Anak Itik Pou Ibu Lembu

image

Sesiapa yang bela Pou, tinggalkan nickname untuk saya add as friend dan like.

Search nickname saya anak_itik_tokwi dan jom kita main game bersama. Hihihi…. ni Pou Intan, tapi mak Intan yang gigih dok main.

p/s – ini entri ujianΒ  selepas maintenance blog

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. haha ganah namo like pou kito pou2015

  2. ide bagus buat main game sama2…
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Cara Cek dan Pembayaran Tagihan Listrik PLN Secara OnlineMy Profile

  3. Ingatkan ape tadi…tajuk mmg ada tarikan..hehehe
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Celoteh Kakak #10 MengantukMy Profile

  4. Sian ibu lenbu tu kena pou, heheh
    Jom terjah post menarik dari MindaKini ..Yang Sukar Diungkapkan Oleh WanitaMy Profile

  5. lama dah tak main game ka fon..hee
    Jom terjah post menarik dari afif ..Pendapatan Sampingan Dari JomniagaMy Profile

  6. wanmus says:

    laa game rupenyer..ingatkan ape tadi.. tahniah kak jie dah jumpe cara lepas tensyen..hehe
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Pilihanraya Umum Ke-13 Malaysia (PRU13)My Profile

  7. hehe..sy suka main game pou nie..
    Jom terjah post menarik dari HafizAmri ..Khasiat Buah KurmaMy Profile

  8. jarang main game ni ..huhu
    Jom terjah post menarik dari BeritaKaki ..Kelainan Nasi Lemak UjangMy Profile

  9. lama dah tak main game ni..hehe ada lagi ke budak2 skrg ni main game ni…

  10. game apa ni?kurang follow pasal game..hehe
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Kegunaan dan Kesan Sampingan Pil Pelangsing (Ubat Kurus)My Profile

  11. rasanya apps ni ada kat dalam telefon saya… tapi tak pernah sentuh pun sebab yang memandai download ialah anak sulung saya πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Mama Murai ..Wordless Wednesday #35 | Air dalam karang menonggok, setanggi campur kemenyan, gula tertumpah pada kanjiMy Profile

  12. pou ni paid apps kan kjie… tu sebab nis belum download… huahaha…

    wahh makin berseri blog ni dgn header baru πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie @ Nis Azmier ..Apa nak cari di Sabah selain aksesori kristal ya?My Profile

  13. dok perasan gak kawan2 men game ni..tapi belum rasa nak terjebak lagi πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari anip ..Find Vacation CouponsMy Profile

  14. pasti game yang seru Kak Jie
    Jom terjah post menarik dari Rina ..List of Best Free Email Service ProvidersMy Profile

  15. dah biasa dah dengan lagu ni. haha
    Jom terjah post menarik dari titan ..Contest Review Tak Terkalah.My Profile

  16. Saya pun layan gak game POU nih. saya pakaikan Black Suit dan Mafia Hats… sangat handsome jadi dia~ huhu~
    Jom terjah post menarik dari Akuro San ..Senarai Pusat Mengundi PRU 13 JohorMy Profile

  17. tak main game ler…blog ok jer…
    Jom terjah post menarik dari sukma ..Bacalah Warkah Saya Untuk NegaraMy Profile

  18. Megat says:

    saya test ok je kak. wah! dah semakin ceria blog akak ni.

    p/s: best ke game ni kak? org umah saya pun dok ngadap game ni.

  19. Salam Kak Jie,
    Masih berat dan loading…terutama header tak spt biasa…
    Jom terjah post menarik dari Bin Muhammad ..Senibina Masjid di Negeri MelakaMy Profile

  20. Sejak bila jadi penternak. Sudah berapa ekor kak Jie? πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Membeli bag kamera DSLR Caseman dari SuperbuyMy Profile

  21. anak itik tok wi mandi dalam kolam… sakit apa tok wi sakit sendi tulang…
    sila sambung……
    Jom terjah post menarik dari staibaqhang ..The Top Malaysia Photography BlogMy Profile