Pasti Kembali Bertemu Lagi

Saat kita berjauhan
Jangan ada rasa bimbang
Kerana cinta menyatukan perasaan

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. agak agak berapa lama kak ji boleh tahan tampa keybord πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari dnoBiz ..Penjaga Gol kebangsaan – Twitter Khairul Fahmi kelima tertinggi di duniaMy Profile

  2. nampaknya kakjie dah nak away from keyboard tu, selamat bercuti kakjie dan keluarga
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Sambungan internet pada HTC Desire Z maxis10My Profile

  3. MDHAFiZ.NET says:

    pepatah arab mengatakan..jika berlakunya perpisahan..jgn diucap selamat tinggal..ucapkan semuga bertemu kembali..jika tidak di dunia ini..mungkin di akhirat yg kekal abadi… πŸ™‚

  4. Salam kak kujie.. my first visit to your blog… Uih, lari rumah??
    Jom terjah post menarik dari deCrewz ..Orang Buat Blog- Engkau Pun Nak Buat BlogMy Profile

  5. Berita harian online says:

    wah, sampai banyak beg..nak ke Algeria ke nih? ke balik kampung? tak pun suami dah balik gamaknya..takkan nak g jauh2..anak nak masuk sekolah dah..

  6. ni mesti nak gi tempat hubby tersayang πŸ™‚ all the best!
    Jom terjah post menarik dari papabear ..AFF Suzuki Cup 2010- Malaysia Brings the Cup HomeMy Profile

  7. selamat bercuti buat kak jie sekeluarga…

    moge selamat semuanya…ameen
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..CINTAMy Profile

  8. siap dan kemana dengan beg yang banyak tu ??
    Jom terjah post menarik dari dnoBiz ..Malaysia Di ganyang – Aduh sakitnya hahahahaha -DMy Profile

  9. tu yang best klu dpt kumpul ramai2 dkt kg..pasti tak kering gusi dibuatnya…
    Jom terjah post menarik dari Nadri ..Piala AFF Suzuki 2010 Milik MalaysiaMy Profile

  10. pandainya anak K. G kanss!!!
    Jom terjah post menarik dari Nadri ..Piala AFF Suzuki 2010 Milik MalaysiaMy Profile

  11. nasib baik anak2 blm sekolah jauh2…klu tak pening jugak tuu…
    Jom terjah post menarik dari Nadri ..Piala AFF Suzuki 2010 Milik MalaysiaMy Profile

  12. blog ngetop mmg mcm tu bro…
    Jom terjah post menarik dari Nadri ..Piala AFF Suzuki 2010 Milik MalaysiaMy Profile

  13. Power tul Kujie..tulis beberapa patah je pun komen tetap banyak πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Pasal CINTA La Pulak…My Profile

  14. selamat menghantar anak2 kembali ke sekolah memasing.. huhuhu

  15. denaihati says:

    Pergi Algeria jumpa cik abang ke???
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..AFF Suzuki Cup 2010 – Malaysia Boleh tewaskan IndonesiaMy Profile

  16. Salam .. Kak Jie pergi mana ni? Bercuti ke?? Hati2 ye kak..
    Jom terjah post menarik dari Nur ..Gelagat Anak-anak saudarakuMy Profile

  17. Ini mesti abang ngah nak pergi MRSM
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..CINTAMy Profile

  18. Out from keyboard … balik kg, kat kg kita x dak berodben tp 3G ada….>> Gurau, Gelak, Gembira

  19. kak jie bercuti ker?
    Jom terjah post menarik dari Amry ..Saya Blogger PerakMy Profile

  20. selamat bercuti. hati2 walau dimana berada.
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Sempat Juga Memetik StrawberryMy Profile

  21. uiks..bercuti ke mana kak kujie???
    anyway, selamat bercuti kak
    Jom terjah post menarik dari acu sayang ..Merry Christmas &amp Happy HolidayMy Profile

  22. norhafiza says:

    selamat bercuti kakJie..semoga selamat sampai ke destinasi dan selamat pulang semula..

  23. Salam,
    Sekolah dah nak buka kan? Saya rasa kak Jie pergi Alor Star πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Kontes Cerita Paling Lawak SeduniaMy Profile

  24. selamat bercuti kak! moga perjalanan sentiasa dilindungi-Nya

    psst.. nak sebenier! :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..Niquitin mampu jinakkan perokok tegarMy Profile

  25. nak ke mana tuh, semua beg besar-besar je. Apa-apa pun selamat bercuti Kak Jie. Semoga selamat pergi dan selamat pulang.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Saya Blogger Negeri SembilanMy Profile

  26. berhati-berhati di mana jua kak jie berada k..!! πŸ™‚

  27. Kak jie nak ke mana?ApaΒ² pun semoga selamat sampai & selamat pulang πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Doakan Yang TerbaikMy Profile

  28. bawak baju tebal2 noo
    Jom terjah post menarik dari Tokobakso ..Amaran untuk Malaysian Team Menjelang Perlawanan Akhir Ke2 Gambar 18SXMy Profile

  29. Salam, Nak ke Constantine ke Kujie?
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Bola Malaysia dan fakta-fakta yang menarikMy Profile

  30. princeduyong says:

    slamat bercuti gak ye kak jie…
    Jom terjah post menarik dari princeduyong ..BIL HIKMAHMy Profile

  31. selamat bercuti kak jie πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari serol ..Final piala suzuki-Semoga malaysia menang dan jangan ada ribut-ributMy Profile

  32. cinta antara benua pulak kee nih kak jie
    Jom terjah post menarik dari shah cj ..karnival upin dan ipin@SACC Shah AlamMy Profile

  33. banyak beg kak jie..bercuti ke mana tu?
    Jom terjah post menarik dari Bb Hussain ..In Retro MoodMy Profile