Kujie @ Langkawi Day#4

Hari terakhir di Langkawi. Saya akan balik denga feri terakhir ke Kuala Kedah.

Habiskan 2 jam terakhir dengan aktiviti memuaskan nafsu! Beg tak beranak pinak pun , membiak sikit je…. Betul! Hiks!

 

Posted with WordPress for BlackBerry.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Ciksembang says:

    Feri terakhir tu maknanya pkl 7ptg.rs mcm x percaya beg tu x beranak
    Jom terjah post menarik dari Ciksembang ..Jogging Subuh di Pantai Chenang LangkawiMy Profile

  2. awat xgi langkawi via kuala perlis? lg cpt.
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Bang Boom Lamp Oleh Ingo Maurer: Typography Komik Dalam Bentuk 3DMy Profile

  3. hahaha..jom jom…buat rombongan reramai g sana…best oo…cable car yg pling best..haha.. teruja kejap.. 😯
    Jom terjah post menarik dari dzuandiey ..masak kucing sebab balas dendamMy Profile

  4. jeles..jeles…dgn DAIM tu…alamakk….kak jie kena pos ckit laa… 🙁
    Jom terjah post menarik dari dzuandiey ..masak kucing sebab balas dendamMy Profile

  5. beg tengah sale tuh..

  6. Bernafsu juga nak menjejaki kaki ke Langkawi ni.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Jadi yang pertama dapat iPhone 4S MalaysiaMy Profile

  7. benda baru beli….cewie 😆

  8. ..wakakaka..

    jgn lupa bawa balik sekali MiG29 yg terbaru keluaran Rusia yg itew..

    ahaks.. hehehhee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Rabu tanpa kata: Pelanun (Pirates of Malacca)My Profile

  9. wah…seronok shoping…heheheh
    Jom terjah post menarik dari jedi ..Permata HatikuMy Profile

  10. bestnya berbelanja sakannn.. 😀
    Jom terjah post menarik dari titan ..Buffered Earning yang 31 dan 32 dari NuffnangMy Profile

  11. Kat Langkawi ni, Along asyik pakai topi ‘Kojak’ saja… Kenapa,ya ? :roll:
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul ..WALAUPUN KECIL, MOGA IA JADI SATU INSPIRASIMy Profile

  12. Ada yang bawa balik beg dalam beg pun ada.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Vaseline untuk bibir luka merekahMy Profile

  13. mesti penuh habis dengan coklat bag tu
    Jom terjah post menarik dari fikri91 ..Khas untuk Yang BM dapat A masa SPMMy Profile

  14. kalau beg beranak jenuh gak nak bawak
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Kalendar 2012 Zlata Yang FleksibelMy Profile

  15. Izzat Aziz says:

    Nanti dah balik ni mesti panjang bercerita banyak part mungkin..haha
    Jom terjah post menarik dari Izzat Aziz ..Pertama kali di PenangMy Profile

  16. Laa… dah dapat surat nikah pun beg tak berani nak beranak pinak? Hahaha
    Jom terjah post menarik dari LensaHp ..MondayBlues #5 – Slamber je budak ni tengok gambar lucahMy Profile

Trackbacks