Romantik Malam Pertama Di Phnom Penh

image

Akhiri jadual lawatan yang padat hari pertama dengan makan malam sambil menyusuri Sungai Sap dibawah sinaran bulan mengambang.

Suhu di Phnom Penh sangat nyaman sekitar 24°C di waktu siang.

image

Sejuk dan romantik bertambah dengan BBQ ayam dan daging .

image

Makan gelak ketawa hingga tak sedar bot tang bergerak membawa kami sekitar sungai telah sampai semula ke pengkalan.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Pengalaman yang tiada terlupa tuh kak,saya pun ingin.
    Jom terjah post menarik dari nira ..Perbedaan Penyebab Asma dan BronkhitisMy Profile

  2. makan atas bot?bestnya…
    Jom terjah post menarik dari suriaamanda ..Senarai Harga Bagi Keperluan Sekolah 2014 -DaniaMy Profile

  3. naik bot yang bergerak sambil makan…..ada macam bot kat sungai Melaka tak?
    Jom terjah post menarik dari sukma ..Segmen Sahabat Selamanya II by DiyanaHaniMy Profile

  4. Terliur plak tengok ayam panggang. Aiyoo.
    Jom terjah post menarik dari NoktahHitam ..The Waiting GameMy Profile

  5. Kak Kujie!!!! Dah lama tak nampak akak. Eh, more to saya yang tak mencari akak sebenarnya. Hahaha. Dulu selalu nampak akak kat rumah Eddie. Laa ni kita dah berjumpa kembali. Yihhhhaaaa!!!

  6. Di Kota Bharu pun ada, tapi bot tak bergerak. Maintain je kena tambat kat tepi Sungai Kelantan. Konsep menarik ni, saya rasa kalau ada orang tiru buat di Malaysia juga, memang dapat sambutan tinggi.
    Jom terjah post menarik dari HipMom ..Blogging Contest for Visit Malaysia 2014My Profile

  7. Bestnyaaa naik bot.. Dulu pergi Kemboja dengan team eQurban sempat jugak merasa naik bot ni, makan BBQ.. Memang syok..
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..Blogger Sukarelawan Projek Iqra’My Profile

  8. Memang romantik lagi happening lah 🙂
    Jom terjah post menarik dari Naimah Wahab ..5 Cara Meningkatkan Kadar MetabolismaMy Profile

  9. fuyoo makan di atas bot yer , syoknya…
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Tempat Menarik di TerengganuMy Profile

  10. sifu kid..macam senyum terpakse jer huhu…
    Jom terjah post menarik dari shahfir ..PELIK LELAKI BERTAPAK TANGAN DIKAKIMy Profile

  11. perkkhhh.. untunglah kak jie

    tapi kan, kalaulah dapat menikmati pemandangan di tebing sungai itu sepenuhnya, lagi best kot. hehehe

    psst: maza pun teringin pergi ke sana jugalah. huhuhu
    Jom terjah post menarik dari maza ..Sup Telur dan Aiskrim KacangMy Profile

  12. Berangin dan dingin sambil makan diatas kapal. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Churpremiere menonton Walking With Dinosaurs 3DMy Profile

  13. Sambil makan di belai angin sepoi2 bahasa…indahnya…
    Jom terjah post menarik dari JunAina ..Lawak Pengantin Si Teruna dan JandaMy Profile

  14. menariknya makan malam atas bot.. best jugak kan tak panas kat sana.. saya ingat di sana lebih panas dari malaysia
    Jom terjah post menarik dari kesoma.rai ..Kerosakan disebabkan oleh antibiotikMy Profile

  15. Satu lagi…

    Ehem ehem… layout blog awk cantekk la… thumbs up!!
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Fikirlah oi… fikir.My Profile

  16. Waaa… best. Bila la giliran saya nak menjelma. Tahun ni kerja agak taf, next year maybe tafer tgk pada ekonomi. sampaikan pakej pelancongan dua kali setahun pun tak sempat nak fulfill so bila tengok gambar gambar kujie ni…. i am sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo jeles!

    nak bawa Ja pergi Spain lah mcm ni *gaya xmahu kalah* hahaha
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Fikirlah oi… fikir.My Profile

  17. dalam kedinginan malam kak jie… menggigil saya tahan kesejukan.. seb baik bini kat sebelah.. hehehehe