan Perpustakaan =-.

  18. luthtextile says:

    😯 😯 😯 blogger pengantin baru? wah wah.. ada klu lagi?
    .-= luthtextile´s last blog ..Malaysia menang bola sepak Sukan SEA 2009 =-.

  19. hoho kirim salam kat blogger pengantin baru bakal bapak tu.. hohoho
    .-= topo´s last blog ..rain, rain go away… =-.

  20. hehe keyword bagus tu, sania mirza dgn showdown of champions..sambil2 menyelam, minum air ye kak? hehe
    .-= x-po´s last blog ..LELAKI, BOLA SEPAK, DAN TEMAN WANITA/ISTERI =-.

  21. dinner pengantin baru tu mesti azman ishak…
    hahaha..
    juz teka jer..
    .-= Si Naga´s last blog ..Bagaimana Untuk Kekal Macho dan Cool Semasa Menaiki Roller Coaster?! =-.

  22. Wah, kak Jie nak meraikan pengantin baru kaa??
    Caiyolah. :mrgreen:
    .-= Eriyza´s last blog ..Maal Hijrah 1431H =-.