Kujie @ LIMA2011

Posted with WordPress for BlackBerry.

Gambar akan diupload dari masa kesemasa, maklumlah banyak yang ingin dijelajah.

gambar langkawi

gambar langkawi 2011
Day #1

gambar LIMA Langkawi

Day#2

gambar pameran LIMA2011

EuroFighter Typhoon

Bergambar bersama EuroFighter Typhoon.

Airod di Lima 2011

Sedang mendapatkan informasi dari staff Airod mengenai kejuruteraan kapalterbang dan avionic.

jenis senjata angkatan tentera

Membidik dengan M4 seberat lebih kurang 3+kg yang kebanyakkan digunakan oleh tentera marin Amerika. Rupanya seperti M16 tetapi lebih pendek.

juruterbang Smokey Bandits

Mendapat tandatangan dari juruterbang skuardron 17 group Smokey Bandits yang menerbangkan MiG-29N.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Euro Fighter Typhoon tu. mmg terbaik!
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Konsep Urban Sebenar Di Apartment Mewah Ilham Stefan BoublilMy Profile

  2. bestnya LIMA ni..sy minat juga jet-jet pejuang ni..sejak kecik lagi..
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Cara Mencegah Kanser ServiksMy Profile

  3. cita-cita lama saya tu..hehe
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Cara Mencegah Kanser ServiksMy Profile

  4. wahh..ramainya orang gi lima ni ye.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Download Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BR1M) – Download borang bantuan RM500 OnlineMy Profile

  5. Assalamualaikum,
    Waaaaahhhhh cantik perahu, bot, sampan, rakit, kapal layar tu…
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Jadi Pungguk Teropong Bulan GerhanaMy Profile

  6. ciksembang says:

    AB – dah aim anak buat aeronautikal engine nampaknya..
    saya nak ke Langkawi minggu depan ..dah habis LIMA.. enam jelah nampaknya
    Jom terjah post menarik dari ciksembang ..Apa makna nike sebenarnya ?My Profile

  7. tahun ni tak pergi mana pun kak huhu jelous nih…
    Jom terjah post menarik dari azura ..Pengalaman pertama mengundi di Kota AnggerikMy Profile

  8. Dapat melihat gambar pesawat secara dekat memberi inspirasi anak yang bakal mengambil aeronatik. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Bermudik di Melaka River Cruise siri 2My Profile

  9. Terbaik lah. Kami masih tercari-cari peluang untuk join LIMA ni.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Jadi yang pertama dapat iPhone 4S MalaysiaMy Profile

  10. Cuaca mendung kat sana ker Kak Jie?
    Jom terjah post menarik dari Azman ..Masih ada yang terpedayaMy Profile

Trackbacks

  1. […] Kujie @ Langkawi Day #1 & #2 […]