Romantik Malam Pertama Di Phnom Penh

image

Akhiri jadual lawatan yang padat hari pertama dengan makan malam sambil menyusuri Sungai Sap dibawah sinaran bulan mengambang.

Suhu di Phnom Penh sangat nyaman sekitar 24°C di waktu siang.

image

Sejuk dan romantik bertambah dengan BBQ ayam dan daging .

image

Makan gelak ketawa hingga tak sedar bot tang bergerak membawa kami sekitar sungai telah sampai semula ke pengkalan.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

22 thoughts on “Romantik Malam Pertama Di Phnom Penh”

  1. Kak Kujie!!!! Dah lama tak nampak akak. Eh, more to saya yang tak mencari akak sebenarnya. Hahaha. Dulu selalu nampak akak kat rumah Eddie. Laa ni kita dah berjumpa kembali. Yihhhhaaaa!!!

  2. Waaa… best. Bila la giliran saya nak menjelma. Tahun ni kerja agak taf, next year maybe tafer tgk pada ekonomi. sampaikan pakej pelancongan dua kali setahun pun tak sempat nak fulfill so bila tengok gambar gambar kujie ni…. i am sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo jeles!

    nak bawa Ja pergi Spain lah mcm ni *gaya xmahu kalah* hahaha
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Fikirlah oi… fikir.My Profile

Comments are closed.