365 hari

Detik jam 9:17PM hari ini, blog saya memasuki usia ke 365 hari. Blog ‘Hidup Biar Sedap‘ ini terhasil dari kehilangan blog ‘Dari Baling Ke Serendah‘. Klik sini untuk lihat entri pertama saya > hidup biar sedap : aku

Kesemua 5 blog saya hilang dan akaun gmail saya juga invalid – sebab itu saya sering mengingatkan kawan² supaya membuat Backup Blogger ke WordPress atau Backup Blogger ke Multiply

Terimakasih kawan² kerana masih menyokong saya dan masih setia bersama sehingga ke hari yang ke 365. Saya berharap blog rojak saya ini dapat menyumbang sedikit manfaat untuk kita kongsi bersama.

………kerana menyokong dan menghulurkan kasih dan sayang kepada saya selama 365 hari yang berlalu…
Saya bukanlah penulis blog yang hebat. Catatan ini hanyalah untuk dimanfaat sebagai satu detik dalam hidup untuk dirakam sebagai tatapan, bahan pelepas rindu atau satu wadah untuk memutihkan kalbu.
p/s : saya sgt hepi..sgt gembira…seseorang call dari Melbourne. Dalam ramai² anak cyber saya, dialah yang paling kerap menghubungi walaupun dialah yang paling JAUH ( +6375KM ). Terimakasih Cik Zaity! mama sangat² menghargainya disaat dan ketika begini….
About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. umi mia – same²

    mika setahun..kejap je kan.., Insya Allah mika… blog ni ade jiwa kita, ada up & diownnya..kalo hepi …sehari 2@3 entri..kalo sengal tu sebulan satu!

    erk….tak pereli pun…ckp betoi2 ni :p

    huwaaa…kita tunggu kemunculan action kamen melawan reksasa mata ijau !

  2. mz – epi ..epi sokmo pakcik!

    is – ye lah… he hehe..caye..caye

  3. intan – dgn ice cream..hidup kan mcm ice cream..nikmatinya sebelum dia cair..hehehehe

    muadz – tak bape minat sgt…tp kalo dpn mata….. lesap juga!

  4. mikaounik says:

    saya kenal laaa ad tue mama..
    yuupp action keman..wakakakaaaa

  5. mikaounik says:

    HAPPY BIRTHDAY hidup biar sedap
    Wahhh daa setahun umur nyerr..hope makin mantap ngan entry yg melettoopsss..
    Tahniah mama..hope blog saya pun mampu celebrate cam blog mama gak..walaupun blog tu kurang entry ….hehehe

  6. Umi Mia says:

    Tahniah kak jie….and thanks to you too for the lovely friendship…

  7. nape lak nak ragui statement tu…betui ni mula2 sekali mesti p blog kak jie dulu tau…hehe

  8. epi anniversary!

  9. muadzlife says:

    rojak sedap perr..

    congrat kakjie 🙂

  10. Intan Rosnitta says:

    Happy 1st birthday to blog K.Jie 😀

    Celebration version potong kek / pulut kuning? Hihi 😉

  11. neomesuff – ye ke, kena sempooiiii..hiks!

    tocei2…

    combi – itulah..cepat masa berlalu..hari ni dah 2hb..hehehee

    smlm sakan no bercuti?

  12. echah_syed says:

    setahun dah ekk..tahniah 🙂

    aku bulan ni gak kot sthn..nnt aku cek :p

    tak sedar pun mase berlalu kann..

  13. neomesuff says:

    blogger tak perlu hebat..tapi kene sempoiii…and yre good at it! keep it up! 😉

  14. kak -e – sama² kasih kak-e… tanpa anda semua siapalah saya ini… kehkehkeh..skima mcm diva kat pentas la pula..:p

  15. is – mcm diragui je statement tu…. ha haha…best hape… mcm karangan budak darjah satu dengan bahasa yang cuba dibakukan.

    sebol – tuan yg tak mengenang budi..erk…normal la org lelaki mmg tak berapa ambil berat special2 date ni…

  16. ad – Terimakasih….dan tahniah..IP anda 60.52.58.13 telah dikesan memasuki blog ini pada 01 May, Thu, 20:13:23 dan seterusnya menjadi orang pertama yang masuk ke blog ini selepas detik 19:17 PM.

    mama tau siapa anda…wahai encik Sin Chan :p

    Boleh PM mama bagi alamat surat menyurat untuk dikirimkan hadiah berupa ‘smart cip’ untuk menambah kehebatan Action Kamen!

    alamat ‘kotak surat’ tidak diterima, ye ….sebab kebiasaannya kotak surat terlalu kecik untuk memuatkan hadiah sebesar ini…hahaha

  17. umi_e says:

    Happy Blog Day! Semoga blog jie akan terus kekal di alam maya ini 🙂 All the best!

  18. sebol says:

    Alamak saya lupa nak celebrate ulang tahun blog saya

  19. tahniah…apa2 tetap terus menulis tau…best baca tulisan kakjie

  20. lihat semangat ma yang mengunung tinggi.. buat kami tersenyum puas..
    nilai sahabat dan perhubungan yang terjalin.. salah satu perkara baik yang diredhai.. dan sesuatu perkara baik yang diredhai tidak pernah merasa lelah malah tidak ada penghujung bagi mereka yang memperjuangkannya, all the best MaMisyu

Trackbacks

  1. Action Kameng & kambing-kambingnya | Hidup Biar Sedap says:

    […] baru balik Pejabat Pos, buat kiriman hadian untuk pemenang ” Pengungjung Pertama Ulangtahun Pertama “.   Pemilik IP 60.52.58.13 telah dikesan memasuki blog ini pada 01 May, Thu, 20:13:23 dan beliau […]