Sesejuk embun yang menitis

Waktu ini saya di Cameron Highland lagi.Β  Suami datang site, kebetulan hujung minggu saya pun ikut.

Balik minggu lepas, lupa nakΒ  matikan ‘econ’ ……. tu pasal datang lagi.

Nak kirim apa?Β  Sayur?Β  Bunga atau Strawberry ? :mrgreen:

  • Post Luahan Rasa Pengkid saya kunci ruang komen kerana semakin kerap yang datang hanya untuk menegakkan benang yang basah. Berusahalah mengubah diri beransur-ansur dan tidak perlu mempertikaikan fatwa yang dikeluarkan oleh pihak berwajib.
  • Saya telah menerima ” A letter from heaven ” panjang lebar, terimakasih kerana menghubungi saya dan maaf saya tidak berkesempatan membalasnya sekarang.
  • Makcik Penang , saya belum cuba try test lagi ‘trick’ tu, tunggu bila saya dah test, baru saya buat tutorial ye….. tungguuuuuu….!

gegegegege………….cijukkkkkkkkkkknya!!!!!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. hazulfa says:

    😳 saya pun bersetuju cam.highland tak sepertu 10 tahun lalu.saya 2 3 kali pi tapi serinya makin pupus.sejuk pun dah tak terasa.dulu siap berselimut …sejuk.;a ni kalau pi malam pun saya rasa panas.bunga pun dah tak banyak mcm dulu…..mgapa yek/…….

  2. Tak pernah ke Cameron.. hari tu pun keluarga dapat singgah jee.. sebab kebetulan ada ahli keluarga terdekat yang meninggal..

    nuaemans last blog post..Kisah Muslimah dan Pramugari

    Kujie ~ ada kelapagan bolehlah pergi…saya yang dah lima nam kali ulang alik rasa bosan juga…..bosan nak memandu mendaki….60 km ambil masa 1 jam setengah :mrgreen:

  3. Oo dulu pergi sana masa buat fieldwork je..
    Nephentes byk sgt2 kat sana. merata2 πŸ˜‰

  4. chuckiesd says:

    Kak jie..baru balik cameron ker…dah lama tak pegi sana…menikmati udara yang segar dan sejuk…bestnyer..

  5. salam jie..
    iyo laa den tunggguuuu yooo..take ur time,,,den cari gak cara tp tk dpt n blurr laaa. dah karat otak. πŸ˜†

  6. Sejuk ya? Emmmm 😈

    Mintak sikit strawberry tu, kak Jie!

    intans last blog post..Hantaran & Persiapan Perkahwinan (Part I)

  7. wah..kalau ujan lagik bertambah2 sejuk nye ek..

  8. kak jie!!lamanye tak singgah..ada strawberry la..sedapnye makan aiskrim ada strawberry atas dia..nak satu kak jie!!

  9. owh. teringat kenangan bercuti kat cameron. syiok habes =D mama, nak coklat stoberi satu. ahaks πŸ˜€

    diyas last blog post..D249 : Belajar Tentang Cinta, Kasih & Sayang

  10. mama!!!
    roses ok!!! hahaha

    yonnas last blog post..teardrops on my pillow..

  11. nak stoberi…:D

  12. wooooooow
    sedapppppnyaaaa..

  13. DakLan cuma teringin nak rasa lagi tepung pisang goreng mcm itu hari…sedaaaaapppp!. yumm..yummmm

    azlanlins last blog post..Kunjungan Taman Pelangi

  14. kak jie…kirim laa satu kotak strawberi tu ke tawau πŸ˜€

    hehehehe…have a nice wiken akak

    angrianis last blog post..Pizza yuk πŸ˜€

  15. baekkkkkkkkkk punya alasan!!! ekekekke… takyah matikan ekon la kak. bawak balik kl tros. πŸ˜›

    kak jie… kirim brokoli ngan keledek ungu. nnt tolong masak, pastu zana mai kolek. ekekeke… πŸ˜€

    Zanas last blog post..Jauh Perjalanan

  16. Gege dalam bahasa Kelate, banyak cakap… yang tu ke atau menggigil di sana… strawberi tu letrak gula tak? (trick lama org Cameron…) :mrgreen:

    kruel74s last blog post..Matrimonial home…Part 1

  17. pergh tak tahan kecur, boleh lah kirikm kat saya kak jie.
    huhu “lupa nak matikan ‘econ’ wahaha.

    lagi seronok klu dpt bermalam kat sana kan kak jie!? [bersiul]

    megats last blog post..Tahun Baru, Bersihkan Minda Dan Hati!

  18. shidapnyeee seteroberi tu.. anak2 neeza memang suka sangat.. selalu beli kat sini. Kalau musim murah la. Kalau tak musim mahal :(.

    laaaa.. ada lagi ke yang nak pertahankan pengkid tu.. bawak2 lah mengucap…

    Neezas last blog post..I’m sorry