Aku telah lama menyelam tetapi tidak setitis pun air ku sentuh…

Seperti biasa, Selasa – Khamis saya ada kelas dari jam 9-11 pagi. Maaf kalau saya memang tak dapat balas sms atau reply segala message yang ASAP.
” salam maaf kalu mengganggu dpagi hari. apasal senyap je skrg. ada kesalahan yg XXXX lakukan ? jika ada maklumkan… xxxx”

Saya perlu minta maaf kerana tidak berkunjung ke blog kawanΒ², saya tengah bergayut bergimnastik di Beijing. Puas hati?:lol:

Sebenarnya itu cuma alasan, saya memang sibuk…sila tengok screenshot pc saya. Ada drawing colourfull bersimpang siur yang membutangkan biji mata yang perlu disiapkan.

Bila saya free, Insya Allah saya klik semua list ‘Teman Tapi Mesra’ itu.Β  Saya cuma dapat menjengah tanpaΒ  sempat tinggalkan jejak .

Dah 11:57am – time berpraktikal kat dapur dengan senduk kuali….masak tomyam hari ni, special request dari Intan…jommmm….kita bersilat kat dapur pula.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Huhu… bz ek.. 😎

    >>> minggu ni mmg bz….install 3 blog orang

  2. aeropama dot com says:

    wow! gambar tu macam airfoil je?

    >>> detail drawing yang membutangkan biji mata… πŸ˜€

  3. saya datang bawak mangkuk. agak2 ada balen tak? hehehehe..
    semalam bercuti la kak. tapi cuti2 pun byk kerja kat rumah.
    hebat betol jadi wanita kan? rumh bz, opis pun bz. huhuhu.
    (benonyer nak ngelat gak. tapi camno ek??? :P)

    yuppp…betulll…kita mmg hebat!!!

  4. nak sikit tomyam tu…
    sibuk2 pun masih sempat bersilat di dapur…bagus bagus…


    nak ke…wahhh…g buka email cepat sebelum sejuk πŸ˜†

  5. anak2 neeza suka sangat tomyam ni. kalau makan kedai siam, tak pernah miss tomyam ni..

    cik ngah tu…suka kuah je..isi tinggal..hehehe πŸ˜†

  6. dlm bebanyak acara.. acara 2 yg terpilih…ada 1 lg kat kolam renang… fuyooooo

    pasai acara tu rasa ‘muda’ ..sesuailahhhh dgn aku πŸ˜†

  7. waaaaa…ni dah cam sesumpah ni kjie. kahkahkah!! salin kulit blk yo???

    >>> hahahaha..sehari boleh tukar kulit patlima kali…klik je…cuma nk test tadi tu..cepat tul dia tgok πŸ˜† kira org yg beruntung dpt tgok skin baru tadi πŸ˜†

  8. Sibuk2 pun kak jie sempat buat simple entry dengan tajuk yang mengancam.. pergh..
    Fuh ada tomyam lagi..peberet tu πŸ™‚

    >>> ada gak masa mengelat…mengular jejalan ambil angin
    tu siap rebus kacang hijau buat bubur letak durian tu… πŸ˜†

  9. wahhh..tukar kulit lagi. jelesnyer!!!

    >>> itulah kelebihan WP..sekali klik je..terus salin kulit..bila2 masa πŸ˜†

  10. tomyam..sedap nyeeeeeeeee…tekak pon teringin tomyam la kak jie..tapau sket leh?


    >>> Arin…Selayang ke Serendah dekat je..meh laaa πŸ˜†

  11. tak per, saya faham kebizian Jie.

    >> bile mengelat..jejalan kt blog kawan2 gak.. πŸ˜†

  12. mcm sama dgn sms yg aku dapat beb..! 😳

    rindu pada teman2 adalah satu nikmat sbb kita masih ade perasaan syg pada mereka..betol tak?? πŸ˜‰

    >>> tapi sebagai sahabat jgn berprasangka ….kenali sahabat kita..bertolak ansur selalu..gitukan.. πŸ˜†

  13. EbookFree says:

    kalau tomyam tu sedap, pos la skit kat ipoh ni… terliur ni… macam sedap jer… πŸ˜†

    >>kakjie dah hntr kat email..cepat buka sebelum sejuk

Trackbacks

  1. negaraku.net says:

    Aku telah lama menyelam tetapi tidak setitis pun air ku sentuh… | Hidup Biar Sedap…

    Sibuk Olimpik Beijing dan drawing autocad…