Terlalu Indah Untuk Dibiar Tanpa Erti…

Saya dah balik – seminggu bercuti bersama anak². Ada banyak cerita yang ingin dikongsi tetapi perlu berehat dulu dengan longgokan kain baju yang perlu dicuci.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Yushi rieyn says:

    seronok cuti kak jie..hehehe :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Yushi rieyn ..Apa itu super impose ??My Profile

  2. Farahaznil says:

    haha..bestnya…rasa nak singgah juga sekali ke gunung jerai nih
    Jom terjah post menarik dari Farahaznil ..Lelaki kahwin lewat .My Profile

  3. Pacifista says:

    lama kak jie bercuti.saya pun baru je lepas cuti ni 😀
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Filem: Mael Lambung VS Ah ChaiMy Profile

  4. penadigital says:

    mmg terlalu indah utk dibiarkan, suatu hari ingin juga jejakkan kaki…
    Jom terjah post menarik dari penadigital ..Proton Exora REEV Menang Dua Anugrah RAC Future Car Challange 2011My Profile

  5. gunung jerai tu dh nampak macam cameron highland..cantik jep..
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Wordless Wednesday 8# : Fenomena AlamMy Profile

  6. bestnya, cantik gambar-gambar tuh, memang sesuai dengan tajuknya.

  7. setakat ni tempat paling sejuk saya pernah pergi bukit fraser.. program universiti..
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..16 Cadangan Plugin WordPress Penting Untuk BlogMy Profile

  8. nampak mcm sejuk je kat sana , tk pe basuh baju dulu ye kak jie , musim hujan lak sekarang ni byk kerja sikit angkat sidai le jawabnya ..

  9. Mengasyikkan apabila dapat cuti panjang seperti Kak Jie, dapat bercuti dimanapun..
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Update Google Pagerank November 2011My Profile

  10. Salam. Seronoknya tengok Kak Jie bercuti dengan anak2.. Nanti kongsikan cerita dengan kami ye. Tak pernah sampai Kedah.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Nur ..Buku Resepi BondaMy Profile

  11. wah…seronok bercuti bersama keluarga….

  12. macam best je kalau honeymoon kat situ.. hehe..
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..Saya Nak Samsung Galaxy S II Sebab..My Profile

  13. Seminggu, lama betul bercuti. Saya pernah bercuti selama 5 hari apabila balik semula bekerja blur tidak tahu hendak mula dari mana 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Sepetang di Pantai PuteriMy Profile

  14. Fakarepain says:

    Baju msuk mesin bsuh je kak.. hehe
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..KEPUTUSAN PERLAWANAN MALAYSIA VS SINGAPURA : SUKAN SEA 2011My Profile

  15. wah seronoknya bercuti…
    nak try pergi la gunung jerai tu satu ari nanti
    Jom terjah post menarik dari zool ..Bila traffik blog jatuh menjunamMy Profile

  16. wah dekat gunung jerai ada resort eh…
    Jom terjah post menarik dari arena84 ..Bakal Pengantin – 10 Kemungkaran & Bidaah Dalam Majlis Kahwin MelayuMy Profile

  17. sangat bererti bagi yang mengerti kak jie…

  18. gunung jerai dah cenggitu sekali!?
    ohh, pocket yang dekat ni pung tak pergi lama dah.
    nak kena jalan jalan kat kampung dulu nih!! 🙂

    dari atas tu patutnya nampak rumah pocket 😀

  19. nak gossip sama boleh dak hehe
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Masakan mak mertuaMy Profile

  20. selamat kembali. nanti bleh gosip semula eh. ahahaha
    Jom terjah post menarik dari Azman Ishak ..Semalam balik Pahang.. Hari ni dah balik Kolumpo!My Profile