Kujie @ Langkawi Day #3

Day#3

Posted with WordPress for BlackBerry.

Kami telah tempah satu bot untuk aktiviti 4 jam menjelajah ke Tasik Dayang Bunting, Pulau Singa Besar dan Beras Basah.

Memandangkan saudara saya orang tempatan Langkawi , kami mendapat bot dengan harga istimewa milik kawannya.

Gambar akan diupdate dari masa ke semasa

Jeti Teluk Baru

Kami sekelurga yang sakan bercuti! Keselamatan tetap dijaga dengan memakai buoyancy vest.

Kapal selam yang timbul..

Pantai Beras Basah

Bagi makan burung helang di pulau Singa Besar

Berendam di Tasik Dayang Bunting

Di pintu Gua Gendang – Atok ( pemandu bot ) kami sangat sporting. Dia bawa kami hampir ke pintu gua. Cerita kisah gua ini mendapat nama kerana apabila dipukul ombak, ada bunyi seperti gendang dari dalam gua.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. tak pernah sampai lagi pulau langkawi ni…
    Jom terjah post menarik dari Wan Fauzi ..Al-kisah Segelas AirMy Profile

  2. pernah pergi memancing berhampiran pulau dayang bunting. mlm2 mencandat sotong berhampiran pulau. mmg best. 🙂
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Bang Boom Lamp Oleh Ingo Maurer: Typography Komik Dalam Bentuk 3DMy Profile

  3. dah lama tak gi langkawi ni. rindu la pula..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Buffered Earning yang 31 dan 32 dari NuffnangMy Profile

  4. waahhh..bestnya..pernah gi langkawi ni..tapi tak dapat melancong macam ni..huhu
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Cara Mencegah Kanser ServiksMy Profile

  5. cuti sekolah, memang seronok…
    Jom terjah post menarik dari fikri91 ..Eurofighter Typhoon Bakal Menjengah Inventori MalaysiaMy Profile

  6. Sobri Mansor says:

    Bumi Langkawi memang indah
    Jom terjah post menarik dari Sobri Mansor ..Layan Tentang Dhia di petang hariMy Profile

  7. 🙂 memang Langkawi….mengasyikan…….

  8. wahhh..bestnye kak dapat bercuti!!huhu..
    nk ikottt..hehehe
    Jom terjah post menarik dari Nabiel ..NIKON D3100 GADGET IMPIAN SEPANJANG ZAMAN!My Profile

  9. alaaaaaaa… kenapa tak bagitau dulu?? :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari tips-kurus ..Tips Tangkap NyamukMy Profile

  10. huuuu…kena beli tuuuu.cendra hati tuuuu.
    Jom terjah post menarik dari ann ..Tidak akan ku lupaMy Profile

  11. kenape tak naik kapai selam tuuu…kan dia dah timbul.naik jer la…. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ann ..Tidak akan ku lupaMy Profile

  12. Uwwaaaaa, asal kak kujie tak cakap..nak tumpang balik rumah…huuuuuuu, miss my home damn much~
    Jom terjah post menarik dari Geng Lepak ..Gila Smart | New Blackberry guna Sistem Pengoperasian OS BBX yang superbMy Profile

  13. Langkawi tetap indah bagai selalu. Baguslah bila keselamatan sentiasa diutama bila berada di perairan.

    p/s : ada tak seorang gadis dengan DSLR mengambil gambar Kujie dan keluarga masa kat Jeti, kemudiannya tada…! bila balik ke Jeti tu gambar tadi ada kat piring cenderamata , dan nak dijual dengan harga RM ?
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul ..WALAUPUN KECIL, MOGA IA JADI SATU INSPIRASIMy Profile

  14. Wah seronok sakan… Nanti masukkan lebih banyak gambar ye kak. Enjoy your holiday Kak Jie.. :mrgreen:

  15. Terima kasih kerana berkongsi gambar-gambar lawatan anda.BTW yang ini lelaki pemalu dalam imej kedua 🙂
    Jom terjah post menarik dari John T. ..Propiedades del alpiste.My Profile

  16. pocket tak penah sampai lagi langkawi!!
    ohh… sedih nyaa..

    ngan blog kak jer la pocket nak leh tengok langkawi pon 😀
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..472. GulungLagi!My Profile

  17. org kaye bcuti…….=p
    Jom terjah post menarik dari mijae ..Filem-filem Aamir Khan Definisi ‘bukan stereotaip’ Filem BollywoodMy Profile

  18. Boleh promote nanti kat rakan2 blogger,mana tau sok lusa nak guna perhidmatan bot kat sana.
    Jom terjah post menarik dari azman ..Cara tuntut beg tertinggal di LCCTMy Profile