Serendah – Sentul – Semenyih

Menziarah Kassim Selamat @ Lagendabuta dirumahnya.

Gambar ini adalah dari preparation di rumah Kak Uda di Sentul hinggalah sepanjang perjalanan kami ke Semenyih bersama KS.

Tunggu budak² tu hantar email gambar dari semalam, tak der sorang pun hantar, jadi terpaksalah panjat redah blog dia orang kidnap code ..padam muka!

Gambar ni di cilok dari blog Kiki


Jie, Cik Pah , Wawa dan Kak Uda…


Tengok…tengok…anak² dara tu makan…tak hengat dunia..!!!


Ehemmm….. bergambar dengan selebriti ” Bersamamu…..Fifi “


Uncle J bersama KS


Rombongan Cik Kiah Teratakian’z bersama KS dan Fifi

Jie ~ ini adalah posting yg ke 100 untuk blog ini sejak berpindah dari blog lama pada 2/5/2007.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

13 thoughts on “Serendah – Sentul – Semenyih”

  1. J and J

    Boleh boleh….bila nak mai ni?

    Tapi dah dekat posa ni…raya nanti saya buat open house dtg ek..KS dah janji nak dtg raya umah saya..

    Tapi kalau next potluck buat kat Serendah or Desa Pinggiran Putra pun ok gak ni..

  2. Nat jom bekpes..kakjie banje…:)

    arsaili skrg ni kt Kl manggis comei2..siam mari….tp best la..sbb saiz same je…isi pun sama je…kalo yg kita kt kg..ade beso..ade kecik..kalo kita petik…hinggut pokok tu..jatuh..lebam la pulak manggis tu….manja buah ni..:)

    mz ngeh..ngeh..pakcik….tercungap² tu nk dpt 100 entry dlm masa 3bln setengah…..abis tu..org tk hapdet je…bising…:)

    zino bkn openhaus….open hapsu makan….:p

    NS awn ni selalu lambat tau….dtg time org laind ah kawtim…..apa yg ade tu..

    merak hahahaha..tu blm kita publish goreng cempedak bagai tu…skrg ni musim cempedak….rumah bau cempedak!

  3. Oooo Kak Jie….gi makan2 kat rumah Kasim Selamat yerkkkkk…. banyak nyer makanan…Kak Jie, blog Kak Jie ni memang penuh dengan makanan….segala-galanya makanan….duduk kiri, makan, gi jenjalan makan, gi dating makan…hehehehehehehe…banyak nyer makan…….. Merak makan hati berulam jantung jer nengok gambar tu….terpercik-percik aik lior sampai kena pakai bib anak masa baby dudulu….huhuuhuhuhuuuu!

  4. Wow, banyaknya makanan…emmm habis ke semua tuh? NS dtg bawa tupperware nih…ooo kak jie!!!

  5. Kak jie..manggis tu la yg teringin..hitam2 si tampok manggis…lama plak tak makan manggis…

  6. terima kasih Jie atas lawatan ke blog saya. lepas rumah KS ni buat rumah sapa lak yer ..

    err saya mencalonkan .. Uncle J ?

Comments are closed.